Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mesajdaki oyun performanslarının bu cihaza ait olduğuna emin misiniz?
  • bergg B kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize saglik.Ben eve gidince ilk kez acicam bilgisayari ama pek anlamam bu islerden.Outlook hesabi falan ne bilmiyorum.Bana detayli anlatabilir misiniz neler yapmam gerektigini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün çok güzel bir özellik keşfetdim. Metro arayüzleri ve masaüstü ile ilgili hızlı geçişler yapmak için touchpadin sol sınır çizgisinin yükseltisinden touchpade doğru hafifçe parmağınızla kaydırınca geçişler yapıyor. Android telefon gibi düşünebilirsiniz. Aynı işlemi sağdan yapınca da sağ menü açılıyor.
  • Arkadaşlar işlemcinin 1,6 ghz olmasının bir zararını görüyor musunuz ? Yada işlemci konusunda yorumlarınız nelerdir yeterli mi sizce ? Cevaplarsanız sevinirim :)
  • Arkadaşlar 3 saat nette dolaştım elimi koyduğumda çok soğuktu felan demişsinizde ben ufak bir sıcaklık hissediyorum açıkçası 2-3 saatlik dolaşımda. Sorun ben de mi yoksa siz ironi mi yapıyosunuz :D
    Şimdi Fifa 14 indirmesi bitti Origin'den deneyip 1-2 yorum atarım bu arada.
  • Dota 2 oynayan yok mu bi oynasında durumları söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

Arkadaşlar 3 saat nette dolaştım elimi koyduğumda çok soğuktu felan demişsinizde ben ufak bir sıcaklık hissediyorum açıkçası 2-3 saatlik dolaşımda. Sorun ben de mi yoksa siz ironi mi yapıyosunuz :D

Valla bende 2 3 saat net kullandim ama cok soguk olmasada soguktu yani bi sicaklik algilamadim en kotu soguk ılıktir :)

• 1 maç yaptım şimdi Arsenal - Tottenham 1-0 aldık ve akıcıydı gram takılma yoktu. 1366/768 çözünürlük high ve x2 aa ayarlarında oynadım. Muhtemelen x4tede sıkıntı çıkarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

Arkadaşlar işlemcinin 1,6 ghz olmasının bir zararını görüyor musunuz ? Yada işlemci konusunda yorumlarınız nelerdir yeterli mi sizce ? Cevaplarsanız sevinirim :)

Hocam dediginiz gibi bir inceleme yapmak icin agir programlar kullanmak veya oyun oynamak lazim normal kullanimda islemci hizini anlamak cok zor. Ben kulllandigim kadariyla bi eksisini yasamadim diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Arkadaşlar 3 saat nette dolaştım elimi koyduğumda çok soğuktu felan demişsinizde ben ufak bir sıcaklık hissediyorum açıkçası 2-3 saatlik dolaşımda. Sorun ben de mi yoksa siz ironi mi yapıyosunuz :D

Valla bende 2 3 saat net kullandim ama cok soguk olmasada soguktu yani bi sicaklik algilamadim en kotu soguk ılıktir :)

Hocam şimdi sıcaklık değerlerimiz farklı sanırım :D Ben hissediyorum sıcaklık birazda olsa. Ilık gibi diyebiliriz. Neyse zaten soğutucu aldım pcyi yormanın manası yok :P

• quote:

1 maç yaptım şimdi Arsenal - Tottenham 1-0 aldık ve akıcıydı gram takılma yoktu. 1366/768 çözünürlük high ve x2 aa ayarlarında oynadım. Muhtemelen x4tede sıkıntı çıkarmaz.

X2 high mi oluyo ? Eger oyleyse su oyunu bide x4 te yani ulttada oyna bakalim ne sonuc verecek ? Cozunurluk artirilabiliyor mu oyunda ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi sıcaklık değerlerimiz farklı sanırım :D Ben hissediyorum sıcaklık birazda olsa. Ilık gibi diyebiliriz. Neyse zaten soğutucu aldım pcyi yormanın manası yok :P

Dediginiz gibi hocam kullanima gore degisir ama ayni aletleri aldik sonucta fark olmaz bence

• quote:

quote:

1 maç yaptım şimdi Arsenal - Tottenham 1-0 aldık ve akıcıydı gram takılma yoktu. 1366/768 çözünürlük high ve x2 aa ayarlarında oynadım. Muhtemelen x4tede sıkıntı çıkarmaz.

X2 high mi oluyo ? Eger oyleyse su oyunu bide x4 te yani ulttada oyna bakalim ne sonuc verecek ? Cozunurluk artirilabiliyor mu oyunda ?

X2 AA ve High evet kasmasan oynadım. 1366x768'den fazla çözünürlük olmuyorr. X4'ü henüz denemedim dışardayım eve gelince denerim. Ha bi de Fifa'da en çok high var ultra high yok. Full ayarda açtım gibi bi şey oldu yani. Tek x4 AA yerine x2 AAydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 14 Ocak 2014; 14:25:59 >

• quote:

quote:

quote:

X2 AA ve High evet kasmasan oynadım. 1366x768'den fazla çözünürlük olmuyorr. X4'ü henüz denemedim dışardayım eve gelince denerim. Ha bi de Fifa'da en çok high var ultra high yok. Full ayarda açtım gibi bi şey oldu yani. Tek x4 AA yerine x2 AAydı.

Tamam x2 de acan x4 tede acar bi de shooter oyunlarda deneme yapmak kaldi sinavlarim olmasa ben yapacaktimda ama vaaar :(

• K.İ.N.G kullanıcısına yanıt
    HWMonitor indirip sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?
  • Arkadaşlar Vostro 5470 modeline karşı bir değerlendirme yapabilir misiniz? ikisi arasında kaldım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdomen

Arkadaşlar Vostro 5470 modeline karşı bir değerlendirme yapabilir misiniz? ikisi arasında kaldım da.

1400 TL civarı vostro 5470. Açıkçası ram(4GB), Ekran Kartı (GT740m) gib özellikleri ayrıca tasarım falan baya geri 7537'ye göre.

Bütçeye bakar hocam. 1800 TL çıkarabiliyorsan sıkıntıya girmeden, direk 7537 al derim. Bu fiyat fazla geldiyse vostro daha mantıklı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdeg -- 14 Ocak 2014; 15:45:24 >
  • Benim bilgisayar büyük ihtimalle bu akşam gelecek. Gelince pilsiz kullanıp pili mi bitireyim yoksa şarja mı takayım hemen ?
  • Diger cihazlarda sorun yokken bunda internet cok yavas.Ethernet kablosunu da takamadim nedenini bilmiyorum.Valla kasa klavye falan hos ta ilk kez win 8 kullaniyorum zor olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Diger cihazlarda sorun yokken bunda internet cok yavas.Ethernet kablosunu da takamadim nedenini bilmiyorum.Valla kasa klavye falan hos ta ilk kez win 8 kullaniyorum zor olucak

aynen bende de internet çok yavaş nedenini bilmiyorum, şimdi ethernet kablosunu taktım, kablolu bağlanıyorum bir sıkıntı yok, demek ki wifi de bir sorun var, şimdi windows 8.1 güncellemesini yapacağım bakalım ne olacak..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.