Şimdi Ara

Dell latitude D600 799$ Kont bilgisayar'da ama.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki haberiniz olmuştur Kont bilgisayar gazeteler verdiği ilanda
    Dell Latitutde D600 modelini 799$+kdv'ye sattığını duyurdu.

ürün kısaca
    Centrino 1.6ghz dothan
    i855 ana kart
    Ati mobility radeon 9000 32 mb
    40 gb hd 5400 rpm
    14,1" xga ekran
    32wh 4 cell li-on pil
    dvd/cd-rw combo
    win xp home
    2,13 kg

ürün artık dell tarafından üretilmiyor üretimi 2003 yılında başlamış sanıyorum 2005 başında bitmiş.Ürünün standart pili olan 6 cell53wh 4400mah 11v pil ile pil süresi genellikle testlerde en uzun 3,30saat çıkmış türkiye'ye Dell sitesinde opsiyonel olarak gösterilen 32wh 4 cell pil ile gelmiş yaklaşık pil ömrü 1,45-2 saat gibi öngörülebilir. Radeon 9000 için harikalar yaratmasada İ855gm den iyi olduğu kesin diyebiliriz.

bonus card'a 6 taksit var.

internete bu ürün için özellikle aşırı sayıda harddisk bozulması ve yine harddisk bölgesindeki aşırı ısınmadan şikayetler var

http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d600?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&~page=1&~tab=specstab

adresinden sağda product sheet iconundan Adobe pdf formatında ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz

eğer portabilite değilde sağlam bir marka imajı ve tatminkar bir performansla uygun fiyatlı ürün arıyorsanız iyi bir seçenek olabilir

bir göz atın

www.kont.com.tr

yorumlarınzı bekliyorum

• REKLAM AMAÇLI AÇILAN YENİ KULLANICILARA

YETER ARTIK İNSANLARI ENAYİ YERİNE KOYMAYIN
  • ne bu tepki yaa,
    reklamsa reklam,
    bilgi vermiş arkadaş,
    gerçekten kaçırılmayacak bi fırsat benim öğrenci kardeşim var hem bütceye uygun hem işini görür,dün aldık bitane mecidiyeköyden edirneye yolladık..
    bu tepkiniz çok anlamsız!
    sizi kınıyorum!
    bu forumun amacı sadece gelen anlamlı-anlamsız sorulara cevap vermek değil, yeni gelişmelerden,teknolojiden haberdar etmek insanları...

hakikaten gereksiz tepkileriniz var sizin,
    orucun etkisi de böyle mi sizde??
  • BURASI REKLAM PANOSU DEĞİL ARKADAŞIM... BURASIM FORUM, İNSANLARIN BİLGİLERİNİ PAYLAŞTIĞI, FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIKLARI BİR YER...

BENİ KINAMAK DA SANA DÜŞMEZ AYRICA...

HEMEN HERGÜN 2-3 TANE YENİ KULLANICI İLE GİRİLİP REKLAM YAPILIYOR BURADA... EĞER AMACINIZ REKLAM YAPMAKSA BUNU ADAM GİBİ ÇEKİNMEDEN GOCUNMADAN TEK BİR KULLANICI İLE YAPIN... HERGÜN YENİ BİR KULLANICI İLE SİTEYE GİRMENİZE GEREK YOK...
  • Sevgili Arkadaşım çolk enteresan açıkçası hiç beklemediğim bir tepki vermişsin?

ürünün bilgilerini vermek kendi web sitesini belirtmek ve hatta ürün hakkında sorunları bile belirttim!!

topic'in adı (dell d600 latitude 799a ama.....)

ürünün üretimden kaldırıldığınıda belirttim

aferin bana süper reklam yapmışım :)

sana sadece gülüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 14 Ekim 2005, 9:59:13 >
  • ACABA FORUMA YENİ GİREN BİR KİŞİNİN İLK MESAJI BÖYLE Mİ OLUR ???

HERKES NE YAPILMAK İSTENDİĞİNİN FARKINDA, MERAK ETMEYİN SİZ...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3609964/tm.htm

yukarıdaki topicden insanlrın neler hakkıda konutuğuna bakın .. genel kültür forumlarında da gezinmenizi tavsiye ederim,
    bu insanlr şimdi alimlerin bilim adamlarının reklamını mı yapmış oluyorlar!!

tepkine gülüp geçiyor bu forumuda burada kapatmak gerektiğini düşünyrm!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cimcimex, hastayım sana

durup durup pat! diye tepki veriyo yaaa ehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimcimex

http://forum.donanimhaber.com/m_3609964/tm.htm

yukarıdaki topicden insanlrın neler hakkıda konutuğuna bakın .. genel kültür forumlarında da gezinmenizi tavsiye ederim,
    bu insanlr şimdi alimlerin bilim adamlarının reklamını mı yapmış oluyorlar!!

tepkine gülüp geçiyor bu forumuda burada kapatmak gerektiğini düşünyrm!!

NE ALAKASI VARSA

BURADA BİR FİRMANIN REKLAMINDAN BAHSEDİYORUZ ARKADAŞIM.. İLİMLE BİLİMLE BİR ALAKASI YOK.. KAVRAM KARGAŞASI YARATMANIN DA BİR ALEMİ YOK...

