Merhabalar.Çok ilginç bir problem ile karşı karşıyayım.
Bilgisayarımı yatak üstü, kucak üstü gibi yumuşak yüzeylerde kullandığımda bilgisayar kendiliğinden ",mvzxc" tarzı kelimeler yazıyor.(ve hep aynı şeyi)
Masaüstünde kullandığım zaman herhangi bir sıkntı olmuyor.
Bu tarz yazmaya başladığında touchpad kısmını hafifçe ittiriyorum ve o anlık duruyor.Eğer hiçbir şey yapmadan beklersem bilgisayar kendini kapatıyor.Ve açıldığı zaman boot kısmında da aynı şekilde yazıp sinir ediyor ve açılmıyor.
Hep masa üzerinde kullanıyordum ama az önce masaüstünde de aynı problemi yaptı.Klavyeyi kaldırdım ve bağlantı kısımlarına baktım.Herhangi bir temassızlık kesinti vb bir durum göremedim.Klavye içerisine herhangi bir sıvıda dökülmedi daha önce.
Sizce problemin kaynağı ne olabilir? Yeni bir klavye alıp taksam düzelir mi? Yoksa anakart veya benzeri bir problemmidir? Teşekkürler.
garantisi yok mu ?
izengel
kullanıcısına yanıt
2 yılı yeni doldurdu.bir de içini açtım zaten
muhtemelen içinde bir yerlerde yamulup temas ediyor birşeyler.
içini açtıysan sıvı var mı, çatlak vs var mı diye tekrar kontrol et. farketmeden dökülen birkaç damla bişey olabilir. araya açmış vida pul vs olabilir. içinde küçük bir parça da unutmuş olabilirsin
gözle görülür birşey yoksa değiştirmekten başka çaren yok gibi. yazılımsal bir duruma hiç benzemiyor.
izengel
kullanıcısına yanıt
touchpad kısmını bastırdığım zaman rahatça kullanabiliyorum.temassızlık yapıyor gibi gözüküyor ama çıldırttı ya.