Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Arkadaşlar 1 küsür saatlik Battlefield Bad Company 2 oynayış sonucu sıcaklık ve ortalama fps.

Grafik değerleri en son yani hight ve çözünürlük 1366x768.

Sıcaklık normal mi?
     ### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi

Sorunun cevabını bilmiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61753999/tm.htm

45 fps hareket halindeyken de alıyor musunuz?

35-60 arası değişiyor. Nadiren 60 gördüğü oluyor. Ortalama 35-50 arası.

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaberiçin

http://www.notebookadresi.com/asus_x550cc_xo105d_notebook#!prettyPhoto

Arkadaşlar Merhaba. Bu fiyata neden bu Asus X550CC XO105D Laptop değilde Dell Inspiron 7537 S20W65C Notebook. Bende alacağım hangisini almalıyım. Asus hem i7 hemde dvd var.

3 mesajın var 3 üde aynı ürünü paylaşmışsın.

şikayet edin beyler bariz reklam yapıyor.
  • Ya arkadas saka gibi.Win 8.1 yukledim.Microsoft hesabinda oturum ac yerine geliyor.Ama tuslar yazmiyor.Mouse calisiyor f10la isiklari da aciyip kapayabiliyorum ne yapicam simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notebookadresi.com güvenli midir arkadaşlar ? Bu model gold a ne zaman geleceğini bilen var mı ? (çok soru sordum ama hoş görün ilk :)
  • pcdepoda 1800 şu an pcdepo da sorun yaşamazsınız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

pcdepoda 1800 şu an pcdepo da sorun yaşamazsınız sanırım.

notebookadresi.com taksitle alınca daha iyi bir fiyata geliyor onun için sordum ordan alışverişiniz oldumu daha önce pcdepo ve ebrarda sorun yok sanırsam :) ama biraz daha pahalıya geliyor onlarda bilemedim :)
  • canobeg hocam nfs rivals testini yaptınız mı? ben şu an final haftasında olduğum için aleti açamıyorum, cuma günü testlere başlayacağım inşallah...
  • Beyler pes 14 açarken ekran kartı yetersiz hatası alıyorum. Yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

canobeg hocam nfs rivals testini yaptınız mı? ben şu an final haftasında olduğum için aleti açamıyorum, cuma günü testlere başlayacağım inşallah...

yaptım hocam ultra ayarlarda 28-30 fps çok iyi
    high ayarlarda 29-30
    oyunda fps sınırlaması var unutmayalım max 30 oluyo
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    onbord ekran kartıyla açıyosun o yüzden
    nvidia denetim masası => 3d ayarlarının yönetilmesi => program ayarları
    sonra pes 2014 ün exe sini bul ve yüsek performaslı nvidia işlemcisini kullan
  • o donanımın fiyatı 979 euro yurt dışında
    şimdi kabaca hesap yaparsak 979 x 2.97 = 2.907 tl yapıyor artı kdv falan derken fiyat 3100 3200 lere gelir sende alırsın

link :http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15-7537-Notebook.104976.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canobeg -- 15 Ocak 2014; 20:45:03 >
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Yapıyorum hocam pes açılıyor ama settings'e geldiğim zaman ordaki görüntü kalitesini eski ekran kartını gördüğü için düzeltemiyorum.
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    nvidia inspector adlı programı kullan ozmn işe yarar internetten bakabilirsin kullanımına
    Teşekkürler hocam
  • Klavye calismiyo simdi de hey Allahim :) Hesabimi acamiyorum pcyi acamiyorum var midir cozumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc depo 1800 tl den satışta almalı mıyım ne dersiniz ? Hadi beyler bi ikna edin beni be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Klavye calismiyo simdi de hey Allahim :) Hesabimi acamiyorum pcyi acamiyorum var midir cozumu

oha benimde demin çalışmadı heralde güncelleme yaptı ondan kaynaklandı yoksa aynı anda olamaz
    reset at düzelir
    2-3 defa reset attım hala çalışmıyor hocam. Şuan usb ile fare klavye bağladım öyle . Touchpad'de gitti birden. İkiside çalışmaz vaziyette şuan napayım bilemedim

Bazı tuşları çalışıyor ama parlaklık açma kapama uçak modu o kadar geriye kalan hiçbiyerden şuan tepki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhankan43 -- 15 Ocak 2014; 21:12:05 >
  • PharmaHii kullanıcısına yanıt
    taksitli alcaksan ebrar daha avantajlı peşinde pc depo
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.