Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba ben de Dell İnspiron N5110 B41H43 aldım ve ekstra olarak 4 gb 1333 mhz Kingston siparişi verdim,boş olan ram slotunu da dolduracağım.Ürün gayet seri ve kusursuz kasası gayet sağlam.
    Size sormak istediğim Home Basıc işletim sistemini Home preminuma çevirdim ancak ne yaptıysam Wirelessin görmedi, ''USB AYGIT TANINAMADI'' mesajı alıyorum. Ne yapmalıyım bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo_xv

Herkese merhaba ben de Dell İnspiron N5110 B41H43 aldım ve ekstra olarak 4 gb 1333 mhz Kingston siparişi verdim,boş olan ram slotunu da dolduracağım.Ürün gayet seri ve kusursuz kasası gayet sağlam.
    Size sormak istediğim Home Basıc işletim sistemini Home preminuma çevirdim ancak ne yaptıysam Wirelessin görmedi, ''USB AYGIT TANINAMADI'' mesajı alıyorum. Ne yapmalıyım bilgi verirseniz sevinirim.

wireless ileilgili driverleri kaldirip 1 yada 2 sayfa once verdigim iki linki yuklersen sorun kalmaz dostum kolay gelsin
    telefondsn grdgm icin linkleri veremiyorum
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Herkese merhaba ben de Dell İnspiron N5110 B41H43 aldım ve ekstra olarak 4 gb 1333 mhz Kingston siparişi verdim,boş olan ram slotunu da dolduracağım.Ürün gayet seri ve kusursuz kasası gayet sağlam.

wireless ileilgili driverleri kaldirip 1 yada 2 sayfa once verdigim iki linki yuklersen sorun kalmaz dostum kolay gelsin
    telefondsn grdgm icin linkleri veremiyorum
    iyi forumlar

Teşekkür ederim, linklere hemen bakıyorum.

• quote:

home basic'i home premiuma nasıl yükselttiniz acaba? sıfırdan format m atıyorsunuz yeni bir cd ile?
  • ARKADAŞLAR bende dell n5110 b63f45 modeli var ( i7 olan ) peformans sağlamlık ve görsellik bakımından çok memnunum TEK KÖTÜ YÖNÜ KLAWYESİ İĞRENç daha önceki seride daha iyiyidi .l alıcak olan ark. lar sadece klawye de tereddüt edebilir yok sa diğer yönden çok harika bir cihazzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo6465

ARKADAŞLAR bende dell n5110 b63f45 modeli var ( i7 olan ) peformans sağlamlık ve görsellik bakımından çok memnunum TEK KÖTÜ YÖNÜ KLAWYESİ İĞRENç daha önceki seride daha iyiyidi .l alıcak olan ark. lar sadece klawye de tereddüt edebilir yok sa diğer yönden çok harika bir cihazzz

Klavye zamanla esneyebiliyor,doğru.Bir de benim gibi,üzerine yaklaşık 4 kiloluk bir nesnenin 3 metre yükseklikten düşmesine olanak verirseniz,komple yeni bir klavye almanız gerekebilir
    Laptop'da herhangi bir sorun var mı,yok.O da işin ayrı tarafı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 26 Eylül 2011; 17:47:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

home basic'i home premiuma nasıl yükselttiniz acaba? sıfırdan format m atıyorsunuz yeni bir cd ile?

evet elimde dvd si var ondan sıfırdan formatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

ARKADAŞLAR bende dell n5110 b63f45 modeli var ( i7 olan ) peformans sağlamlık ve görsellik bakımından çok memnunum TEK KÖTÜ YÖNÜ KLAWYESİ İĞRENç daha önceki seride daha iyiyidi .l alıcak olan ark. lar sadece klawye de tereddüt edebilir yok sa diğer yönden çok harika bir cihazzz

Klavye zamanla esneyebiliyor,doğru.Bir de benim gibi,üzerine yaklaşık 4 kiloluk bir nesnenin 3 metre yükseklikten düşmesine olanak verirseniz,komple yeni bir klavye almanız gerekebilir

dostum laptoplara niye böyle işkenceler yapıyorsun yazık değilmi

• B31h43 modelini almayı düsünüyorum.gt525 ekran kartının crysis performansi nasil? Sorun yaşarmıyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

