Şimdi Ara

DELL REcovery(f11 sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar laptopta recovery gozukmuo f11 e basıncada calısmıo ama asıl sorunum pc acıldıgında hard dısk drıve dıye hata werıo aradım dell i adam ctrl+f11 tusuna basın dedı denedım ama acılmadı arastırdım bıraz genelde ınsanlar f11 sorununu cozmus ama benım pc acılmadıgı ıcın sadece ekran gelıp hata verıo
    bu recovery dosyasını dellın web sıtesındende buldum ama pc ye nasıl yukleme yapabılırım .Lütfen bilen arkadslar yardım edeblir mi ?Çok acil bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsurmen -- 26 Ocak 2009; 11:18:00 >

• up up up up cok acil arkadaslar
  • eğer daha önce bi format falan attıysan başka herhangi bir sistem yüklediysen o zaman ctrl f11 özelliği kayboluyor. Ben de vista yükledim ama o 3 gb lık kısmı ellemedim yani hala duruyor ama yeni işletim sistemi mbr üstüne yadığı için o kombinasyon kayboluyor. Sen de böyle bi şey yaptın mı yoksa hatayı hangi kısımda veriyor ve tam olarak ne diyor
  • aslında benım asıl sorunum pc acıldıgında yukleme yaptktan sora hard dısk drıve not found dıye bı hata werıyo bunun cozumunu bı turlu bulamadım asıl sorunum daha sora teknık servısı aradım ve f11+ctrl tusuna basın dedı cıkan yerden yukleme yapılcak hata orda gorulur dedı bence o calısmadı teknık servıstekı adamda aynı senın dedgını dedı. suan pc acılmıo sadece sıyah ekran gelıo ve hard dsk not found hatasını werıo bu konuda bana yardımcı olabılır mısın?
  • Ürününün recovery cd si varsa onunla yükleme yapmayı dene ama madem hard disk hatası veriyor götür servise ver.
  • recovery cd sı yok servis en son ıhtımal ama baskada carem yok gıbı gozukuo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.