Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
306.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef böyle bir durum var. fiyatı ucuz tutmak için yapılan şeyler bunlar. dokunmatik ekran, hdd, ssd(24-32gb), ram (8gb-6gb olayı) klavye ışığı... bunlar küçük gibi görünen ama hepsi koymaya kalktığınızda büyüyen maliyetler.
    dikkat ederseniz asus ve dell gibi beğendiğimiz markalar bu özellikleri aralarında paylaşmış gibiler. birinde olan diğerinde yok. insan arada kalıyor ister istemez.keşke bu özelliklerin tamamını koyup 200-300 lira daha pahalıya satsalar.
  • beyler an itibariyle battlefield 4 testini yapmış bulunmaktayım, bataryada yüksek performansta oyunu high ayarlarda 0 kasma ile oynuyorum, aletin şarjı bittiğinde şarja taktığımda ultraya çekeceğim ayarları bakalım ne olacak.. malum şarjı da btmiyor ki aletin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 18 Ocak 2014; 14:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Ben de 500 gb. hddyi düşünüp duruyorum. Hayatta yetmez, böyle bir modele neden 500 takmışlar ki. Çok az. Ayrıca 480 gb. Ssd 1000 lirayı geçiyor fiyatları:-) ikinci hdd takacak yer yok demi kasada?

hocam harici hdd alabilirsiniz işinize yarayacaksa eğer, benim zaten 500 gb harici harddiskim vardı o yüzden hdd bana sorun olmuyor, harici hdd düşünebilirsiniz hocam..

harici eyvallahta dahili lazım birinin açıp takması lazım benimki yemiyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

iyi günler herkese kız arkadaşıma okul için laptop almayı planlıyoruz bir kız için nasıl sizce bu laptop? ekran kartının iyi olmasına gerek yok kullanma şekli internet film müzik office programları photoshop tarzı programlar. ram 2+4 denilmiş 6 sanırım fakat 1333 mü onu göremedim. bir kızı dolu dolu sorun çıkarmadan 3-4 yıl götürür mü acaba?

bu fazla gelir hocam lenovonun 600 liralık modelleri var onlara bakın bu üst segment bir bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Ben de 500 gb. hddyi düşünüp duruyorum. Hayatta yetmez, böyle bir modele neden 500 takmışlar ki. Çok az. Ayrıca 480 gb. Ssd 1000 lirayı geçiyor fiyatları:-) ikinci hdd takacak yer yok demi kasada?

yer var yok bilmiyorum bilgisayar varda arkasını açmayı pek istemiyorum açıkcası ssd yi bilmemde hdd olmayınca 10 milyarlık bilgisayar alsan boş yada hariciyi ordan oraya taşıcaksın :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

iyi günler herkese kız arkadaşıma okul için laptop almayı planlıyoruz bir kız için nasıl sizce bu laptop? ekran kartının iyi olmasına gerek yok kullanma şekli internet film müzik office programları photoshop tarzı programlar. ram 2+4 denilmiş 6 sanırım fakat 1333 mü onu göremedim. bir kızı dolu dolu sorun çıkarmadan 3-4 yıl götürür mü acaba?

bu fazla gelir hocam lenovonun 600 liralık modelleri var onlara bakın bu üst segment bir bilgisayar.

biraz üst segment olsun istiyorum para çok önemli değil onu rahatça götürebilsin. toshiba bakmıştım ama bu da aklımda bulunsun

• quote:

quote:

quote:

biraz üst segment olsun istiyorum para çok önemli değil onu rahatça götürebilsin. toshiba bakmıştım ama bu da aklımda bulunsun

http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s20f45c-notebook-urun11056.html
    hocam vostro 5470 düşünebilirsiniz, 1.5 kg ağırlığı var ve özellikleri oldukça iyi ve oldukça hafif, bir bayan için en kullanışlısı bu olur bence, hatta forumda incelemesi de var bu aletin biraz bakarsan bulursun hocam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s20f45c-notebook-urun11056.html
    hocam vostro 5470 düşünebilirsiniz, 1.5 kg ağırlığı var ve özellikleri oldukça iyi ve oldukça hafif, bir bayan için en kullanışlısı bu olur bence, hatta forumda incelemesi de var bu aletin biraz bakarsan bulursun hocam..

teşekkürler inceleme listesine koydum

• quote:

quote:

quote:

hocam bu ekran kartı için alınır, eğer alacagınız kişi oyun onamayacaksa daha alt ekrana kartıyla daha üst işlemci tercih etmenizi tavsiye ederim.

• Dell Inspiron 7537 S20W65C modelini kullanan arkadaşlar ürün nasıl, memnun musunuz? HDD'nin bulunduğu yer kolay açılıyor mu? Kapağını açıp, hdd'yi ssd ile değiştirsek garanti dışı kalıyor mu?
  • quote:

beyler an itibariyle battlefield 4 testini yapmış bulunmaktayım, bataryada yüksek performansta oyunu high ayarlarda 0 kasma ile oynuyorum, aletin şarjı bittiğinde şarja taktığımda ultraya çekeceğim ayarları bakalım ne olacak.. malum şarjı da btmiyor ki aletin..

Ultra sonuçları nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

beyler an itibariyle battlefield 4 testini yapmış bulunmaktayım, bataryada yüksek performansta oyunu high ayarlarda 0 kasma ile oynuyorum, aletin şarjı bittiğinde şarja taktığımda ultraya çekeceğim ayarları bakalım ne olacak.. malum şarjı da btmiyor ki aletin..

Ultra sonuçları nedir

hocam ultra testini yapmadım daha..

• COD 4 ULTRA AYARLAR

• Abi cod 4 nedir gozunuzu sevim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yuksek performans dediginiz batarya simgesine tikladigimizda cikan seceneklerden tasarruf modu degil de normal mod mu yoksa ayri bir ayari var mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

Ultra sonuçları nedir

hocam ultra testini yapmadım daha..

1280x720 ultra deneyebilir misiniz rica etsem

• adamdan başka resim gönderen yok eleştiriyosunuz arkadaşlar biraz daha yapıcı olalım
  • abi senin lenovo alıp geri verdiğinde muhabbete dahil olmuştum bilmem hatırlar mısın yine çıktın karşıma :D ne takıntılıymışsın ya şu fan sesine hard disk sesine
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    2. "Geri iade etmek" diye bir tabir yoktur. İade etmek demek zaten geri vermek demektir. hocam çok iyi yakalamışsın valla helal :D bu arada birçok model önermişsin bakmadım üşendim daha doğrusu gerek duymadım bu fiyatalarda bu ekran kartına sahip olabilecek bi laptop olabilceğini düşünmüyorum... Alan arkadaşlara hayırlı olsun biz de abime alıcaz ama internetten almaya önyargısı var bi de eksi özelliklerini(dvd olmaması-işlemci hızı-hard disk boyutu) söyleyince kabul etcek mi bakalım.. eksik yanları dediğime bakmayın bana göre değil ama bilirsiniz genel tabu vardır onu kırmak zordur biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

Abi cod 4 nedir gozunuzu sevim.

nedir derken ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.