Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canobeg

quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

quote:

Benim bilgisayar büyük ihtimalle bu akşam gelecek. Gelince pilsiz kullanıp pili mi bitireyim yoksa şarja mı takayım hemen ?

?

pili çıkarma gibi bir durum söz konusu değil cihaza gömülü geliyor
    dell pill ölçer sayesinde kendini optimize ediyor zaten

Yok hocam yanlış anladınız. Leptop geldi şuanda hatta leptoptan yazıyorum :) . Şimdi bataryayı takayım mı yoksa pil bitene kadar kullanayım mı? Sonra tekrar mı şarj edeyim?

• birkaç yakın çekim resim ekleyin arkadaşlar ürünün hiçbir mağazada teşhiri yok yakından görelim bari :))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bilgisayar büyük ihtimalle bu akşam gelecek. Gelince pilsiz kullanıp pili mi bitireyim yoksa şarja mı takayım hemen ?

?

Yok hocam yanlış anladınız. Leptop geldi şuanda hatta leptoptan yazıyorum :) . Şimdi bataryayı takayım mı yoksa pil bitene kadar kullanayım mı? Sonra tekrar mı şarj edeyim?

ooo hayırlı olsun dostum fişe takılı kullan farketmez dell pill ölçer ayarlıyo zaten kendini
    ilk olarak hemen windows 8.1 e güncelle
    sonra dell sitesindeki driverları indir kur
    cihaz tamam dır oyunların ve hızın tadını çıkar windows 8.0 sorunlu

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

Batarya degil adaptor. Orda yanlis anlasilma olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuanda 49 tane galiba güncelleme buldu onları yüklüyorum. 507MB olması lazım. Galiba onlardan sonra windows 8.1 ' e yükselticez? @Axener

Aynen heyecandan yanlış yazmışım :) @canobeg

Birde leptopun sağ tarafında SD yazan yerin alt kısmı 1-2 mm dışa doğru eğik ama umrumda değil şuanda. Bilgisayar çok güzel. Tavsiye ederim :)
  • bana bol işlemci kullanan bi program söyleyin test edeyim arkadaşlar
    linkide verin indirip kurayım belki almak isteyen acaba bu programı çalıştırırmının önüne geçeriz
  • arkadaşlar bende sipariş geçiyorum inşallah hayırlı olur herkese,yapılan yorumlar olumlu, garantiyle de ilgili bir sıkıntımız olmaz
  • dasmeel D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun pişman olmazsınız emin olun
  • hepinize hayırlı olsun arkadaşlar, alette bir sorun yok, tek sorun aleti kullanmaya kıyamamanız..
  • nfs rivals iniyor şuan bi bakalım sonuç ne olucak 45 dk kaldı
  • Arkadaşlar C yi bölen varsa D olarak ayırmak istiyorum. Yapan varsa söylebilir mi nasıl olacağını?
  • Arkadas aletin kronik bir sorunu var o olmasa dort dortluk cihaz olurdu o da sudur ki kullanmayi birak dokunmaya bile kiyamiyosunuz :)
     ### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi

• yöneticihesabı olmasına rağmen yönetici hesabı istiyor güncelleme yapamıyorum çözümü nedir ?
  • ghost1995 kullanıcısına yanıt
    A hocam aletin renkleri farklı

Birde üstteki sorumu cevaplarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

Arkadas aletin kronik bir sorunu var o olmasa dort dortluk cihaz olurdu o da sudur ki kullanmayi birak dokunmaya bile kiyamiyosunuz :)

hocam hayırlı olsun çeşitli açılardan resimler beklioruz

• quote:

A hocam aletin renkleri farklı

Birde üstteki sorumu cevaplarsan sevinirim.

Yok hocam farkli degilde benim flash guclu olunca oyle gorunmus normalde beyaza yakin gri. Disk bolmeyi yukarda bir arkadas anlatmis hocam ordan faydalanabilirsiniz bende henuz bolmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: justify34

quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

Arkadas aletin kronik bir sorunu var o olmasa dort dortluk cihaz olurdu o da sudur ki kullanmayi birak dokunmaya bile kiyamiyosunuz :)

hocam hayırlı olsun çeşitli açılardan resimler beklioruz

Sagolun hocam insallah cekmeye calisirim bu arada rengi beyaza yakin gri flastan boyle cikmis :)

• Arkadaşlar parlaklık kısıp açarken f11 ve f12 işe yaramamaya başladı. Bir çözümü var mı acaba ?

Fn ile f11 ve f12 çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhankan43 -- 14 Ocak 2014; 21:30:01 >
  • Cep telefonundan bluetooth la dosya alıp gönderebilen var mı?
  • Arkadaşlar win 8.1 yüklemedim. Gerekli güncellemeleri ve gt750m in driverini kurdum. Oyuna girdim. Elimi Dell yazısının onune koyunca bilgisayar baya bir ısınmıştı? Normal mi ki bu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.