Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PharmaHii

quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Sipariş verdim pc depodan. Hadi hayırlısı

hadi hayırlı olsun yalnız bız seni kandırdık çok kötü bu bilgisayar :D

:D Gelsin bakalım nasılmış :) şu güncelleme olayı çok konuşuldu tavsiyeleri bekliyorum artık.

bana kalırsa güncelleme 8 de kalsın 8.1de bluetooth çalışmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

:D Gelsin bakalım nasılmış :) şu güncelleme olayı çok konuşuldu tavsiyeleri bekliyorum artık.

Bluetooth u çok kullanmıyorum wifi ve ekran kartının gözükmesi daha önemli değil mi ?

• Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts\Change Your Account Type---->Administrator
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bluetooth u çok kullanmıyorum wifi ve ekran kartının gözükmesi daha önemli değil mi ?

hocam windows 8.0'da wifi sorunlu değil ki sadece güncel driverını kuracaksınız, windows 8.0'da ekran kartı görünmüyor diye bir şey de yok hocam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wifi aynı hiç bi değişme yok ekran kartıda 8.1 e geçmeden yükleniyo alakası yok 250 mb indirme yapıyosun 8.1 de 3 gb fark bu :D

• Arkadaşlar bu konunun açılmasına çok sevindim. Bu bilgisayarı çok beğendim. Gerçi gidip bulamadım mağazalarda ama tasarımı çok güzel. Alsam bunu total war, company 2 gibi oyunları oynayabilir miyim akıcı şekilde?
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    oyun yönünden sıkıntın olmasın her oyunu ultra high ayarlarda akıcı bi şekilde oynarsın
  • Hadi ya işlemcisi zayıf diye düşünüyordum. Strateji oyunlarını oynatsın yeter bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts\Change Your Account Type---->Administrator

Adminde zaten ama kabul etmiyor.microsoft hesabiyla da girdim degisen bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar henüz almadım aleti ama gözüm korktu biraz açıkçası. güncelleme, wifi sorunu, yönetici olarak çalışmıyor vs.

Rica etsem birisi bilgisayarı ilk alır almaz yapılacakların sıralı listesini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdeg

Arkadaşlar henüz almadım aleti ama gözüm korktu biraz açıkçası. güncelleme, wifi sorunu, yönetici olarak çalışmıyor vs.

Rica etsem birisi bilgisayarı ilk alır almaz yapılacakların sıralı listesini yazabilir mi?

hocam bana sorarsanız windows 8.1'e güncelleme falan yapmayın, ben şu anda windows 8.0'dayım ve zerre sorunumuz yok, windows 8.1'e geçmek sorun çıkarıyor başka hiçbir şey değil, zaten yönetici sorunu da 8.1'de var ben şu anda 8.0'dayım ve hiçbir sorunum yok.
    sadece bilgisayar ilk geldiğinde wifi driverı güncel olmadığından ilk başta wifi sorun çıkarıyor.
    http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/inspiron-15-7537?driverId=0634F&osCode=W864&fileId=3332926839&languageCode=en&categoryId=NI
    o sorunu da yukarıdaki driver'ı indirip kurarak ortadan kaldırıyorsunuz, 8.1'e güncellemeye hiç mi hiç gerek yok sadece sorun çıkarıyor 8.1 başka da bir şey değil, alet ilk başta wifi da çok yavaştı yukarıdaki driverı kurdum ve hiçbir sorunum yok şu anda aleti aldıktan sonra tek yapman gerekne yukarıdaki driverı kurmak, onun dışında bir de ekran kartı driverını kuracaksın, 8.1'e falan geçme sakın..

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts\Change Your Account Type---->Administrator

Adminde zaten ama kabul etmiyor.microsoft hesabiyla da girdim degisen bir sey yok

Ben 2009'da aldığım Dell laptopuma 8 ve ardından 8.1 yükledim. Hatırladığım kadarıyla en başta check for updates diyerek sistem güncellemelerini yaptım ve sonra store'a 8.1 güncellemesi geldi. Niye bu kadar sıkıntılı oldu anlamadım. Yönetici hesabıyla falan uğraşmamıştım hiç.

Ayrıca 8.1 çok daha iyi. Bazı hatalar giderilmiş ve yenilikler gelmiş. Sorunlar yeterki yazılımsal olsun düzeltilir her türlü. Donanımsal olmasın da. Yazılımsal problemler yüzünden gözünüz korkmasın derim ben. Bende bluetooth çalışıyor, bluetooth 4.0 ise internetten veya dell in sitesinden başka 4.0 driverlar indirip deneyin. Ben öyle yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 16 Ocak 2014; 20:49:02 >

• Arkadaşlar HDD yi 2 parçaya nasıl bölebilirim CD ' siz ? Ama bunu yaparken 0 ' dan format atmak istiyorum. Fakat CD siz yapmam lazım malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Arkadaşlar HDD yi 2 parçaya nasıl bölebilirim CD ' siz ? Ama bunu yaparken 0 ' dan format atmak istiyorum. Fakat CD siz yapmam lazım malum.

http://forum.donanimhaber.com/m_37826575/tm.htm

burda ayrıntılı şekilde anlatılıyor

ekleme: menüde disk yönetimi yaz program çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canobeg -- 16 Ocak 2014; 20:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

quote:

Arkadaşlar HDD yi 2 parçaya nasıl bölebilirim CD ' siz ? Ama bunu yaparken 0 ' dan format atmak istiyorum. Fakat CD siz yapmam lazım malum.

Yalnız ben bilgisayara format atmak istiyorum. İlk aldığım gündeki gibi olmasını istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız ben bilgisayara format atmak istiyorum. İlk aldığım gündeki gibi olmasını istiyorum.

onu bilemiycem dostum daha cihazı alalı 3 4 gün oldu format nerden çıktı :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu bilemiycem dostum daha cihazı alalı 3 4 gün oldu format nerden çıktı :D

Yahu baştaki şu başta hotmailimizi giriyoruzya kendi hotmailimi verdim ama çok sakat iş gibi geliyor bana. Onu kaldırmak istiyorum ama bulamadım. En baştan kurayım dedim bende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Ben 2009'da aldığım Dell laptopuma 8 ve ardından 8.1 yükledim. Hatırladığım kadarıyla en başta check for updates diyerek sistem güncellemelerini yaptım ve sonra store'a 8.1 güncellemesi geldi. Niye bu kadar sıkıntılı oldu anlamadım. Yönetici hesabıyla falan uğraşmamıştım hiç.

Ayrıca 8.1 çok daha iyi. Bazı hatalar giderilmiş ve yenilikler gelmiş. Sorunlar yeterki yazılımsal olsun düzeltilir her türlü. Donanımsal olmasın da. Yazılımsal problemler yüzünden gözünüz korkmasın derim ben. Bende bluetooth çalışıyor, bluetooth 4.0 ise internetten veya dell in sitesinden başka 4.0 driverlar indirip deneyin. Ben öyle yapmıştım.

Hocam daha iyi oldugunu bildigim icin yuklemek istiyorum iste ama su sacma hesap seyi cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haha sakat olmaz ya :D
    hocam yeniden başlat pc yi sürekli f12 ye bas
  • Laptobu inceleyebileceğim bir mağaza var mı? İnce mi gerçekten? İnce, sessiz ve stabil bir laptop arayışındayım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.