Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylaşmış olduğunuz fotodaki ayarlar yazılımına sağ tıklayıp ''Grafik İşlemci İle Çalıştır'' diyeceksiniz.

Denetim Masasından oyunu Nvidia'ya göstermek yeterli değil.

Fanı da süpürge ile çekerek temizleyebilirsiniz.Fanı kürdan ile sabitleyip öyle yapın.

Macun da bir o kadar önemlidir.
  • maho23 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler.
    yazınızı görmeden önce ekran kartı driverını güncelledim sorun halloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho23

Paylaşmış olduğunuz fotodaki ayarlar yazılımına sağ tıklayıp ''Grafik İşlemci İle Çalıştır'' diyeceksiniz.

Denetim Masasından oyunu Nvidia'ya göstermek yeterli değil.

Fanı da süpürge ile çekerek temizleyebilirsiniz.Fanı kürdan ile sabitleyip öyle yapın.

Macun da bir o kadar önemlidir.

peki dell servisine desem bi fan temizliği ve macun yenilemesi yapar mısınız diye ücretsiz olarak yaparlar mı?1 yıl daha garantisi var makinanın.Ücretsiz yapmıyorlarsa güvendiğim bi bilgisayarcıya verebilirim bilgisayarı.
  • Temizlik için gelecekleri pek zannetmiyorum ama yine de açıp bilgi alabilirsiniz.

Eğer biraz tecrübeniz var ise kendiniz de o işlemleri yapabilirsiniz.
  • quote:

Temizlik için gelecekleri pek zannetmiyorum ama yine de açıp bilgi alabilirsiniz.

Eğer biraz tecrübeniz var ise kendiniz de o işlemleri yapabilirsiniz.

hiç notebook açmayan birisi çok zorlanır veya elinde kalabilir hocam
  • youtube aç hocam orda n5110 yaz. bir sürü açımıyla ilgili video var izle. uygula.
  • İnternetten check ettiğimde garantisi temmuzda bitmiş fakat ekim yada kasım'da aldığımdan eminim, faturası herşeyi duruyor. Telefonla arasam fan temizleme ve macun için gelirler mi ? Bide pilini çıkarmama rağmen haliyle azaldı ömrü, değiştirirler mi ?

Bunlarla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

İnternetten check ettiğimde garantisi temmuzda bitmiş fakat ekim yada kasım'da aldığımdan eminim, faturası herşeyi duruyor. Telefonla arasam fan temizleme ve macun için gelirler mi ? Bide pilini çıkarmama rağmen haliyle azaldı ömrü, değiştirirler mi ?

nereden bakıyoz lınk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

İnternetten check ettiğimde garantisi temmuzda bitmiş fakat ekim yada kasım'da aldığımdan eminim, faturası herşeyi duruyor. Telefonla arasam fan temizleme ve macun için gelirler mi ? Bide pilini çıkarmama rağmen haliyle azaldı ömrü, değiştirirler mi ?

nereden bakıyoz lınk ?

Ya burdan DELL Support

Ya da dell'in programını yükleyip onun üstünden (Download My Dell'e basıp indiriceksin, türkçe'dir program)

• dell isprion kullanmaktayım tüm özellikleri biliyorsunuzdur bu sistemle en iyi hangi oyunlar oynanır
  • Arkadaşlar pc ye format attım sitesinden hemen hemen tüm driverları indirip kurdum ancak aygıt yöneticisinde bir tane ünlem var ve klavyenin sağ üstteki 3 tuştan ortadakine basınca hiçbirşey olmuyor. Bunların çalışması için hangi driverları kurmalıyım.

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 27 Ağustos 2013; 21:25:57 >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Dell Quickset 64 programını indirip kurun.
  • quote:

Dell Quickset 64 programını indirip kurun.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n5110 i7 im le oynayamdığım oyun yok fakat ısınma sorunu hat safhada ne yapmalıyım fan temizliği dışında.
  • böyle dandik bir alet yok. i3 işlemcili toshiba ile normal oynadığım oyunu bu alet ile oynayamıyorum.2 dk sonra ısınıp kapanıyor. ne kadar ayarla uğraştım bir türlü çözemedim. laptobun altını havaya kaldırdım şimdi de kasarak anca açıyor. sözde i3 fiyatına i5 satıyor. ucuz etin yahnisi de bu kadar oluyor demek.
    bu lanet makinenin ısınma sorununa çözüm yok herhalde.
    adamın biri i7 işlemci ile 45 dk anca oynayabiliyorum 45 dk sonra ısınıp kapanıyor diyor güler misin ağlar mısın
  • Bende de i7 sürümü bar n5110 un 20dk dan fazla oynayamıyorum doğrusu. Anca işlemci max çalışma yüzdesini %60 a çekiyorum ısınmıyor fakat oyun da oynanmıyor..... Ne yapacağız bilmiyorum yabancı yerli tüm sitelere baktım çözüm yok galiba.
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Kardeşim pcye cdyi taktıktan sonra res at ve tüm diskleri biçimlendir ben böyle çözmüştüm.
  • arkadaşlar lütfen acil yardım edin ben dell inspiron n5110 sahibiyim i5 6 gb ram olan sürümü. Bilgisayarım oyunlarda ve normalde aşırı kasmaya başladı. Videolarda bile çoğu zaman donmalar yaşıyorum ve ilk aldığım zamanki son özelliklerde açtığım oyunları şimdi en düşük özelliklerde oynıyamıyorum. Attığım formatın haddi hesabı yok servise 4 kere gitti, 2 kere fan, 1 kere anakart, 1 kere de HDD yani harddisk değişti ama hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bilgisayarın sorununu çözemedim delirmek üzereyim servisi de aradığımda biz gerekli testleri yaptık düzgün çalışıyor diyolar ve o yüzden ürün değişimi yapmıyorlar. Benim bu sorunum nolucak lütfen bu bilgisayardan gerçekten anlayan sizlerden yardım istiyorum. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum...
  • Şunu da belirtmek isterim servis anakartı değiştirdikten sonra bilgisayarım daha da yavaşladı. Herkes dell in servisini övüyo ama yok böyle dandik bi servis. Farketmeden yanlış yüklediğim ekran kartı driverını bile o kadar testte farkedememişler. Bizim yapabiliceğimiz bi şey yok demek bir servis için ne demek. Gerçekten yazıklar olsun bilgisayarı aldığım güne lanet ediyorum keşke 400-500 daha koyup asus alsaydım da başım ağrımasaydı.
  • RAM artırmayı düşünüyorum, aranızda yapan var mı ? Tavsiye eder mi, hızlanma oldu mu ?

i7 işlemci, 4GB ram'im var. Windows 8 pro kullanırken 2.1 civarında seyrediyor bellek kullanımı.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.