Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pain

merhaba arkadaslar. yaklasık 1 sene 8 ay oldu dell ınspıron n 5110 moldeini alalı i 7li 6 gb ddr3 modelini. ınanırmısınız aldıgım gunden berı 1 kere keyıfle kullanamadım. harddısk degıstıler fanı degıstıler duzeltemedıler. heryeolu denedıler servıse yolladılar yok duzelmedı. kendılerınce sorun bulamıyolar parcada ben cıldırmak uzereyım bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım yol gostermelerını ıstıyorum.

cihazımda taratmada parcalarda sorun bulunamıyor ama formatladıktan sonra bıle dusuk kalıtede 1 oyun yukluyorum ıntel celeronlu pc lern bıle rahatca oynadıgı oyun yukluyorum benım bu dell pc oyunu acıyor ama ınanılmaz 1 kasma yanı donuyor hıcbırsey yapamıyorum. bunu servıse 100 kere soledım. onalr genel 1 tarama yapıyor tamam parcalarda sorun yok pc saglam dıyıp yolluyolar.

cd surucuye 1 cd taktıgım zaman acılması 10 dk acılmayı bırak zaten cogu zaman pc yı kıtlıyor.

bu urunden kurtulmam ıcın ne yapmam gerekıyo arkadaslar. tuketıcı haklarına basvurdum uzun surer dıyolar. servis bakmıyor bu kadar pıslık bı sıstem gormedım. bılgı verebılcek arkadslar ne yapmamı onerırsınız acaba.

tskler sımdıden

bildiğim kadarıyla 3 veya 5 kere servise gitmiş bir ürünü değiştirmek zorundalar bu hakkını bir araştır eğer değiştirme hakkın varsa başvur değiştir.

• Pain kullanıcısına yanıt
    O kadar parça yenilenene kadar anakart değişse iyiymiş.

Bahsettiğiniz sorunlar birbiriyle paralel değil.Hepsinin ayrı bir sebebi var.

Sorununuz her ne ise anakartta.
  • Isınma yüzünden laptop kapanıyor fanı nasıl temizlicem?
    Acil yardım
  • şimdi dell servisini arayıp bilgisayardan verim alamadığımı, sürekli ısınmadan dolayı shutdown olduğunu söylesem gelip evde fanı temizleyecekler mi?
    ben yapsam garanti dışı kalır sanırım.
  • general_einstein kullanıcısına yanıt
    Fan değişimi talebinde bulunun.Temizlik için gelmezler.

Şikayetinizi bildirip ısrarcı olun.Test yaptırıp teknik eleman gönderirler.
  • Merhaba arkadaslar,
    Hackintosh kurmayı denedim birkaç format attım daha sonra Windows 7 kuramıyorum Harddisk gözükmüyor.Xp kurulabiliyor fakat Windows 7 hddyi görmüyor lutfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dell, apple ve bir kaç markada daha garanti içinde sökmen problem yaratmaz : ) o yüzden sıkıntı etmeyin. youtubeda n5110 yazın bir sürü çıkıyor sökümünü kompile izleyip söküp macunlayın kapatın.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dvd-rom sürücüsünün düğmesine basıyorum açılmıyor. capslosk veya numlk tuşarına basınca bi ses çıkartıyo ve açılıyo. sonrasında normal bi şeklde çalışıyo ama 5-10 dk sonra gene aynısı oluyo açılmıyor sürücü. nedeni ne olabilir.yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolpoX61 -- 23 Temmuz 2013; 3:02:06 >
  • BİRİSİ YARDIM ETSİN BEYLER

bende N5110 var bi süre sonra çabucak ısınıyor o yüzden ek aparat aldım ayrıca cd ve dvd okumamaya başladı hiç bir cd yi okumuyor lütfen cd konusunda bana yardım edin eğer yardım ederseniz çok makbule geçecek tşk
  • arkadaşlar windows 8 de öyle bir sorun var cd-dvd uyuşmazlığı ve bu her pc de var sadece n5110 için değil : ) sorunuz bunla ilgilidir büyük ihtimal

benimde bir sorunum var windows 7,8,8.1 de denedim hepsinde 326.xx nvdia driverı kurduğum zaman system.exe de ram de önemli bir artış oluyor ve 2000mb gördüğü oldu 2gb dan bahsediyorum. normalde max 3,4 mb görürken tabi şuan göremezsiniz onun için görev yöneticisiden working seti açmanız lazım physx ramini kontrol etmeniz lazım o zaman anlarsınız nedemek istediğimi yada process explorer kurursanız şöyle de anlatabilirim bu sorunumu başka bir sitede araştırıyorum ve ordaki resimleride kontrol edip aynısını yaşıyormusunuz diye kontrol de edebilirsiniz.

