Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
306.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mnk9624

quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Diger cihazlarda sorun yokken bunda internet cok yavas.Ethernet kablosunu da takamadim nedenini bilmiyorum.Valla kasa klavye falan hos ta ilk kez win 8 kullaniyorum zor olucak

aynen bende de internet çok yavaş nedenini bilmiyorum, şimdi ethernet kablosunu taktım, kablolu bağlanıyorum bir sıkıntı yok, demek ki wifi de bir sorun var, şimdi windows 8.1 güncellemesini yapacağım bakalım ne olacak..

Aynen etnernet bağladım güzel oldu.Wifi şimdilik önemli değil ama şu ekran kartı ve win 8.1 guncellemesininasıl yapacagımı anlatacak arkadasvarsa cok sevinirim
    outlook falan nasıl kullanıcam birileri onu da anlatırsa güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroes To Us -- 14 Ocak 2014; 17:43:44 >

• Daha önce bahsedilen sorunu yaşıyorsunuz herhalde. Win 8.1 e geçin wireless ile ilgili bir güncelleme geliyordu. Onla aşarsınız. Ben hemen geçtiğim için şu an her şey gayet iyi çalışıyor. Windows 8.1 e geçmeyi daha önce de anlattım. Son kez anlatayım. Öncellikle windows updateden 800 küsürlük bir güncelleme var onu yapın ardından mağazada 8.1 güncellemesi çıkıyor. Ben de hemen çıkmamıştı 1 saat falan işlem yapdıktan sonra gözükmüştü. Ordan yapın 8.1 güncellemesini... Şuna dikkat edin ama 8.1 ilk açılış ekranında büyük ihtimal wifinız çalışmayacak. Bu adımı atla deyip sonradan windowsdan normal bağlanmayı deneyin gelecek. Sonra tekrardan update de gelin. Orda yeni güncellemeler çıkacak wifi güncellemesi de burada mevcut. Bu son güncellemeyi de yapın, işlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 14 Ocak 2014; 17:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Daha önce bahsedilen sorunu yaşıyorsunuz herhalde. Win 8.1 e geçin wireless ile ilgili bir güncelleme geliyordu. Onla aşarsınız. Ben hemen geçtiğim için şu an her şey gayet iyi çalışıyor. Windows 8.1 e geçmeyi daha önce de anlattım. Son kez anlatayım. Öncellikle windows updateden 800 küsürlük bir güncelleme var onu yapın ardından mağazada 8.1 güncellemesi çıkıyor. Ben de hemen çıkmamıştı 1 saat falan işlem yapdıktan sonra gözükmüştü. Ordan yapın 8.1 güncellemesini... Şuna dikkat edin ama 8.1 ilk açılış ekranında büyük ihtimal wifinız çalışmayacak. Bu adımı atla deyip sonradan windowsdan normal bağlanmayı deneyin gelecek. Sonra tekrardan update de gelin. Orda yeni güncellemeler çıkacak wifi güncellemesi de burada mevcut. Bu son güncellemeyi de yapın, işlem tamamdır.

hocam ben dellin sitesinden wifi için en son çıkan driverı kuruyorum şu anda zaten windows 8 de güncellemeyle bunu kurmuyor mu?

• Arkadaşlar bu aleti nereden alıyorsunuz vatan bimeks teknosa da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Diger cihazlarda sorun yokken bunda internet cok yavas.Ethernet kablosunu da takamadim nedenini bilmiyorum.Valla kasa klavye falan hos ta ilk kez win 8 kullaniyorum zor olucak

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails/Product/inspiron-15-7537?driverId=0634F&osCode=W864&fileId=3332926839&languageCode=en&categoryId=NI,
    hocam işlem tamamdır, yukarıdaki linkten en üstteki dosyayı download file diyerek indir, indirilen driver'ı kur sorun kalmıyor...

• quote:

quote:

Daha önce bahsedilen sorunu yaşıyorsunuz herhalde. Win 8.1 e geçin wireless ile ilgili bir güncelleme geliyordu. Onla aşarsınız. Ben hemen geçtiğim için şu an her şey gayet iyi çalışıyor. Windows 8.1 e geçmeyi daha önce de anlattım. Son kez anlatayım. Öncellikle windows updateden 800 küsürlük bir güncelleme var onu yapın ardından mağazada 8.1 güncellemesi çıkıyor. Ben de hemen çıkmamıştı 1 saat falan işlem yapdıktan sonra gözükmüştü. Ordan yapın 8.1 güncellemesini... Şuna dikkat edin ama 8.1 ilk açılış ekranında büyük ihtimal wifinız çalışmayacak. Bu adımı atla deyip sonradan windowsdan normal bağlanmayı deneyin gelecek. Sonra tekrardan update de gelin. Orda yeni güncellemeler çıkacak wifi güncellemesi de burada mevcut. Bu son güncellemeyi de yapın, işlem tamamdır.

hocam ben dellin sitesinden wifi için en son çıkan driverı kuruyorum şu anda zaten windows 8 de güncellemeyle bunu kurmuyor mu?

