Merhaba Arkadaşlar, Dell inspiran n3010 13R laptopunu kullanıyorum.Fakat son günlerde windows installer ile ilgili problem yaşamaya başladım ve format atmaya karar verdim.Fakat laptopum 13r olduğu için dvd-rom a sahip değil,kurtarma dosyası da hazırlamamıştım.Bu konuda ne yapabilirim windows7 home basic işletim sistemim var bunu windows 7 professionala yükseltemek de seçeneklerimin arasında. yardımcı olursanız sevirinim:)
Bir Windows 7 Professional ISO'su indirip; USB'ye atmanızdır.
home basic'i indirip(tabi bu windowsun sitesinde bulunmuyor),laptopun altında yer alan windows product key'i yazsam,orjinal sürümü tekrar kullanabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: yesildevhulk
quote:
Orijinalden alıntı: Geschichte
Bir Windows 7 Professional ISO'su indirip; USB'ye atmanızdır.
home basic'i indirip(tabi bu windowsun sitesinde bulunmuyor),laptopun altında yer alan windows product key'i yazsam,orjinal sürümü tekrar kullanabilirmiyim?
Olur tabi ki
benimde şöyle bir sorum olacak..pc de win 7 starter kuruluydu..ve format atmak istediğim zaman system recoveryden bunu hallediyordum..geçenlerde birde win7 ultimate kurayım dedim..internetten indirip kurdum..ama şimdide system recoverye ulaşamıyorum..f11 e basınca açılıyordu..artık açılmıyor..nasıl halledebilirim..