Bildirim
Dell Vostro 5470 - Yükseltme seçenekleri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ram slotu 1 adet.8gb'a kadar destekliyor.8gb ram takarsan, laptopun kendisiyle beraber gelen ram boşa çıkar.alacaksan kesin garanti kampanyasıyla kliksa'dan al, hesabın yoksa gerekirse hesap aç, fiyat çok uygun oluyor. -
:) mesajda sazanlık yapmışım sildim, bilgi için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theruler -- 19 Eylül 2014; 1:15:30 > -
söylediğin gibi 1500'lük makine bir anda 1200'e düştü, bir de kredi kartı olarak advantage kullanınca 100 tl puan veriyormuş umarım sorunsuzca ulaşır, heyecan yaptım şimdiden :) -
bende de aynı laptop var.ben de bilgisayarımın performansını artırmak istiyorum ama eski rami çöpe atmak istemiyorum. başka bir çözümü var mı hızını veya performansını artırmak için?
-
ayrıca bi soru daha sormak istiyorum. 8gb ram almak istesem hangi markayı veya hangi modeli almam gerekir? DDR4 DDR3 DDR5
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X