Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de Mimarlık öğrencisiyim. Aynı kafa karışıklığını yaşıyorum. Üstteki mesajlarda sordum bunu. İşlemcisi yetmeyebilir dediler. Fakat ekran kartı da bu fiyattaki bilgisayarlarda bulunmayacak kadar iyi bir ekran kartı.

Daha kesin bir cevap bulabilirsen öm atarsın:)
  • Sabahleyin bilgisayari acmistim sonra kahvalti yaptim. Geldigimdr hic ses olmadigi icin tekrar power tusuna basicaktim ki asadiga isin yandigini gordum. Fareyi oynattigimda ekran gelmisti. Normal net kullaniminda ben ses duymuyorum. Oyle cok cok dikkatli bir sekikde klavyeye yaklasinca azicik duyuluyoki bu normal. Fakat oyunlarda fan calistigi icin galiba ses geliyor ama abartilacak kadar degil normal seviyede. Oyun sicakliklarinida yukarda paylasmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

Ben de Mimarlık öğrencisiyim. Aynı kafa karışıklığını yaşıyorum. Üstteki mesajlarda sordum bunu. İşlemcisi yetmeyebilir dediler. Fakat ekran kartı da bu fiyattaki bilgisayarlarda bulunmayacak kadar iyi bir ekran kartı.

Daha kesin bir cevap bulabilirsen öm atarsın:)

hocam size şöyle söyliyeyim
    ben mimar değilim mühendistte değilim özel bi otelde müdür yardımcısıyım yani world excel ve bi kaç istatistik ve muhasebe proramı hariç başka bi programla uğraşmıyorum işim gereği... sadece biraz online oyun meraklısıyım benim kurduğum hiç bir programda problem çıkarmadı ve oyunda da öyle bana göre mükemmel bi cihaz
    ama siz mimarsanız i7 li bi cihaz alın bu işinizi görmeyebilir . yada i7 lisini bekleyin
    ekleme : bundan önce dell xps sahibiydim i7 işlmecili ondan daha çok performanslı çalışıyor buna emin olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canobeg -- 16 Ocak 2014; 13:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenboran

1.5 saatte bütün mesajları okudum oyun testlerini bekleyeceğim sizce lenovo z500 i7 gt645m mi?www.mormani.com/lenovo-ideapad-z500-intel-core-i73632qm-6gb-1tb-2gb-156-inc-notebook-59367617/p_189554/ ,yoksa bu bilgisayar mı?

Kesinlikle mormanideki genel anlamda çok daha avantajlı olacaktır.Her zaman diyorum i5 u ve i5 m işlemciler arasında çok fark yoktur ki bu konuda kanıtlanmış.Ama q serisi işlemci ve diğer işlemciler arasında uçurum var(multi durumlarda)o yüzden i7 olanı almanız geleceğe yönelik olarak çok daha avantajlı olacaktır.Zaten 645m gayet yeterli bir kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

Arkadaşlar inşaat mühendisliği öğrencisiyim bu pcyi autocad vb kullanmak için ( tabi oyun da var )almayı düşünüyorum deneyen oldu mu ? Ya da sutocad te sorun çıkarabilir mi işlemci bu pc z510 dan daha iyi geliyor bana sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama fikirlerinizi almak istedim ne dersiniz ?

Arkadasim diyorum bunun islemcisi senin yukunu kaldirmaz 3 oyunu zor kurdum dün buyuk oyunlardi ama.olsun sen ayni ekran kartli daha iyi bi islemcili bilgisayar bak +2500 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Çok mu fan sesi? Yükte değilken bilgisayar 0 ses olduğunu yazmıştı bir arkadaş. Sizin yorumunuz da böyle mi? Fan sesi önemli benim için, nette dolaşırken fandan harddiskten hiç ses duymak istemiyorum. Oyun oynarken de egsoz gibi de ses çukarmasın tabi:-) bence bazıları cihazlarına toz kondurmak istemiyor (genel olarak) ama olumsuz ne varsa lütfen yazın, sizin yorumlarınıza göre almaya karar vereceğiz çünkü.

Yukte degilken odadaki saat sesini duyarsiniz o kadar sessiz ama full ayarlarda oyunu actimi 5 dkkaya kalmaz fan donmeye baslar rahatsiz edici degil ama dönüyor baya iste :D

• Ebrarbilgisayarın n11 sayfasına da gelmiş. Çekle veya puan kampanyasıyla daha uyguna alınabilir. Kendi sitesiyle aynı fiyatta. Ben de bundan almayı düşünüyorum aradığım bilgisayar diyebilirim.
    Edit:http://www.n11.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-i5-4200u-6gb-500gb-2gb-gt750m-156-windows-8-notebook-P18431181