guru3D Forums
    nvidia system.exe ram problem..
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379790

• Merhaba,
    Bilgisayarımın klavye ile touch pad arasında kalan kısımda birkaç tane yerin boyası kalkmış.Ne yapabilirim acaba,servise göderebilirim garantisi var.Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho23

O kadar parça yenilenene kadar anakart değişse iyiymiş.

Bahsettiğiniz sorunlar birbiriyle paralel değil.Hepsinin ayrı bir sebebi var.

Sorununuz her ne ise anakartta.

bugun delli aradım gene. f2 f12 klasık seylerı soledı taratma kabul etmedım yeter allahın gunu tarat sorun yok dıye servıs yollamıyolar. artık sabır denen bıse kalmadıgı ıcın taramayı reddettım ve bana 1 lınk yolladılar eger buda olmazsa duruma gore hareket etcez dedıler. lınk bu bana 1 lınk verdihttp://www.dell.com/support/Diagnostics/tr/tr/555/

verdıklerı lınk basınca "KARŞIDAN YUKLENEN KURALIN DİGİTAL İMZASIYLA BİR ÇAKIŞMA VAR" bole 1 sey dıyıp taramaya gecmıyor.

servistekilerine dıyorumki arkadas bu urun bozuk. bugun yada yarın vıdeo cekıp koycam arkadaslar pc halıne bakın. butun drıverları verılen sıralara gore kurduk guncelledım yukledım. milattan kalma 1 bılgısyaar getırın emın olun benım pc acmadıgı kastıgı oyunları rahat acar bızımkı acmıyor kasıyor.

bugun servistekı eger hata kodu alamazsak dıyor servıs yonlendıremıyoz. ya bunlar abartmıyorum adamı katıl ederler. 1900 tl para vercem 1 senedır pıslık ıcınde bılgısyar yatacak pc sorunlu ee hata kodu olmazsa servıs yok. yarın heralde argo kufurle konusmaya baslarım servıse anlıcakları dılden cıldırttılar benı saolsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sqook

quote:

merhaba arkadaslar. yaklasık 1 sene 8 ay oldu dell ınspıron n 5110 moldeini alalı i 7li 6 gb ddr3 modelini. ınanırmısınız aldıgım gunden berı 1 kere keyıfle kullanamadım. harddısk degıstıler fanı degıstıler duzeltemedıler. heryeolu denedıler servıse yolladılar yok duzelmedı. kendılerınce sorun bulamıyolar parcada ben cıldırmak uzereyım bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım yol gostermelerını ıstıyorum.

cihazımda taratmada parcalarda sorun bulunamıyor ama formatladıktan sonra bıle dusuk kalıtede 1 oyun yukluyorum ıntel celeronlu pc lern bıle rahatca oynadıgı oyun yukluyorum benım bu dell pc oyunu acıyor ama ınanılmaz 1 kasma yanı donuyor hıcbırsey yapamıyorum. bunu servıse 100 kere soledım. onalr genel 1 tarama yapıyor tamam parcalarda sorun yok pc saglam dıyıp yolluyolar.

cd surucuye 1 cd taktıgım zaman acılması 10 dk acılmayı bırak zaten cogu zaman pc yı kıtlıyor.

bu urunden kurtulmam ıcın ne yapmam gerekıyo arkadaslar. tuketıcı haklarına basvurdum uzun surer dıyolar. servis bakmıyor bu kadar pıslık bı sıstem gormedım. bılgı verebılcek arkadslar ne yapmamı onerırsınız acaba.