B31h43 modelini almayı düsünüyorum.gt525 ekran kartının crysis performansi nasil? Sorun yaşarmıyim

alacağın cihaz sonuçta laptop..beklentin çok yüksek olmamalı(masaüstü kadar)..buna inandığın zaman zaten aldığın performans fazlasıyla yeter dostum..milletin yok ısınıyor yok donuyor demesine bakıp aldanma.. sonuçta laptop bu cihaz oyun için çok performanslı tabiki olmayacak..
    umarım ters anlaşılacak şeyler söylemeden yardımcı olabilmişimdir sana..
    iyi forumlar...
  • Selamlar Arkadaslar!
    Oncelikle acilen yeni bir bilgisayara ihtiyacim oldugunu belirtmek istiyorum.Ben sikca yurtdisina gidip gelen biriyim.Yolculukta dizustu olmazsa olmazimdir.Gecen hafta Amerika gezisindeyken oturdugum bir cafede bilgisayarim aniden kapandi ve bir daha acilmadi.Tamire gonderdim asiri isinma ve yipranmadan bilgisayarin artik kullanilamaz oldugunu belirttiler.Suan yeni bir bilgisayar almayi dusunuyorum ama cok kararsizim.Oncelikle DAYANIKLI olmali ve benim butun ihtiyaclarimi gormeli.Oyun disinda bilgisayarin her ozelligini kullaniyorum.Sunu da belirteyim Full HD film manyagiyim.Aklimda 2 model var ama cok kararsizim.Bu 2 model soyle:

1.HP Pavilion DV6 6020st

2.Dell Inspiron 5110 B63F45

Tarafsiz ve bilgili yorumlarinizla hangisini almam gerektigi hakkinda makul aciklamalar rica ediyorum.Bu arada Dell Inspiron 5110 B63F45 1333mhz ve bunun P olani 1033 kullaniyormus galiba.Bir de bu model DELL'in islemcisi 2nd generation(ikinci jenerasyon) ailesinden mi?Aslinda Hp'nin tasarımı ve rengi cok cezbedici ama beni gercekten performans,hiz ve ozellik cesitliligi olarak memnun edecek bir dizustune ihtiyacim var..Bana detayli ve makul aciklamalar yaparsaniz cok minnettar olacagim;cunku acilen almam lazim siz bilgilendirdikten sonra.Simdiden tesekkur ediyorum.Kolay gelsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

dostum laptoplara niye böyle işkenceler yapıyorsun yazık değilmi

Görünmez kaza işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

B31h43 modelini almayı düsünüyorum.gt525 ekran kartının crysis performansi nasil? Sorun yaşarmıyim

alacağın cihaz sonuçta laptop..beklentin çok yüksek olmamalı(masaüstü kadar)..buna inandığın zaman zaten aldığın performans fazlasıyla yeter dostum..milletin yok ısınıyor yok donuyor demesine bakıp aldanma.. sonuçta laptop bu cihaz oyun için çok performanslı tabiki olmayacak..
    umarım ters anlaşılacak şeyler söylemeden yardımcı olabilmişimdir sana..
    iyi forumlar...

Aslinda laptopla sadece internete giriyorum.Geçen hafta asus n53 serisi laptop almıştım.birkaç sorunu oldugu icin iade ettim.gt540 ekran kartı vardi.crysis oyununu merak ettim.biraz oynadım güzeldi.gt525 ile oynayabilirsem dell almayı düsünüyorum.

• Ben de bu notebook u kullanıyorum.Pil ile ilgili kafama takılan bi soru var.Evde olduğumda sürekli prize takılı olarak kullanıyorum bu şekilde bir zararı olur mu cihaza ya da pile?Ayrıca prize takılı pil %100 dolu olduğu zaman pilin devre dışı kaldığını duymuştum bu doğru mudur?Bir de pc yi kurcalarken şöyle bi özellik buldum pil şarjını devre dışı bırak diye.Nasıl kullanırsam pilin ömrü daha uzun olur?

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)
  • Selamlar Arkadaslar!
    Oncelikle acilen yeni bir bilgisayara ihtiyacim oldugunu belirtmek istiyorum.Ben sikca yurtdisina gidip gelen biriyim.Yolculukta dizustu olmazsa olmazimdir.Gecen hafta Amerika gezisindeyken oturdugum bir cafede bilgisayarim aniden kapandi ve bir daha acilmadi.Tamire gonderdim asiri isinma ve yipranmadan bilgisayarin artik kullanilamaz oldugunu belirttiler.Suan yeni bir bilgisayar almayi dusunuyorum ama cok kararsizim.Oncelikle DAYANIKLI olmali ve benim butun ihtiyaclarimi gormeli.Oyun disinda bilgisayarin her ozelligini kullaniyorum.Sunu da belirteyim Full HD film manyagiyim. Aklimda 2 model var ama cok kararsizim.Bu 2 model soyle:

