Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
306.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

Abi cod 4 nedir gozunuzu sevim.

nedir derken ?

Yaklaşık 6 7 senelik bir oyun cod4 şu an kullandığım takoz bilgisayar bile oynatıyor.

Daha güncel oyunları denerseniz daha iyi yardımcı olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

Abi cod 4 nedir gozunuzu sevim.

nedir derken ?

Yaklaşık 6 7 senelik bir oyun cod4 şu an kullandığım takoz bilgisayar bile oynatıyor.

Daha güncel oyunları denerseniz daha iyi yardımcı olursunuz.

elimde oldukça deniyorum. normal ayarlarda 180 fps alıyor mu sizin takoz bilgisayarınız ?
  • arkadaşlar yine bataryada yüksek performans ayarlarında oyunu ultraya çektim, tüm ayarlar ultra anti aliasing 2x yine akıcı bir şekilde oynuyorum.. arada sane geçişlerinde çok ama çok küçük kasmaları görebiliyorsunuz ancak hiçbir şekilde oyunu etkilemiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 18 Ocak 2014; 20:32:39 >
  • Rome total war 2, company of heroes 2 deneyen, yukeyebilcek var mi? Ya da bf4 yuksek ayalarda kasiyor mu cihaz?

• Selam genforce 332.21 driver yuklemememmi gerekiyor yanlis bi is yapmayayim.

• Beyler dilgisayardan çok memnunum belirtmek isterim. Bugün kapağı kapatıp gittim geldim bayağı sıcaktı makine ne oldu ne bitti bilmiyorum uyku modunda birşeyler oldu heralde :D

Tavsiyeniz üzerine win 8.1 e güncellemedim bu şekilde sıkıntı yok. wifi de bi sıkıntı bulmadım gayet çekiyor ekran kartınıda aygıt yöneticisinden görüyor hala güncellemeye gerek varmı driver kurulumuna falan ??

Birde en büyük soru işaretim şarz olayı. Bu masaüstü modu şarz etme vs nedir nasıl kullanılır hangisini açık tutmam lazım pil ömrü için. Ne yapmam lazım ne aralıklarla şarz etmem lazım siznasıl yapıyorsunuzbi bilginizi alabilir miyim ?

Yardım ederseniz çok makbule geçer :)

not : Konu başında hala adım yok kırılıyorum

• beyler ben de bu soruyu soracaktım, dell pil seçeneklerine girince pili sadece bir defaya mahsus %100 şarj edin yazıyor, %99'a gelince bırakalım mı yani? ben şu ana kadar 2 defa şarj ettim aleti, ikisinde de %100 kullanılabilir, doluyor yazarken şarrjı çektim, hiç tam doldurmadım ben herhalde, %100 kullanılabilir yazıyordu ama hala doluyor yazıyordu.
  • arkadaşlar ed-200 wireless adaptörünü bir türlü çalıştıramadım.daha önce win 7 de çalışıyordu bu wireless sorunuyla ilgili olabilirmi yada benim cihaz win 8 uyumlumu değil acaba bilgisi olan varmı
  • Artık lityum iyon piller kullanılıyor heryerde. Eski alışkanlıklardan kalan şeyleri yapmanıza gerek yok. Batarya kullanımıyla ilgili hala eskiden kalma bilgilerden dolayı insanlar çok yanlış yapıyor. Aşağıya eklediğim iki makale de gayet güzel anlatıyor ne yapmanız gerektiğini. Buyrun ;

Gayet anlaşılır ve pratik bir şekilde anlatılmış burada;

http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/biliyormusunuz/batarya

Eğer bataryalarla ilgili derinlemesine öğrenmek istiyorsanız burayı okuyunuz, üstteki linkte bulunan yazıya göre çok daha detaylı ve uzundur. Kimilerine sıkıcı gelebilir;

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Artık lityum iyon piller kullanılıyor heryerde. Eski alışkanlıklardan kalan şeyleri yapmanıza gerek yok. Batarya kullanımıyla ilgili hala eskiden kalma bilgilerden dolayı insanlar çok yanlış yapıyor. Aşağıya eklediğim iki makale de gayet güzel anlatıyor ne yapmanız gerektiğini. Buyrun ;

Eğer bataryalarla ilgili derinlemesine öğrenmek istiyorsanız burayı okuyunuz, üstteki linkte bulunan yazıya göre çok daha detaylı ve uzundur. Kimilerine sıkıcı gelebilir;

İlgin içi teşekkürler ama cihazdaki programda yazan şeyleri anlamamaktayım. İki mod var birisi sürekli şarz aleti takılı modda koruma birisi sık takıp çıkardığımızda %100 % 80 gibi terimler var onları hiç anlamadım. Mesela birinde pil yalnızca %88 ile %100 arasında şarz olur diyor.

• PharmaHii kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgili bilgim yok ama bu bilgisayarı alırsam ondan sonra yazarım mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

arkadaşlar yine bataryada yüksek performans ayarlarında oyunu ultraya çektim, tüm ayarlar ultra anti aliasing 2x yine akıcı bir şekilde oynuyorum.. arada sane geçişlerinde çok ama çok küçük kasmaları görebiliyorsunuz ancak hiçbir şekilde oyunu etkilemiyor..

