Arkadaşlar, laptop'um dell win10 sorunum şu ki wifi sürekli kesiliyor. Wifi ye telefonlar falan da bağlı wifi de sıkıntı yok, sadece laptopda wifi yerine kırmızı çarp geliyor, onarmaya çalıştığımda ise ethernet kablosu takın diyor. lakin modem kablosuz. önceden olmuyordu son 1 aydır oluyor. günün herhangi bir saatinde wifi bağlantısı gidiyor ve 6-7 saat gelmediği oluyor ve hergün oluyor bu olay, anca bekliyorum kendi ne zaman gelirse. araştırdım işte Fn+şu tuşlarda wifi yi açıp kapayan tuş ona basıyorum uçak moduna alıyor sadece tekrar basıyorum hala wifi ağı yok. bağlanamıyorum hiçbir şekilde. hizmetlerden kablosuz yerel ağa bak diyen oldu çalışıyor yazması gerekiyormuş oda normal. Sonra başka biri driver güncel değildir dedi driver booster ile baktım eve buldu güncel değilmiş güncelledim ama yine düzelmiyor bunun sorunu ne nasıl düzelir bilen babayiğitler yardımcı olabilir mi :/
Saatin sağındaki bildirim merkezinden wifiyi açmayı deneyin. Uçak modunda wifi çalışmaz. Durduk yere wifi gitmemesi lazım. Üzerinde çarpı olan işaret wifi kartının devre dışı kaldığını ve kablolu bağlantı moduna geçtiğini gösterir. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu için wifyi kapat ayarını devre dışı bırakın. Aygıt yöneticisinden wifi kartı görünüyor mu kontrol edin. Görünüyorsa driveri kaldırıp laptop üreticisinin sitesinden doğru driveri indirip yükleyin. Görünmüyorsa fn tuşlarını kullanarak kapatmış olabilirsiniz. Kontrol edin.