Bildirim
Dell laptop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
format atabılmenız ıcın bıosa gırıp cd roomu bırıncı sıraya alarak boot etmenız gerekıyor ..yanı once cd yı gorecek onu okuyacak pc .. -
dediğinizi yaptım ama yine olmuyo kendi pcme bile o cdle format attım donanımsalmı birşey var acaba -
dell notebook ta baslarken F2 tusuna surekli basin karsiniza cikan seceneklerden cd/dvd secenegini secip enter'layin. cd den boot edecektir. -
cd de sorun yoksa olur dostum bıyerde eksık bısı vardır.. donanım sorunu hdd den kaynaklı olabılr..ama sız acılısda cd yı okutacaksınız..eger hdd arızalı ıse kurulum sırasında sıkıntı cıkar .. -
formatı attım arkadaslar herşey tamam ama ekran kartı ve wifi driverini yükleymiyorum en azından wifi hakkında yardımcı olursanız güzel olur
laptop markası : DELL D 610 -
quote:
Orijinalden alıntı: ucuncu9
formatı attım arkadaslar herşey tamam ama ekran kartı ve wifi driverini yükleymiyorum en azından wifi hakkında yardımcı olursanız güzel olur
laptop markası : DELL D 610
Bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklerden aygıt yöneticisine girin. Açılan sayfada üstte ağ bağdaştırıcıları adı altında neler yazıyor? ona göre driver bulalım
Ekran kartınız nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 27 Nisan 2012; 11:59:02 > -
ağ bağdastırıcıları
Bluetooth aygıtı ( RFCOMM protokol TDI)
Bluetooth device (personal area network)
Broadcom netxtreme 57xx Gigabit controller
laptopda FN tusuna basın F2 ye bastıgımda Bluetooth acılıyo wireless acılmıyo Dell in kendi sitesindende indirmediğim driver kalmadı nerdeyse sadece wirelessini yapsam yeterli benm için normalde net kablosuyla calısıyo internet -
laptopun modelini yazarsnız size driverini bulabilirim modelide altında ki etikette yazar -
DELL LATITUDE D610
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- beklenmeyen g/ç hatası
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- windows pin unuttum
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- wifi hızlandırma
- video boyutu küçültme
- laptop ses gelmiyor
- telefon neden ısınır
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X