Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi ya bişeyi kurcaladıktan sonramı oldu
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dediğiniz intel'i indirdim beceremedim pek bi yeniden başlatayım dedim belki ekran kartı değişir diye öyle çalışmamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

taksitli alcaksan ebrar daha avantajlı peşinde pc depo

Pesin alacagim kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Hocam sizin dediğiniz intel'i indirdim beceremedim pek bi yeniden başlatayım dedim belki ekran kartı değişir diye öyle çalışmamaya başladı.

Hay allahin laneti ben de 8.1 yukledim reset attim klavye gitti.8.1 guncelleme sartlarini kabul etmedim 8.0 geri yuklendi duzeldi ama simdi markette cikmiyor 8.1 ne yapicam

• Hocam sistem geri yükle yaparak sorunumu hallettim. Sistem geri yükle sayfasındaki geri yükleme noktası ; yarım saat önce yapılan bir güncelleştirmeymiş. Büyük ihtimal bunun yüzünden birden gitti. Sabahtan beri 8.1 kullanıyorum. Bir sorun yok şuan düzeldi Allah'tan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Hocam sistem geri yükle yaparak sorunumu hallettim. Sistem geri yükle sayfasındaki geri yükleme noktası ; yarım saat önce yapılan bir güncelleştirmeymiş. Büyük ihtimal bunun yüzünden birden gitti. Sabahtan beri 8.1 kullanıyorum. Bir sorun yok şuan düzeldi Allah'tan.

Ama simdi guncelleme yaparsam yine o guncelleme gelmeyecek mi ?

• Valla benim de sizden fazla bilgim yok hocam. Durduk yere klavye touchpad mause çalışmayınca korktum. Google amca sağolsun sistem geri yükle yaptım ve düzeldi.
    Ama windows 8 den daha güzel bence 8.1 performans olarak da değişti bana göre. Nasıl bir güncellemeyse zaten
  • COD MW2 FPS değerleri

Her şey en yüksektedir.

2.resim yarım çıkmış

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 15 Ocak 2014; 22:10:04 >

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi bizde mi olmus su guncelleme anlamadim ki

• Arkadaslar bende 8.1 deyim bluetooth sorunu disinda birseyle karsilasmadim ? Sizde niye oldu ki. Bu arada fps degerleri gayet iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

Arkadaslar bende 8.1 deyim bluetooth sorunu disinda birseyle karsilasmadim ? Sizde niye oldu ki. Bu arada fps degerleri gayet iyi bence.

Hocam sorma.Guncellemeleri yaptim klavye gitti.8.1 sartlarini reddetmek zorunda kaldim pc acilmasi icin 8.0 geri geldi.Ama magazada 8.1 cikmiyor simdi de.Sistemi de geri aldim guncellemelerin yarisi gitmis yarisi kalmis dosyalar oyle 2. Gunden icine ettim yani bilgisayarin ne yapicam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Arkadaslar bende 8.1 deyim bluetooth sorunu disinda birseyle karsilasmadim ? Sizde niye oldu ki. Bu arada fps degerleri gayet iyi bence.

Hocam sorma.Guncellemeleri yaptim klavye gitti.8.1 sartlarini reddetmek zorunda kaldim pc acilmasi icin 8.0 geri geldi.Ama magazada 8.1 cikmiyor simdi de.Sistemi de geri aldim guncellemelerin yarisi gitmis yarisi kalmis dosyalar oyle 2. Gunden icine ettim yani bilgisayarin ne yapicam bilmiyorum

Win8 güncellemesinin gelmesi için bütün güncellemeleri yüklemeniz gerek. Ben gelir diye bekliyordum gelmedi tümünü güncelledim res attım mağazaya gelmişti. Ama daha yüklemedim.

• Denicem hocam olmadi bi servise gotururum yarin hallederler eve cok yakin zaten.

• quote:

Denicem hocam olmadi bi servise gotururum yarin hallederler eve cok yakin zaten.

Zaten win8'in yükleme öncesine bakarsanız orda ki notlarda tüm güncellemeleri yükleyin tarzı şeyler diyordu gözükmesi için. Onu görüp güncellemiştim hepsini res atıp başlandığında çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

quote:

Denicem hocam olmadi bi servise gotururum yarin hallederler eve cok yakin zaten.

Zaten win8'in yükleme öncesine bakarsanız orda ki notlarda tüm güncellemeleri yükleyin tarzı şeyler diyordu gözükmesi için. Onu görüp güncellemiştim hepsini res atıp başlandığında çıkmıştı.

Iste bende oyle olmadi.Ilk actigimda magazada vardi zaten.Guncellemelerj yapin sonra yukleyin dedi oyle yaptim Simdi magazada gozukmuyor

• quote:

COD MW2 FPS değerleri

Her şey en yüksektedir.

2.resim yarım çıkmış

Tesekkur eserim guzel paylasimlar daha cok oyun bekliyorum mumkunse.
    Oynarken rahatsiz edecek sicaklik degerlerine ulasti mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• portatifparçacık kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar cod , bfbc2 , lol en yuksek ayarlarda hepsi 78 dereceyi gecmedi. Fakat bu iyi mi kotumu bilmiyorum cunku dell yazisinin onundeki bosluk baya bir sicakti. Zaten 78 dereceden bahsediyoruz. Yarina crysis 3 deneyeğim.

• quote:

Benimde nazar degdi heralde bu seferde wifi calismiyor :D

• quote:

Şuana kadar cod , bfbc2 , lol en yuksek ayarlarda hepsi 78 dereceyi gecmedi. Fakat bu iyi mi kotumu bilmiyorum cunku dell yazisinin onundeki bosluk baya bir sicakti. Zaten 78 dereceden bahsediyoruz. Yarina crysis 3 deneyeğim.

78 aslında çok normal bi değer ama bence bi soğutucu alalım cihaz deforma olmasın
    ben bugün şu ürünü sipariş ettim fanlarının yeri değişebiliyormuş
    http://www.ebrarbilgisayar.com/cooler-master-u2-plus-aluminyum-notebook-sogutucu-gumus-pmu291594

• quote:

quote:

Benimde nazar degdi heralde bu seferde wifi calismiyor :D

neler yapıyosunuz siz böle ya
    güncellmeleri falan kapatın
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.