Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Dell Studio 1557 notebook'um var. Satın aldığımdan beri aşırı ısınıyor. Bir defa servis tarafından anakartı değişti, sözde ısınma sorununu çözecekti.

Bu sorunu ve çözümünü internet'ten araştırayım dediğimde, tüm dünyadaki kullanıcılarının aşırı ısınmadan şikayetçi olduğu ve çözüm bulunamadığı yazıyor.
    Ben, bu üründe üretim hatası olduğunu ve ürünün gizli ayıplı mal olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sorunla ilgili yasal haklarımı arayacağım. Bu model bilgisayarı olan ve aynı sorunu yaşayan kullanıcılar varsa, birlikte hareket edebiliriz diye düşünüyorum. Varsa sorun yaşayan, en kısa zamanda bana ulaşssın.

Birlikten kuvvet doğar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PReY -- 28 Şubat 2014; 15:28:13 >

• merhaba bende de aynı problem oluştu ve sonunda makina açılmamaya başladı.
    ekranda hiç bir görüntü olmadığı için yaa ekran chip i yada ana işlemci duman olduğunu tahmin ediyorum.

daha önce ısınma sonrasında mavi ekran oluşuyordu, internette biraz araştırma yapmıştım,
    çeşitli sayıda , graphic işlemcisini hem de ana işlemciyi daha iyi soğutan heatsink lerin var olduğunu görmüştüm.. ama Türkiye de değil maalsef.

şimdi yaptırmak için bir yerlere bakıyorum.
    büyük ihtimalle tuhaf bir fiyat verecekler ben de küfür edeceğim:.
    Bu arada özenerek almıştım bu laptop (baya araştırmıştım) ve başıma ilk defa (5-6 laptop tecrübem var) böyle birşey geldi ve
    baya sinirlendim. Dell dünya çağında ve büyük firmalara çok makina veren bir şirket o yüzden uyduruk birşeyler yapmaz gibi gelmişti, ama yanılmışım..
    neyse durum budur.

iyi günler.

Tuğrul

• Ben konuyu DELL Türkiye ve USA'e yazdım, cevap dahi vermediler. Valilikten, tüketici hakları birimine başvurarak başlatacağım yasal süreci. Katılmak ister misiniz? Herhangi bir masraf yok şu aşamada. Maksat birçok mağdur müşteri olduğunu, ilgili birimlere iletmek. Bence tüm dünyada bu ürünü geri çağırmaları ve müşteri mağduriyetini gidermeleri gerekir. Aksini DELL'e yakıştıramıyorum.
  • astarı yüzünden pahalıya mal olmayacaksa birşeyler yapabiliriz.
    Tabi bu arada arada sırada mavi ekran çıkması (cihaz ölmeden önce)
    2 sene dolarken başladı ve 3 sene daha devam etti.
    Sonuçta garanti kapsamı çoktan dolduğu için şikayete ne kadar hakkım var bilmiyorum.
    Ama dediğin gibi tasarımında bence de bir hata var. i7 yi ilk kullanan laptoplardan biri olduğu için kanımca soğutma sistemini
    iyi tasarlayamamış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugruAk

astarı yüzünden pahalıya mal olmayacaksa birşeyler yapabiliriz.
    Tabi bu arada arada sırada mavi ekran çıkması (cihaz ölmeden önce)
    2 sene dolarken başladı ve 3 sene daha devam etti.
    Sonuçta garanti kapsamı çoktan dolduğu için şikayete ne kadar hakkım var bilmiyorum.
    Ama dediğin gibi tasarımında bence de bir hata var. i7 yi ilk kullanan laptoplardan biri olduğu için kanımca soğutma sistemini
    iyi tasarlayamamış olabilirler.

makinalarınızın durumu nedir beyler?

şu an benim cihaz altı kısa bip sesi veriyor ve açılmıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.