tskler sımdıden

bildiğim kadarıyla 3 veya 5 kere servise gitmiş bir ürünü değiştirmek zorundalar bu hakkını bir araştır eğer değiştirme hakkın varsa başvur değiştir.

suan degıstıklerı fanın yerınde yumurta kırın 2 dk ya suffle olur o kadar sıcak. hatta bugun sırketın donanım bolumune getırdım baksınlar dıye adamlar o kadar sıcakkı fan yerıı elle tutamadılar aynı sekılde ben sankı yanıyor bılgısayar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sqook

quote:

tskler sımdıden

suan degıstıklerı fanın yerınde yumurta kırın 2 dk ya suffle olur o kadar sıcak. hatta bugun sırketın donanım bolumune getırdım baksınlar dıye adamlar o kadar sıcakkı fan yerıı elle tutamadılar aynı sekılde ben sankı yanıyor bılgısayar.

kardeşim sana tavsiyem ara tekrar konuş yoksa dava acıcam da tüketici haklarına başvurucam vs baya bir kitle ilgilenmezlerse aç davayı sürünürler.

• şimdi gorustum 30 dk once anakart ve fanı degişceklerini sölediler servis açtılar. şimdi pc aldıgımdan beri 1 kez fan 1 kez har disk degisti bunlarla beraber 3 ve 4 parça değişimi olacak. bu urunu degısımı ıcın ne yapabılırım. garantının bıtmesıne 5 ay kaldı arkadaslar.

sorunu belırttım f2 ıle genel tarama veya baska tarama yapsakta prcalarda sorun bulunamıyor . onları dedıklerı butun hereyı yaptım drıver kurma sıralaması format saatlerce ugrastık. sorun bılgısyar oyunlarda ınanılmaz kasıyor . sankı 15 yıl once cıkmıs bılgısyarlar gıbı o kadar kasıyokı ekran patlıcak dıye korkuyom.

bu sorunları soledım şimdi bana anakart degısımı yapcaklarını soeldıler bununla alakası varmıdır kasma olayının.

2 cisi elinizi koyamıcak sekılde bılgısayar ısınıyıor. bunun anakartla alakalı olabılcegını soledi her ıhtımale karsıda fanın degısımınıde yapalım dedi.

şimdi süreç nasıl işler bundan sonra ne yapam gerekır arkadaslar fıkır verebılcek yol gosterırsenız sevıniri.

bu arada dun bios guncellemesi yapıldı ılk defa A10 bıos A11 oldu ne yalan solım baya fark etti kasma olayı azaldi.

• ARKADASLAR WIN 7 64 BİT N 5110 DRIVER LARI YUKLICEM SIRASI VARDI BUNLARIN EN İDEAL SEKILDE OLAN. BIRDE SITEDE SERVICE TAG GIRINCE 1 DRIVERDAN 3-4 TANE VAR HANGISINI YUKLICEM AABA. EKRAN KARTINDA MESELA 7 TANE DRIVER SURUCUSU VAR HANGISI BENIMKI :((
  • Bu laptop da oyun oynamak imkansız ısınma sorununa çözüm bulan var mı ?
  • imkansız değil :) temizleyin macununu sürün problem yok o.c li oynuyorum ben bütün oyunları.
  • quote:

ARKADASLAR WIN 7 64 BİT N 5110 DRIVER LARI YUKLICEM SIRASI VARDI BUNLARIN EN İDEAL SEKILDE OLAN. BIRDE SITEDE SERVICE TAG GIRINCE 1 DRIVERDAN 3-4 TANE VAR HANGISINI YUKLICEM AABA. EKRAN KARTINDA MESELA 7 TANE DRIVER SURUCUSU VAR HANGISI BENIMKI :((

pain kardeşim sendende bir ricam olucak sitesinden güncelleri yükle bios da a11 yüklüyüceksin. driver 326.xx üstünde sorun yaşıyorum
    diğer arkadaşlarada duyurulur
    working set yazan yerde problem yaşıyorum.. system.exe ram hep yükseliyor lütfen deneyen veya kuran varsa bana bir bilgi verebilirmi resimdede görüceksiniz linke tıkladığınızda working set bilmiyorsanız.

guru3D Forums
    nvidia system.exe ram problem..
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379790

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.