Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani f12 ye bas? Biostan ne yapacağım?
  • evet beyler oyun testlerine tam gaz devam ediyorum, need for speed rivals tüm ayarlar ultrada zerre kasma almadan oynuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

evet beyler oyun testlerine tam gaz devam ediyorum, need for speed rivals tüm ayarlar ultrada zerre kasma almadan oynuyorum...

Sıcaklık konusunda da bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

quote:

evet beyler oyun testlerine tam gaz devam ediyorum, need for speed rivals tüm ayarlar ultrada zerre kasma almadan oynuyorum...

Sıcaklık konusunda da bilgi verir misiniz?

hocam sıcaklık testi yapmadım oyundayken, ancak sol elimi koyduğum yer tamamen soğuktu oyunu oynarken, sağ elimi koyduum yer ise biraz ısınmıştı,aletin en fazla ısınan tarafı klavyenin ön tarafı, tahminim oyundayken 65 derece civarındaydı alet, kesin bir sıcaklık testi de yapacağım inşallah..sleeping dogs testi yapacağım oyunu yükledikten sonra...
  • Teşekkürler.
  • Assassin's Creed 3 oynarken ayarlardan grafikleri high yaptım fraps programını açtım çoğu zaman fps 60'lardaydı . Pc ısınıyor bunu kabul etmek lazım.

Fakat görüntüyü normal yapınca fps yine 60'lardaydı. Pek anlamıyorum bu işten bi yardım eli uzatsanız.

Oyunlar genelde akıcı ama tam akıcılığıyla oynayamadım bir türlü. Far cry 3'te böyle. Bir tek pes'te sorun yok diyebilirim.

İnternetten dizi izliyorum orda da videoyu tam ekran yaparken falan kasmalar mevcut. Ayrıca video oynarken arada kasıyor.

Ekran kartıyla ilgili bir sorunum mu var yardımcı olursanız çok sevinirim . Teşekkürler iyi forumlar hepinize .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Assassin's Creed 3 oynarken ayarlardan grafikleri high yaptım fraps programını açtım çoğu zaman fps 60'lardaydı . Pc ısınıyor bunu kabul etmek lazım.

Fakat görüntüyü normal yapınca fps yine 60'lardaydı. Pek anlamıyorum bu işten bi yardım eli uzatsanız.

Oyunlar genelde akıcı ama tam akıcılığıyla oynayamadım bir türlü. Far cry 3'te böyle. Bir tek pes'te sorun yok diyebilirim.

İnternetten dizi izliyorum orda da videoyu tam ekran yaparken falan kasmalar mevcut. Ayrıca video oynarken arada kasıyor.

Ekran kartıyla ilgili bir sorunum mu var yardımcı olursanız çok sevinirim . Teşekkürler iyi forumlar hepinize .

hocam oyunları tam akıcılığıyla oynayamadım derken oyunlarda kasmayı hissediyor musunuz? assassins creed 3 çok da önemli değil zaten, ben tüm ayarlar very high'Da ortalama 25-30 fps'de oynuyorum assassins creed 3'ü yer yer 50 fpse çıkıyor, yer yer düşüyor, çünkü oyun sorunlu, assasins creed önemli değil, diğer oyunlarda kasmayı hissediyor musunuz?

arkadaşlar bu arada sleeping dogs tüm ayarlar en üst seviyeden 0 kasmayla oynuyorum onu da söylemiş olayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 17 Ocak 2014; 16:32:27 >

• Evet hocam yani soyle oynarken pek kasma gozukmuyor su aradaki introlarmi artik oralarda cok fena kasma hissediyorum. Ayrica int izledigim videolarda da boyle simdi nvidia sitesinden guncel ekran karti driveri indiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgimi çekebilecek 2 oyun buldum Alan Wake ve Skyrim. Alan Wake'i dün denedim full ayarlarda gram kasma yok, yağ gibi akıyor. Ama bu ekran kartı için bir ölçü olmadığını biliyorum çünkü oyun eski. Skyrim'de öyle zannedersem. Bunu deneyemedim ama hala. Bu arada oyunları oynarken fanın ilk defa sesini duydum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Assassin's Creed 3 oynarken ayarlardan grafikleri high yaptım fraps programını açtım çoğu zaman fps 60'lardaydı . Pc ısınıyor bunu kabul etmek lazım.

Oyun ayarlarından VSync (vertical synchronization) ayarını kapatırsanız, fps değerlerinin 60'ın üzerine çıkmasına izin verilir. Muhtemelen monitör 60Hz değerinde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 17 Ocak 2014; 17:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenboran

kartla alakası yok işemciden 1.6hız ne bekşiyosunuz render gibi işlerde yavaşlama olur tahminimce

