Şimdi Ara

dell n5010 ekran kartı driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell n5010 laptopa win 7 iken xp kurdum ve video denetleyici (vga uyumlu) bir türlü bulamadım. elinde olan varsa göndere bilir mi lütfen ?

• Merhaba,

Buraya! göz atarmısın?
  • tşk ederim gönderdiğiniz linkten yararlandım ekran kartının modelini öğrendim
    buymuş PCI Express 2.0 x16: ATI Mobility Radeon HD 5470 (Dell) ama şimdi bunuda bulamadım
  • Bunu! dene bakalım.
  • hata verdi kurarken gönderdiniz link "please insert the last disk of the set" dedi
  • Buradaki tüm yazılanları okudun mu? Bir kaç yol daha var bulmak için, göz atarmısın tekrar dan?
  • merhaba konu hortlayacak ama dell n5010 un i3 modelini kullanıyorum 3 gb ram var ve ati 5470 ekran kartı var. ram slotları 2+1 şeklinde 1 olanı çıkardım 4 gb taktım toplam 6 oldu (bu arada 1333 mhz ama bios 1066 mhz da sınırlamış) ancak bilgisayarı açtığımda ram 6 gb(kullanılabilir ram 2.99) yazıyordu bu neden? onboard vga yüzünden mi ? bios, american megatrends girdim biosa vga onboard ile ilgili hiç bir şey yoktu nasıl kapatacam ben bu sistemi? önceden de 3 gb ram kullanıyordum şimdide 3 oldu. bios a15 sürümünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzerinde ki işletim sisteminin kaç bit 32 mi 64 mi eğer 32 ise 64 bit olarak yeniden kurulum yap sorun olmaz
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle 32 bit işletim sistemi yüklü, 64 bit kurmalısınız.
  • teşekkür ederim arkadaşlar, 64 bite çeviriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.