Şimdi Ara

dell laptop adaptör de sıkıntı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende bi laptop var. 2 gündür laptopu sarj ediyorum kapatıyorum sabah kalktığımda sarj %0 olarak görünüyor ve bilgisayar şarja takılmadan açılmıyor. yani kapalıyken şarj yiyor. sıkıntı ne olabilir

• yok mu bi fikri olan?
  • upppppppppppppppppppp
  • sefahayma S kullanıcısına yanıt
    1- Batarya bozulmus/sarj tutmuyor olabilir
    2- Cihazi uyku modunda tutuyor olabilirsin
    3- Cihazin bulundugu ortam geceleri cok soguk oluyorsa sarji bitiyordur.
    4- Sarj ediyor gorunuyor, belkide sarj almiyordur.(pili cikartinca genelde kontrol dugmesi oluyor basinca ne kadar saj oldugunu gosteriyor)
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

1- Batarya bozulmus/sarj tutmuyor olabilir
    2- Cihazi uyku modunda tutuyor olabilirsin
    3- Cihazin bulundugu ortam geceleri cok soguk oluyorsa sarji bitiyordur.
    4- Sarj ediyor gorunuyor, belkide sarj almiyordur.(pili cikartinca genelde kontrol dugmesi oluyor basinca ne kadar saj oldugunu gosteriyor)

biraz geç oldu ama sorun kapanıştaymış. yani kapat dediğim zaman kapanmıyor sadece ekran kararıyor sanırım 2. söylediğiniz oluyor uzun basınca kapanıyor power tuşuna.
    sorun olmadan önce sytem 32 ve sysWOW64 dosyalarına dll atmıştım.sıkıntı burda olabilir mi? bi format atsam normal olarak kapanır mı?
  • sefahayma S kullanıcısına yanıt
    Control Panel e gir. Orada Guc yonetimine tiklayinca solda secenek var. "Guc Dugmesi ile ilgili" ona tikla. sonra secenekler goreceksin. Kapat, hazir beklet, ekrani karart vs. tarzi. ordan Guc dugmesinin islevini ayarlayabilirsin.
  • batarya değiştir tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.