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahuna Bodom -- 16 Ocak 2014; 14:26:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci hızını soran mimar ve mühendis arkdaşlar bahsettiğiniz auotocad, sketch up tarzı programlar öyle çok ağır programlar değil. Bu kadar büyütmeyin. Kaldırır bu programları rahat olun. Ama öyle çizimle çok haşır neşir olacaksanız işlemciden ziyade ekranı ile ilgili soru sorsaydınız bence. Eğer çizime falan çok önem veriyorsanız kesinlikle full hd bir laptop bakın kendinize. Hareket alanınızı genişletip daha rahat çalışmanızı sağlayacaktır ki bu laptopun en büyük eksisi budur bence. Aslında yurt dışında full hd modelleri var ama yine her zamanki gibi Türkiye'ye en kırpılmış modeli geldi :) Ama iyi ki bu sefer klavyedeki aydıntlamayı sökmeden satıyorlar. Zamanında Türkiye'ye gelen aydınlatmalı klavyeli modelinin hiç üşenmeyip aydınlatmasını söküp öyle sattıklarıda var çünkü :)
  • Mühendislik öğrencileri için bu işlemci başlangıçta yeterli olabilir ama tasarımların kapasitesi arttıkça yetmeyecektir.Özellikle detayı yoğun olan tasarımların render süresi çok uzun olacaktır ki bu iş için en uygunu soğutması iyi bir masaüstü bilgisayardır.Kısaca başlangıçta gayet işinizi görür ama ben mesleğime gönül verdim kendimi geliştiricem derseniz yetersiz kalacaktır.Renderde işlemciye %100 yük biner bu da soğutması yetersiz olan notebooklar için büyük sıkıntıdır.Eğer yurtta kalmıyorsanız sizin için en uygunu masaüstü pc toplamaktır.Kararınızı verirseniz yardımcı olurum.İyi forumlar ve başarılar.
  • Arkadaslar bu urun gittigidiyordan 1899-100 bonus -100/5 vadafon cek1804 32 civari avantajik ile 1'670 TL civari alabilirsiniz ben bu gece sipariş verdim hatta yanlislik ile çek kullanmadan denizbonus ile aldim sonra garanti ile sipariş verdim denizi bugün iptal ettirdim su an için bundan daha iyisi yok stokta 22 adet var zannadersem kimsenin dikkatini çekmedi saticida profili temiz ve ilgili satici forumdaslarim bu firsati kacirmasini istemem ayrintili bilgi isteyen bana PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 16 Ocak 2014; 14:50:06 >
  • Tam ben yazacaktim ki sen yazmışsın üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Arkadaslar bu urun gittigidiyordan 1899-100 bonus -100/5 vadafon cek1804 32 civari avantajik ile 1'670 TL civari alabilirsiniz ben bu gece sipariş verdim hatta yanlislik ile çek kullanmadan denizbonus ile aldim sonra garanti ile sipariş verdim denizi bugün iptal ettirdim su an için bundan daha iyisi yok stokta 22 adet var zannadersem kimsenin dikkatini çekmedi saticida profili temiz ve ilgili satici forumdaslarim bu firsati kacirmasini istemem ayrintili bilgi isteyen bana PM atabilir.

Bu dediginiz tam nasil oluyor, anlatir misiniz?
  • Su yonetici hesap olayini bilen yok mu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Su yonetici hesap olayini bilen yok mu ya?

Ben de aynı sıkıntıyı çektim. En son ne yaptıysam oldu ama o kadar çok ayara baktım ki. 8.1 güncellemesi için soruyorsan mağazaya gir birkaç kez üste üste dene güncellemeyi sonrasında olabilir.
  • Muhendislik icin soran arkadaslar ben de makina muhendisligi ogrencisiyim. Eger o tarz programlardan para kazanicam soyle is yapicam boyle yapicam kariyerimde ucucam gidicem demiyosaniz ders icin yeterli gelecektir dert etmeyin bu kadar yahu :D

• Autocad konusunu cevaplayan arkadaşlara ayrı ayrı teşekürler kafamda soru işareti kalmadı bu pcyi alıcam ( autocad ile ilgili ödevleri vs yapıyım yeter ilerde masaüstü toplarım yurtta kalıyorum şuan laptop olması şart) Herşey netleşti gold a gelirse ordan gelmesse internetten alıcam :)
  • Sipariş verdim pc depodan. Hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PharmaHii

Sipariş verdim pc depodan. Hadi hayırlısı

hadi hayırlı olsun yalnız bız seni kandırdık çok kötü bu bilgisayar :D
  • beyler şu anda assasins creed 3 denemesi yapayım dedim, alet bataryada ve güç tasarrufunda assasins creed 3'ü high ayarlarda zerre kasmadan oynadım, fps testi yapmadım ancak 35'ün üstü kesin var, güç tasarrufu ve high ayarlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Orijinalden alıntı: PharmaHii

Sipariş verdim pc depodan. Hadi hayırlısı

hadi hayırlı olsun yalnız bız seni kandırdık çok kötü bu bilgisayar :D

:D Gelsin bakalım nasılmış :) şu güncelleme olayı çok konuşuldu tavsiyeleri bekliyorum artık.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.