Aslında teknik olarak dediğinin doğru olması lazım ama 8 den kaynaklan bir problem de olabilir. Böyle bir deneyin olmadı 8.1 e geçersiniz. En başta dediğim gibi yabancı forumlarda da genel olarak bu sorundan bahsediliyordu. 8.1 ile aştıklarından bahsediyorlardı.

• quote:

quote:

quote:

Aslında teknik olarak dediğinin doğru olması lazım ama 8 den kaynaklan bir problem de olabilir. Böyle bir deneyin olmadı 8.1 e geçersiniz. En başta dediğim gibi yabancı forumlarda da genel olarak bu sorundan bahsediliyordu. 8.1 ile aştıklarından bahsediyorlardı.

sağolasın hocam driverı kurdum oldu...

• http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/inspiron-15-7537?driverId=06J96&osCode=W864&fileId=3284089159&languageCode=en&categoryId=VI
    hocam buradan da ekran kartı driverını kur sonra alet kullanıma hazır.. yalnız büyük bir sorunumuz daha var aleti kullanmaya kıyamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Benim bilgisayar büyük ihtimalle bu akşam gelecek. Gelince pilsiz kullanıp pili mi bitireyim yoksa şarja mı takayım hemen ?

?

• Arkadaşlar yabancı forumlarda wireless le ilgili sıkıntı yaşayan bir çok kişi var kullanıcılardan da yorum bekliyorum? açıkçası soğumak istemiyorum bu üründen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdomen

Arkadaşlar yabancı forumlarda wireless le ilgili sıkıntı yaşayan bir çok kişi var kullanıcılardan da yorum bekliyorum? açıkçası soğumak istemiyorum bu üründen.

Önce bir yorumlara baksaydınız keşke. Evet yazılımsal bir sorun var ama 8.1 güncellemesi veya dell'in kendi driver güncellemesiyle aşılıyor sorun. Wifi bu arada tabiri caizse "hayvan gibi çekiyor" şu an.
  • Hocam içiniz rahat olsun dellin sitesindeki son çıkan driverı kurdum ve hiçbir sorun kalmadı

• quote:

quote:

quote:

aynen bende de internet çok yavaş nedenini bilmiyorum, şimdi ethernet kablosunu taktım, kablolu bağlanıyorum bir sıkıntı yok, demek ki wifi de bir sorun var, şimdi windows 8.1 güncellemesini yapacağım bakalım ne olacak..

Aynen etnernet bağladım güzel oldu.Wifi şimdilik önemli değil ama şu ekran kartı ve win 8.1 guncellemesininasıl yapacagımı anlatacak arkadasvarsa cok sevinirim

bende çok akıcı int wifi de hiç bir problem yok

• quote:

quote:

Benim bilgisayar büyük ihtimalle bu akşam gelecek. Gelince pilsiz kullanıp pili mi bitireyim yoksa şarja mı takayım hemen ?

?

pili çıkarma gibi bir durum söz konusu değil cihaza gömülü geliyor
    dell pill ölçer sayesinde kendini optimize ediyor zaten
  • portatifparçacık kullanıcısına yanıt
    bi anormallik yok gddr5 lik bir 750m le yapılmış test altta linki verdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

quote:

quote:

quote:

bende çok akıcı int wifi de hiç bir problem yok

güncellemelerle düzeliyormuş hocam

• Arkadaslar bende sipariş vermek istiyorum ama ebrar sürat kargoyla calısıyor ve benim yasadıgım yerde sürat kargo yok. Sizce bi sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

Arkadaslar bende sipariş vermek istiyorum ama ebrar sürat kargoyla calısıyor ve benim yasadıgım yerde sürat kargo yok. Sizce bi sıkıntı olur mu ?

eve bitek sürat kargo seçeneği var arayın ebrarı sorun bi cevap alırsınız muhakkak
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    belki aynı sorunu yasayanlar vardır diye yazmıstım. bi kac arkadas kuryeden bahsedince herhalde olmayan yerlere kuryeyle gonderildiğini düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.