Şimdi Ara

Dell Pil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Dell İnspiron 6400 model biraz eski pc var ram takviyesi ile gayet yeterli olarak kullanıyorum. Pilide yeni değiştirdim 1,5 yıl falan yoldu Windows 7 ile kullanıyodum. Şarjı 2-3 saat arası gidiyordu gayet memnundum. Windows 7 kasmaya başlayınca XP kurayım dedim kurduktan sonra cihaz pille çalışmamaya başladı %0 olarak gösteriyordu. Bende XPdendir diyip geri 7 kurdum fakat sorun yine çözülmedi. %0 kullanılabilir,doluyor yazıyor fakat hiç dolmuyor sorun ve çözümü nedir

• Battery driver yüklediniz mi?
  • Blue Cloud kullanıcısına yanıt
    Battary driverden kastınız yönet kısmındaki Piller ise evet kurulu hocam
  • 1-) Pili sök - tak (büyük bir ihtimalle yapmışsındır ama söyleyim dedim)
    2-) BatteryCare yada BatteryBar programını internetten indirin duruma bir bakın pil %kaç oranıyla aşınmış yada SS atın biz bakalım.
  • Bana da aynısı oldu yaklaşık bir buçuk saat giden bir pil bir gün aniden dediğin gibi sıfırlandı yenisini aldım. Bence pil bitti yenisini alman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatSPY

1-) Pili sök - tak (büyük bir ihtimalle yapmışsındır ama söyleyim dedim)
    2-) BatteryCare yada BatteryBar programını internetten indirin duruma bir bakın pil %kaç oranıyla aşınmış yada SS atın biz bakalım.

Buyrun hocam %20 kayıp yazıyor zaten 1,5 sene falan oldu pili değiştireli. Acaba chipset sıkıntısı olabilirmi ?
     Dell Pil Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

quote:

Buyrun hocam %20 kayıp yazıyor zaten 1,5 sene falan oldu pili değiştireli. Acaba chipset sıkıntısı olabilirmi ?
     Dell Pil Sorunu

Şimdi %20 aşınma iyi değil fakat benim laptopun pilide 1 ay önce falan yitirdi ömrünü ve %40 da yitirdi seninki %20 yani daha ömrünün bitmiş olabileceğini sanmıyorum pilde adaptörede bir bakın derim onunla birlikte değiştirdinizmi bataryayı yoksa bu aldığınız batarya bir öncekiyle aynımı aynıysa değiştirmenize gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

quote:

Dell Pil Sorunu

Şimdi %20 aşınma iyi değil fakat benim laptopun pilide 1 ay önce falan yitirdi ömrünü ve %40 da yitirdi seninki %20 yani daha ömrünün bitmiş olabileceğini sanmıyorum pilde adaptörede bir bakın derim onunla birlikte değiştirdinizmi bataryayı yoksa bu aldığınız batarya bir öncekiyle aynımı aynıysa değiştirmenize gerek yok

Aynı batarya derken demek istediğinizi anlamadım ama önceki batarya ile aynı, orjinaldi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.