BF 4 dimi bu bahsettiğiniz hocam?çözünürlük nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: PharmaHii

quote:

Artık lityum iyon piller kullanılıyor heryerde. Eski alışkanlıklardan kalan şeyleri yapmanıza gerek yok. Batarya kullanımıyla ilgili hala eskiden kalma bilgilerden dolayı insanlar çok yanlış yapıyor. Aşağıya eklediğim iki makale de gayet güzel anlatıyor ne yapmanız gerektiğini. Buyrun ;

İlgin içi teşekkürler ama cihazdaki programda yazan şeyleri anlamamaktayım. İki mod var birisi sürekli şarz aleti takılı modda koruma birisi sık takıp çıkardığımızda %100 % 80 gibi terimler var onları hiç anlamadım. Mesela birinde pil yalnızca %88 ile %100 arasında şarz olur diyor.

Hocam masaüstünün meali orda benim anladığım: eğer 2 haftadan uzun sure notebook fişe takılı olarak kalacaksa bu modu kullanın diyor. Su an notebook yanımda değil diğer mod da buna yakın bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

Hocam masaüstünün meali orda benim anladığım: eğer 2 haftadan uzun sure notebook fişe takılı olarak kalacaksa bu modu kullanın diyor. Su an notebook yanımda değil diğer mod da buna yakın bir şeydi.

Diğeri de sık takıp çıkarmak için. Şu verdiği yüzdeleri anlayamadım. şarz takılı olsabile bu modda şarz olamayacak mı yani ?

Birde hocam sizin pc genel olarak wifi açıkken kapalıyken vs ne kadar gidiyor şarz ben tam ölçemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

arkadaşlar yine bataryada yüksek performans ayarlarında oyunu ultraya çektim, tüm ayarlar ultra anti aliasing 2x yine akıcı bir şekilde oynuyorum.. arada sane geçişlerinde çok ama çok küçük kasmaları görebiliyorsunuz ancak hiçbir şekilde oyunu etkilemiyor..

BF 4 dimi bu bahsettiğiniz hocam?çözünürlük nedir?

evet hocam bf4, çözünürlük 1366*768..
  • 2.6 kg bu laptop ha ağır değil mi ya çok ince görünüyor halbuki. Bu arada dvd-cd takmak gerekirse ne yapacağız? Şu apple'ın taşınabilir cihazları gibi bir şey var mI
    -
  • quote:

Beyler dilgisayardan çok memnunum belirtmek isterim. Bugün kapağı kapatıp gittim geldim bayağı sıcaktı makine ne oldu ne bitti bilmiyorum uyku modunda birşeyler oldu heralde :D

Tavsiyeniz üzerine win 8.1 e güncellemedim bu şekilde sıkıntı yok. wifi de bi sıkıntı bulmadım gayet çekiyor ekran kartınıda aygıt yöneticisinden görüyor hala güncellemeye gerek varmı driver kurulumuna falan ??

Birde en büyük soru işaretim şarz olayı. Bu masaüstü modu şarz etme vs nedir nasıl kullanılır hangisini açık tutmam lazım pil ömrü için. Ne yapmam lazım ne aralıklarla şarz etmem lazım siznasıl yapıyorsunuzbi bilginizi alabilir miyim ?

Yardım ederseniz çok makbule geçer :)

not : Konu başında hala adım yok kırılıyorum

8.1 e gecmedigin iyi olmus. Sarz konusundada ben oyun oynarken genelde sarjda oluyo normal kullanimdada 100 olunca cikartiyorum yuzde 10da geri takiyorum bu sarz denetim kisayollarinin mantigini pek anlamadim yok 88 100 arasi sarj eder yok 60 100 arasi galiba onlarda mesela 88e kadar dolduruyor ondan sonra kendini kapatip sarj etmiyor 88 altina duserse tekrar sarja basliyor. Benimki 88 de duruyo su an.

• Biraz araştırdım bu modelin full hd'li versiyonu da varmış. Bunları neden getirmiyorlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 19 Ocak 2014; 22:24:27 >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    yeterli talep olacağını öngörmüyorlar. Ki full hd avrupada 900€ civarı burada da en iyi ihtimalle 2700den satılır. Ve kur artmaya devam ediyor. Yeni çıkmış bir model ayrıca. Stok sorunu çekiyor olabilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

Diğeri de sık takıp çıkarmak için. Şu verdiği yüzdeleri anlayamadım. şarz takılı olsabile bu modda şarz olamayacak mı yani ?

Birde hocam sizin pc genel olarak wifi açıkken kapalıyken vs ne kadar gidiyor şarz ben tam ölçemedim.

Uzun mod tam şarj olmadan sık sık çıkartıp takanlar için bir mod olmuş. Böyle tam dolmadan şarjı kesmek demek zararlıymış pil sağlığı için. Ben bunu anlıyorum zaten orda "pilin ömrünü azaltabilir" demiş. Vallahi denemedim ama yazıya göre %88 in altında şarj etmeyecek o modda. Vallahi hocam geneli açık, az bir kısmı da kapalı olarak 8 saati gördüm.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.