Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
306.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows key kalmadı artık. Anakart bios a yazıyor olması lazım, yazmasa bile W10 hala ücretsiz, sorunsuz kurulabiliyor diyenler var. Sen üstüne sıfırdan kur, geç.
  • şuan win10 kullanıyorum, Samsung 250GB SSD montajını yaptım. anladım ki bu zamana kadar kendime ve cihaza eziyet etmişim. böyle bir değişim gerçekten beklemiyordum. direk hdd söküp ssd kurulum yaptım. açmışken elimdeki ZALMAN ZM-STG2 ile macun tazeledim. sonrasında oyunda en fazla 79 derece gördüm. windows key vs. kendi kendine yaptı etkinleştirmeyi, herşeyini. çok memnun kaldım. hala zinde bir makina gerçekten.

cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 4 Nisan 2020; 17:1:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Talihsiz bir kaza sonucu sıvı temaasıyla bu efsaneyle yoklarımızı ayırdık. Parca ihtiyacı olan varsa iletisime gecebilir duruma gore test edilecektir. Ekran vb. Saglam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zıplayanpırasa Z kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım.

• Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarın ekranı fazlasıyla sallanmaya başladı. Ekranı biraz salladığımda çıkmaya hazır diş gibi sallanıyor, o boşluğu hissedebiliyorum. Bu problemi yaşayan oldu mu daha önce? Cihazı 7 yıldır kullanıyorum, bu yaz SSD vs. yatırım da yapacağım çünkü memnunun ama ekranın elimde kalmasından korkuyorum açıkçası.
  • Yenilmez Armada 1905 kullanıcısına yanıt
    Menteşe gevşemiştir onları aık belki yeri bile kırılmış olabilir yerine sabitlemek gerekebilir.

• Uzun zamandır cihazı kullanmiyordum büyük oğlana verdim takılıyordu geçen hafta eve internet baglatinca Windows 10 yapmış ekran kartını güncelleme yapamıyorum dedi ne yapmalıyım bilgisi olan .

• 181501 kullanıcısına yanıt
    Umarım ekran çipinde sıkıntı yoktur geforce experience indirip ordan deneyebilirsiniz güncellemeyi.

• Bu laptop temiz kasa pırıl pırıl satsam bugün için ne kadara gider ve güncel bı ürün için ne kadar bı bütçe ayırmak gerekli çocuklar değiştirelim baba diye ısrar ediyor.

• fifa 20 deneyen var mı ?
    Açar mı ? Kaç fps verir
  • Merhaba arkadaşlar, laptopumun webcami çalışmıyor.Sanırım driver eksik ancak uygun driver ı da bulamadım. Yardımcı olacak biri var mı?
  • barinal B kullanıcısına yanıt
    Şuradan eklentiyi indirip taratıp eksik driveri bulabilirsin :

dell.com/support/home/tr-tr/product-support/product/inspiron-15-7537/drivers

• 181501 kullanıcısına yanıt
    Değiştirelim ama şuan buna denk bir laptop en aşağı 4bin civarındadır.
    Ben bunu aldığımda 1700 civarı bir şeydi sanki.

• sezer11 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler buradan eksik driverları tamamlayıp güncelleme yaptım ancak yinede çalıştıramadım webcami .Resimdeki gibi hata alıyorum

• Arkadaşlar birde indirmiş olduğum intel hd graphics driverıda yüklerken böyle bir hata veriyor.Sorun nedir webcam çalıştırmak isterken eksikleri tamamlayalım dedik derdi bitmeyecek sanırım bilgisayarın.
  • bios güncelleyemiyorum dell supoortan indirip deniyorum ama her hangi bir tepki vermiyor bilgisayar nedenini bilen var mı
  • knackers kullanıcısına yanıt
    Fişe takıp, setup ı kendiniz kurmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barinal

teşekkürler buradan eksik driverları tamamlayıp güncelleme yaptım ancak yinede çalıştıramadım webcami .Resimdeki gibi hata alıyorum
    Sorunum devam ediyor. Formatladım yine düzelmedi yardımcı olacak biri var mı? Kamerayı çalıştıramıyorum

• barinal B kullanıcısına yanıt
    Donanımsal arıza olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Donanımsal arıza olabilir mi?
    Webcam de donanımsal bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Dell sitesinden eksik ve güncel olmayan driverları yüklerken bios ve intel hd graphics sürücüsünün driverlarını yüklemiyor.Hata veriyor. Bunlarda donanımsal sorun varsa bilgisayar çalışır mı? Nasıl anlarım sorun varsa? Uzaktan bağlanıp bakmak isteyen olursa yardımlara açığım teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.