1.HP Pavilion DV6 6020st

Tarafsiz ve bilgili yorumlarinizla hangisini almam gerektigi hakkinda makul aciklamalar rica ediyorum.Bu arada Dell Inspiron 5110 B63F45 1333mhz ve bunun P olani 1033 kullaniyormus galiba.Bir de bu model DELL'in islemcisi 2nd generation(ikinci jenerasyon) ailesinden mi?Aslinda Hp'nin tasarımı ve rengi cok cezbedici ama beni gercekten performans,hiz ve ozellik cesitliligi olarak memnun edecek bir dizustune ihtiyacim var..Bana detayli ve makul aciklamalar yaparsaniz cok minnettar olacagim;cunku acilen almam lazim siz bilgilendirdikten sonra.Simdiden tesekkur ediyorum.Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronossus

Selamlar Arkadaslar!
    Oncelikle acilen yeni bir bilgisayara ihtiyacim oldugunu belirtmek istiyorum.Ben sikca yurtdisina gidip gelen biriyim.Yolculukta dizustu olmazsa olmazimdir.Gecen hafta Amerika gezisindeyken oturdugum bir cafede bilgisayarim aniden kapandi ve bir daha acilmadi.Tamire gonderdim asiri isinma ve yipranmadan bilgisayarin artik kullanilamaz oldugunu belirttiler.Suan yeni bir bilgisayar almayi dusunuyorum ama cok kararsizim.Oncelikle DAYANIKLI olmali ve benim butun ihtiyaclarimi gormeli.Oyun disinda bilgisayarin her ozelligini kullaniyorum.Sunu da belirteyim Full HD film manyagiyim.Aklimda 2 model var ama cok kararsizim.Bu 2 model soyle:

1.HP Pavilion DV6 6020st

Arkadaşım ben aldım memnunum seni tatmin eder mi orasını bilemem..
    Ürün sıcak mı?
    Ürün sıcak tabi ki ama normal bu uygulamalarda felan sorun yok oyunlarda sıcaklık biraz sorun olabilir ama bunu da kaliteli bir soğutucu ile halledersin zaten oyun oynarsan fişe takarsın fişe takarsan masan olur ortam olur soğutma yaparsın kısaca.
    İşlemci sorunlu mu?
    İşlemci de sorun yok 2.nesil gönül rahatlığıyla alabilirsin.
    Klavye Kötü mü
    Klavyem biraz esniyor ama ayrık olması fena değil.Sorun olacağını sanmıyorum.

1080p(13 gblıklardan) test edip senin icin edit yada pm yaparım.Diğer Filmlerde zaten sorun yok.Sen fişsiz kullanacaksan i7 işlemcisinin biraz daha fazla batarya yiyeceği acıkca ortada bunu göze al ben fişsiz kullanmadım ama 2 saat 30 dk felan sık kullanım gidiyor galiba.

Eksileri
    -Fonksiyon tuşları küçük bu laptoplar icin avantaj ama alışmışız tuşları bulamıyorum.
    -Usb port sayısı az(2 tane usb3.0 bir tane usb2.0 mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 26 Eylül 2011; 23:02:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

Orijinalden alıntı: Kronossus

Selamlar Arkadaslar!

1.HP Pavilion DV6 6020st

Arkadaşım ben aldım memnunum seni tatmin edermi orasını bilemem ben hergün oyun oynuyorum 1-2 saat civari fişe takılı kullanıyorum genellikle crysis ve bir çok oyun yüklü fps testinide paylaşacağım yakında kendisi belirledi ayarları(Crysis 1) AntiAs. Hariç hepsi full en ufak takılma yok fpsine bakmadım ama en az 27 dir o kadar diri oynattı.Nfs Shift oynuyorum antiyi 4x a.tım galiba herşey full sıfr donma.Benim beklentimi karşıladı bu arada nfs shift tede 16x felan denemedim denesem belki güzel oynatır.
    Ürün sıcak mı?
    Ürün sıcak tabi ki ama normal bu uygulamalarda felan sorun yok oyunlarda sıcaklık biraz sorun olabilir ama bunu da kaliteli bir soğutucu ile halledersin zaten oyun oynarsan fişe takarsın fişe takarsan masan olur ortam olur soğutma yaparsın kısaca.
    İşlemci sorunlu mu?
    İşlemci de sorun yok 2.nesil gönül rahatlığıyla alabilirsin.
    Klavye Kötü mü
    Klavyem biraz esniyor ama ayrık olması fena değil.Sorun olacağını sanmıyorum.

Bu üste yazdıkları mı yazını tam okumadan yazdım.1080p(13 gblıklardan) test edip senin icin edit yada pm yaparım.Film izliyorum gayet iyi.Sen fişsiz kullanacaksan i7 işlemcisinin biraz daha fazla batarya yiyeceği acıkca ortada bunu göze al ben fişsiz kullanmadım ama 2 saat 30 dk felan sık kullanım gidiyor.