atmayın atmayın şu cihaza sahip olanda yorum yapıyor olmayanda bol keseden atıyor yok o yok bu sanki intel atom işlemci kullanılıyor he
    oyunlarda işlemci otomatik 2.5 ghz ye alıyor kendini hangi oyun okadar işlmeci kullanıyor töbe töbe
    millet bi tutturmuş işlmeci ona yetmez buna yetmez core 2 duo işlemciyle çalışan pc var elimde adobenin her programını sorunsuz açıyor bu mu açamıcak
    call of duty ghostyükledim şimdi high ayarlarda akıcı
    arkadaşın driver larıyla ilgilibi sorun vardır youtube da cihaz mı donar
  • Arkadaşlar bende bahsettiğiniz problemler yok. Benim problemlerim sadece açılışta hotmail şifremi istemesi. Keşke başka bir hotmail açsaydım özel. Diğer türlü bilgisayar benim için çok güzel. Yok 1.6 y mış falan bilgisayar gayet normal çalışıyor ve power ' a basınca 11 sn yede açılıyor.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 17 Ocak 2014; 20:18:03 >
  • turbo boost var cihazda işlem gücü kullanan proglarda otomtik 1.6 deil 2.5 ghz yapıyo kendini bilip bilmeden kullanmadan denemeden buraya gelmiş sallıyo süper zekalar
  • quote:

3.2 olması varken 2.5 bende parasını bende sölerim iyi filan diye hadi sony vegas pro ile 1 videoyu hazırlaması ne kadar sürcek vermişsiniz parayı yediremiyosunuz

Kardeşim burda alanların hepsi sony vegas pro 1 kullanmıyorki. Ne işim olur sony ile vegas ile. Çatır çatır oyunlarımı oynuyorum ben. Parasını verdiğim içinde demiyorum makine parasını hak ediyor. Ha HDD si eksik DVD yeri eksik onda haklı olabilirsiniz bir şey diyen yok ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

turbo boost var cihazda işlem gücü kullanan proglarda otomtik 1.6 deil 2.5 ghz yapıyo kendini bilip bilmeden kullanmadan denemeden buraya gelmiş sallıyo süper zekalar

hocam call of duty ghost high ayarlar dediğin en üst ayarlar mı yoksa onun bir altı mı? yani ultra mı high mı? ben de yarın deneyeceğim inşallah ghost ile battlefield 4'ü...
  • quote:

quote:

turbo boost var cihazda işlem gücü kullanan proglarda otomtik 1.6 deil 2.5 ghz yapıyo kendini bilip bilmeden kullanmadan denemeden buraya gelmiş sallıyo süper zekalar

hocam call of duty ghost high ayarlar dediğin en üst ayarlar mı yoksa onun bir altı mı? yani ultra mı high mı? ben de yarın deneyeceğim inşallah ghost ile battlefield 4'ü...

ultra deil dostum ultrada kasma var ama high de 40 fps falan
  • Ekran kartını güncelleyerek sorunu hallettim arkadaşlar herhangi bir sorunum yok şuan teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

ultra deil dostum ultrada kasma var ama high de 40 fps falan

anladım hocam çok sağolun.. beyler şu konuya açıklık getirelim kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş, bu aleti alan hiç kimsenin amacı sony vegas pro kullanmak değil, aletin kasa kalitesi üst düzey, tasarımı üst düzey, klavye kalitesi ışıklandırması üst düzey şu ana kadar bir sürü oyun denedim, en önemlisi de frostbite 3 ile yapılmış nfs rivals oyununu ultra ayarlarda 0 kasmayla oynadım, benim için önemli olan da bu, kimse boş boş çamur atmasın oradan buradan, 1800 liraya git bundan daha iyisini bul sonra belki bu alete çamur atma hakkın olur, öyle hariçten gazel okumakla olmaz bu işler..

• kardeşim benim burada kimseye yalan borcum yok, ben ultra ayarlarda 0 kasmayla oynuyorum diyorum sana bunu sana kanıtlama ihtiyacı da duymam, ayrıca üslubuna dikkat edersen iyi olur, bir insanın gözünün kasmayı görmemesi için en az 30 fps alması gerekmektedir, öyle 20 fps alırsan sana akıcı gelir yazmakla olmaz bu işler, ezbere konuşmakla olmaz, 2 gün önce oyun testlerini bekleyeceğim diyordun bu aleti almayı düşünüyordun şimdi ne olduysa oyun testlerine güvenmiyorsun, kimse sana bunu kanıtlamak zorunda değil, bu aleti alan herkes mutlu, tekrar söylüyorum kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş gerisi hikaye senin gibilerine cevap bile vermemek gerekir arkadaşlardan ricam sana cevap vermesinler..
  • quote:

videosunu çek fps değerini yazda görelim delikanlı 20 fps ile oynarsın sana akıcı gelir

Hocam 1800 liraya klavye aydınlatmalı, bilmiyorum çamur attığınız notebook u yakından gördünüz mü ama bu kasa kalitesine sahip (karşılaştırma olarak z500, z510 ve vaio'ların 5 gömlek üstü diyebilirim), normal kullanımda sıfır sesle çalışan, wifi açık full kullanım şekilinde 6 saat giden bir notebok önerebilir misiniz? İnanın bana bu fiyat aralığında çok araştırma yaptım ve bu özelliklere sahip şu anda en iyi notebook bu. O bahsettiğiniz programları kullanacak adamın zaten pro bir notebook alır kendine.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.