Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 326.xx driverların 326.41 hariç 326.xx ile 326.41 arasında kalan hepsi sorunludur acilen yeni driveri kurunuz yoksa ram de sorun yaşayabilirsiniz.
  • n5110 i5 geçen sene aldım ve aldığıma çok pişmanım. Alıcak arkadaşlar varsa sakın almayın gidin asus alın derim. Bilgisayarım 10 yıl önceki oyunlarda ( Knight Online ) bile kasıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Servisi 15-20 kere aradım 2 kere fan değişimi 1 kere ana kart değişimi yapıldı ama hala arızalı. Bugün tekrar aradığımda da biz bi şey yapamıyoruz diyolar. ekran kartı sıcaklığım oyun oynamadığım halde 70-80 den aşağıya düşmüyo cpu ise rekor 99 u gördüm :D Aldığıma çok ama çok pişmanım...
  • bende 6 aylık temiz bir makina alıcaktım dell n5110 i7 2.2 2gb nvidia ekran kartı 500gb harddisk dvd 8 gb ddr3 ram ama yorumlar hiç iç açıcı değil mesela pes 2013 veya çıkıcak olan 14ü rahatça kaldırır mı gibi bir soru var kafamda yardımcı olursanız sevinirim
  • beyler siz gerçekten fazla büyütüyorsunuz ısınmayı macun sürün cpu, gpu tozunualın hiç birşeyi kalmıyor siz sanıyorsunuz bir tek dell demi oluyor.

ben size ısınma sorunu olupda kapanan pcleri sayıyorum

asus
    acer
    dell
    apple
    msi
    hp
    packard bell
    sony
    ibm
    .....
    hiç araştırdınız mı diğer markalarıda bu kadar çok kötülüyorsunuz markayı. bir kere siz bakımını yapın bu işler böyledir. hemen yargılamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

bende 6 aylık temiz bir makina alıcaktım dell n5110 i7 2.2 2gb nvidia ekran kartı 500gb harddisk dvd 8 gb ddr3 ram ama yorumlar hiç iç açıcı değil mesela pes 2013 veya çıkıcak olan 14ü rahatça kaldırır mı gibi bir soru var kafamda yardımcı olursanız sevinirim

Kaldırır hocam ama belki 14 u medium da oynamanız gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelforlan

quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

bende 6 aylık temiz bir makina alıcaktım dell n5110 i7 2.2 2gb nvidia ekran kartı 500gb harddisk dvd 8 gb ddr3 ram ama yorumlar hiç iç açıcı değil mesela pes 2013 veya çıkıcak olan 14ü rahatça kaldırır mı gibi bir soru var kafamda yardımcı olursanız sevinirim

Kaldırır hocam ama belki 14 u medium da oynamanız gerekir

anladım yani alıcam ama hiç iyi yorum yok neredeyse online oyunlarda kasar mı mesela knight ikv gibi oyunlar çünki ben sadece oyun amaçlı alıcam kasayı başta pes13 olmak üzere lütfen yardım edin
  • pes Knight gibi oyunları high de oynarsın soyle soylıyım battlefiled 3 med sıkıntı çekmeden oynadım crysis 3 low da oynadım
    metro last light high ayarlarda hemen hemen oynadım .
  • Arkadaşlar bunun ekran kartı gddr5 mi ddr3 mü ?
    i5-2450m'li olanının
  • Dreadfrost kullanıcısına yanıt
    GDDR5, DDR3 diye geçer.

GDDR farklı bir olay.

Bilinmesi gereken DDR3 tür yani :)
  • fazla abartma yok üstat benim pc nin 2 kere fan değişti 1 kere anakart değişti şu an video izlerken bile donuyo ve dell servisini aradığımda bizim yapabiliceğimiz bi şey yok diyo var mı böyle bi zihniyet. Almayın kardeşim uyarıyorum bakın almayın git 200-300 tl daha fazla ver asus al. Dell servisine gelen adam bile keşke asus alsaydınız diyo düşünün artık. Bilgisayarım daha 1 yıllık ama inanın bi gün sinirlenip camdan aşağı atıcam diye korkuyorum. Video izlerken kasmak nedir ya ...
  • valla ben 2 kişiden onay aldım yarın inşallah geliyor 5110um i7 2gb ekran kartı 8gb ram ile zaten gt 4 pes 13 lol ve ikvden başka oyun oynamam ben inşallah sorun yaşamam
  • saol maho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadfrost -- 2 Ağustos 2013; 23:30:55 >
  • arrkadaşlar ben wireless hakkında sizlere bir soru sormak istiyorum benim bilgisayar da dell n5110 wireless kartım da intel centrino wireless n-1030 ben bunu değiştirmek istiyorum bunun yerine hangi wireless kartları takılabilir değişmek istememin nedeni bağlantı gücünün çok zayıf olması teşekkürler...
  • İyi gunler arkadaslar,
    yeni 2. el bir n5110 aldik.Ve alir almaz bi format atayim dedim.Ama bi hata aliyorum.Daha once forumda tartisildiysa kusuruma bakmayin ama acil bi cozum ariyorum.Hata su:

Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070017

windows dosyalari genisletiliyor da yuzde 0 da bu hatayi veriyor.harddiski 2 ye boldugumde bu hatayi veriyor eger harddiski bolmezsem yuzde 82 de bu hatayi veriyor.Bilen var mi?

edit:dvd yazici da ve dvd de problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 5 Ağustos 2013; 4:18:54 >
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Klasik olacak ama farklı bir Windows yazılımından kurmayı deneyin.

DVD de problem olmayabilir ama içerisinde bulunan dosyalarda eksik olabilir.

Diğer bir yöntem de USB den format atmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho23

Klasik olacak ama farklı bir Windows yazılımından kurmayı deneyin.

DVD de problem olmayabilir ama içerisinde bulunan dosyalarda eksik olabilir.

Diğer bir yöntem de USB den format atmayı deneyin.

hocam simdi de yuzde 73 te takildi ayni hatayi verdi.dvd ile daha once format attim sikinti yok.Internette cesitli cozumler var ama ise yaramadilar.Laptopun ayarlari ile ilgili bir sey oldugunu dusunuyorum ama emin degilim.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Bios ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

İmkan var ise farklı bir DVD ye en düşük hızda yazdırıp test edin.

Daha önce başıma gelen bir olay.

Masaüstüne format atmak için kullandığım DVD başka bir cihazda okuyamadığından dolayı hata vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho23

Bios ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

İmkan var ise farklı bir DVD ye en düşük hızda yazdırıp test edin.

Daha önce başıma gelen bir olay.

Masaüstüne format atmak için kullandığım DVD başka bir cihazda okuyamadığından dolayı hata vermişti.

hocam internette cift disk yontemi diye bi yontem buldum ise yaradi.
    simdi driverlari kuruyorum 6 tane soru isaretim var aygit yoneticisinde
    driver cd sindeki yaninda tik olan driverlari kuruyorum baska yapmam gereken bir sey var mi?

• Kurulumu bitirin.

Eğer soru işareti olan var ise yardımcı oluruz.
  • maho23 kullanıcısına yanıt
    kurulumu, driverları felen hallettim ama ekran kartıyla başım belada galiba
    denetim masasından nvidia ayarlarından her program için ve genel ayarlardan yüksek performanslı nvidia grafik birimini seçtim ama pesin settingsi aşağıdaki resimdeki gibi.bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var.Bu arada laptop soba gibi bi termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapmak lazım.

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.