Eksileri
    -Fonksiyon tuşları küçük bu laptoplar icin avantaj ama alışmışız tuşları bulamıyorum.
    -Usb port sayısı az(2 taen usb3.0 bir tane usb2.0 mevcut)

Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.Ben oyun oynamiyorum bilgisayarlarda.Brnim tek luksum 1080p'lik gercek coznurluklu BRrip li filmler.Acikcasi bu benim icin onemli cunku son derece keskin gozlerim var.Onceki bilgisayarimda izledigim Full HD BRrip formatli Transformers filminin kalitesini sinemada dahi almamistim.En yuksek goruntu kalitesini almak icin Full HD filmler icin tasarlanmis Splash Pro kullaniyorum ve iste o zaman programin yardimiyla Grafik kartini tam performans ve kalitede en ufak donma veya duraksama olmadan izliyorum.Ben boyle kalitede bir laptop ariyorum.Bu arada program kulllanicisiyim.Photoshop CS5 gibi.Peki sizden Hp Pavilion DV6 6020st ile bir kiyaslama yapmanizi istesem nasil olur*Umarim cok sey istemis olmam.Tarafsiz ve bilincli bir kullanici gozunden yorumlar duymaya ihtiyacim var.Saygilarimla!

• Dediğiniz bilgisayarı arkadaşım aldı bende maddi bütceden dolayı delli tercih ettim arkadaş oyunlarda iyi olduğunu söyledi film test etmedi bildiğim kadarıyla.Yinede bir mesaj atıyım ama sıcaklıkla ilgili birkaç birşey söylemişti ki kendisi alışık soğuk kullanmaya ondandır.(Birde bios güncelleştirmeyle ilgili sıkıntısı vardı)Kendim test etmediğimden birşey diyemem bluray filmim de olmadığından splash pro ile test edemem dediğim gibi 13 gblık 1080pler var onları test edip size yazarım laptop ilk olduğundan görüntü kalitesi hakkında birşey diyemiyeğim bence imkanınız varsa bir alışveriş merkezinde ekranı test edin fena değil.
    Cs4 kullanıyorum şuanlık fazla katmanlı çalışmadım ama fena gözükmüyor(Bu arada win7 ultimate x64 kurulu)
  • quote:

Dediğiniz bilgisayarı arkadaşım aldı bende maddi bütceden dolayı delli tercih ettim arkadaş oyunlarda iyi olduğunu söyledi film test etmedi bildiğim kadarıyla.Yinede bir mesaj atıyım ama sıcaklıkla ilgili birkaç birşey söylemişti ki kendisi alışık soğuk kullanmaya ondandır.(Birde bios güncelleştirmeyle ilgili sıkıntısı vardı)Kendim test etmediğimden birşey diyemem bluray filmim de olmadığından splash pro ile test edemem dediğim gibi 13 gblık 1080pler var onları test edip size yazarım laptop ilk olduğundan görüntü kalitesi hakkında birşey diyemiyeğim bence imkanınız varsa bir alışveriş merkezinde ekranı test edin fena değil.
    Cs4 kullanıyorum şuanlık fazla katmanlı çalışmadım ama fena gözükmüyor(Bu arada win7 ultimate x64 kurulu)

Ben de bu notebook u kullanıyorum.Pil ile ilgili kafama takılan bi soru var.Evde olduğumda sürekli prize takılı olarak kullanıyorum bu şekilde bir zararı olur mu cihaza ya da pile?Ayrıca prize takılı pil %100 dolu olduğu zaman pilin devre dışı kaldığını duymuştum bu doğru mudur?Bir de pc yi kurcalarken şöyle bi özellik buldum pil şarjını devre dışı bırak diye.Nasıl kullanırsam pilin ömrü daha uzun olur?Yardımcı olursan sevinirim.

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

• quote:

Dediğiniz bilgisayarı arkadaşım aldı bende maddi bütceden dolayı delli tercih ettim arkadaş oyunlarda iyi olduğunu söyledi film test etmedi bildiğim kadarıyla.Yinede bir mesaj atıyım ama sıcaklıkla ilgili birkaç birşey söylemişti ki kendisi alışık soğuk kullanmaya ondandır.(Birde bios güncelleştirmeyle ilgili sıkıntısı vardı)Kendim test etmediğimden birşey diyemem bluray filmim de olmadığından splash pro ile test edemem dediğim gibi 13 gblık 1080pler var onları test edip size yazarım laptop ilk olduğundan görüntü kalitesi hakkında birşey diyemiyeğim bence imkanınız varsa bir alışveriş merkezinde ekranı test edin fena değil.

Yardimlariniz ve aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim.Fiyat konusunda sikintim yok.Amerikada yasiyorum ve burdan alacagim.Turkiyede dizustu bilgisayarlar cok ama cok pahali ve nedenini de anlamis degilim.Amerika700$ olan bir dizustu bilgisayari turkiyede 1500TL'ye kadar fiyat gordum.Yuuuhh dedim...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.