DEDİĞİM GİBİ, ZATEN HERKES NE YAPILMAK İSTEDİĞİNİN FARKINDADIR SANIRIM...

SEN İSTEDİĞİN KADAR GÜLMEKTE ÖZGÜRSÜN

ZATEN BEN DE GÜLÜYORUM

• ee artık herkes mutlu ve gülüyorsa konuya dönebilirmiyiz :)

ürün hakkında bilgisi olan varmı sahip olan kullanan görüşleri olan?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4326885/tm.htm

ben de burda mavinin reklamını yapıyorum mu demek oluyor!!!!!! arkadaşım burası güncel bi forum tabiki kim kampanya yapmış kim ürünü ucuzlatmış bunlardan haberdar olmak gerek. ama "MAVI YA DA KONT BILGISAYARA GELIN EN UCUZ FIYATLAR BURDA" deseydim işte bu yanlış olurdu işte bu reklam olurdu işte bu ayıp olurdu, arkadaş da zaten böyle bir amaç içinde olmamış. yani kontun ya da başka bir bilgisayar şirketinin reklamını yaptığını düşünmüyorum, sadece bu makinenin ucuzladığını belirtmiş.. arkadaşa tşk.ler bizi haberdar ettiği için

• SÜPER !!!

İNSANLARI GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞMEKLE İTHAM EDEN EMRE D. KENDİ YAZDIĞI YAZIYLA BURADAKİ YAZININ FARKINI ANLAYAMIYOR... EĞER SENİN DE İLK MESAJIN BÖYLE BİR KONU İÇİN AÇILMIŞ OLSAYDI AYNI TEPKİYİ SANA DA VERİRDİM ELBET...

NEYSE,

BUYRUN FORUMUNUZDA DİLEDİĞİNİZ GİBİ REKLAM YAPIN ....
  • evet
    biz dün kardeşe aldık,
    neden aldık; kardeşim çk seyahat eden biri, onun için pil ömrü önemli..
    6cel bataryası var ve 4saat kadar süresi var..artı notebook açıkken, yedek pilini değiştirebiliyorsun, bu harika! çünkü içinde şrj edilebilir küçük bi pil daa var ve bu uygulamalarınızı kapatmadan pili söküp tamanıza olanak sağlıyr!
    bide, klavye tuş takımı altında su geçirmez bi tabaka var! gazetede de yazıyorya stronkzone miydi:) o ise, ekranın altında kırılmasın önleiyici tabakadan bahsedildi!
    beni ençok etkileyen hdd nin 5400rpm olması
  • beni de çok etkiliyor
  • cimcimex merhaba;

ben kont'un telefon hattında sorduğumda 32w 4 cell pille satıyoruz dedi

sizinki 6 cel 52 watt ise kont'tan mı aldınız? yada nerden aldınız?

acaba kont ne sattığını mı bilmiyor :) çünkü beni rahatsız eden 4 cell olayı benim içinde taşınabilirlik ve pil ömrü önemlide

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 14 Ekim 2005, 11:28:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

SÜPER !!!

İNSANLARI GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞMEKLE İTHAM EDEN EMRE D. KENDİ YAZDIĞI YAZIYLA BURADAKİ YAZININ FARKINI ANLAYAMIYOR... EĞER SENİN DE İLK MESAJIN BÖYLE BİR KONU İÇİN AÇILMIŞ OLSAYDI AYNI TEPKİYİ SANA DA VERİRDİM ELBET...

NEYSE,

seni artık ciddiye almıyorlar, yaptıkları da reklam değil :) hadi sana eywallah
  • kontun ithalatını yaptığı notebookları almak çok riskli servis garantisi pek olduğu söylenemez infronic garantili dell ler daha başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

SÜPER !!!

NEYSE,

seni artık ciddiye almıyorlar, yaptıkları da reklam değil :) hadi sana eywallah

SAÇMA SAPAN KONUŞMAYI KES ARTIK... KİMİN CİDDİYE ALIP KİMİN CİDDİYE ALMADIĞI UMRUMDA DEĞİL.. BURASI BİR FORUM VE BEN FİKİRLERİMİ ÖZGÜRCE DİLE GETİRME HAKKINA SAHİBİM BURADA.. SENDEN İZİN ALACAK DEĞİLİM... OLAYI KİŞİSEL BOYUTA ÇEKMEYE ÇALIŞMA...

• slm,
    şöyle yazıyor:
    6-hücreli 48Whr smart lithium-lion-ion,
    yani ben doğruyum kardeş!
    tekrar aradım kontu
    arkadaş yanllış bilgi vermiştir
    mmkün değil 6cell tabki diyor ürün yönetimi ...

artı notebook altında şarj göstergesi var @tyildirim..
    buda pilin nekadar kaldığını öğrenebiliyorsun,
    bide içinde küçük bi pil daha vardı! yedek pil miş, o danotebook açıkken pilleri değiştirebilmeni sağlıyor!
  • ne ugrasiyorsunuz, everest programi ile kac hucreli bataryaniz var baksaniza..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.