Şimdi Ara

Dell XPS 10.1 Win8 Tab 700TL (1000TL İndirim - N11 1732TL - Amazon £461.13) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
4.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Allah razı olsun sevgili kardeşim
    Kaptım 1 adet

quote:

Hayal kırıklığı oluyor
    Vazgeçtim

Allah sen ıslah etsin, her konuya Allah razı olsun kaptım bir adet yazıp ilerleyen mesajlarda 180 derece dönüyosun, sonra forumdakiler de seni bişey sanıp sıcak fırsatlar ilahı yapıyolar :)

• Arkadaşlar herkesin ihtiyaçları farklı. Benim içinde office - internet - mail çok önemli. iPad ve note serisi tabletler de çok güzeller fakat benim için bir anlamları yok. iPad zaten tam bir oyun makinesi. çok araştırdım ama adam akıllı full office deneyimi verebilen bir ios veya android uygulaması yok.

PC deki gibi sayfa düzenin tam ayarlanabildiği, exceldeki tüm fonksiyonların çalıştığı çok hafif bir makine lazım.

Bu alet 600 gr ağırlığı ve 600 liralık fiyatıyla tam benim gibiler için. Ultrabooklar yanında bedava ve çok hafif. Klavyesi olsaydı çok güzel olcakmış.

Ayrıca benim korkum ileride office için lisans bedeli vs. birşey isterler mi? bir de 99 dolar office e vermek istemiyorum. RT'lerin office lisansları nasıl oluyor bilen var mı?

Neyse ben de almıycam ocak ayı gibi asus transformers t100 gelicekmiş sanırsam. Bu tablet hem klavyeli hem de RT değil atom işlemcili.

Ben hala 1 kgluk netbook umla devam edeceğim gibi gözüküyor. win 8 i de yükledim mi benim gariban a uçarım herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Allah razı olsun sevgili kardeşim
    Kaptım 1 adet

quote:

Hayal kırıklığı oluyor
    Vazgeçtim

Allah sen ıslah etsin, her konuya Allah razı olsun kaptım bir adet yazıp ilerleyen mesajlarda 180 derece dönüyosun, sonra forumdakiler de seni bişey sanıp sıcak fırsatlar ilahı yapıyolar :)

Amiinn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle birşey var

Dell XPS 10.1 Win8 Tab 700TL (1000TL İndirim - N11 1732TL - Amazon £461.13)

• quote:

Orijinalden alıntı: hereafter

şöyle birşey var
    http://www.teknosa.com/urunler/125043688/exper-easytab-e2d-130-tablet-pc?term=exper

Yorumlar nedir bunun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda konusu açılmıştı, yaklaşık aynı fiyatlardan. güzel ürün
    eBay
    Shop by Category | eBay
    http://www.ebay.com/bhp/asus-s200e

• quote:

Orijinalden alıntı: sotoxs

forumda konusu açılmıştı, yaklaşık aynı fiyatlardan. güzel ürün

Bu bizim memlekete 800 dolardan aşağı fiyata gelmez maalesef

• BU URUN BU FIYATA COK IYI GIBI 3G YOK TAMAM AMA 2 USB 2.0 2 USB 3.0 olması cok cok ıyı 2.000 lık samsung atıvde dahı usb 3.0 tek

usb ye takılma sebebım hard dısklerım arasındafılm dızı tasımalarda cok ıhtıyacım olması

• bu guzel ama cok fıyatı ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

media marktta var bu alet 900 liraya gormustum ben cok iyi hatirliyorum dokunmatik windows 8 yuklu ince bir seydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

media marktta var bu alet 900 liraya gormustum ben cok iyi hatirliyorum dokunmatik windows 8 yuklu ince bir seydi

İşlemcisi Pentium' dur

• yılbaşını bekleyeyim
  • bu nasıl beyler

1200 e ıyı
    i3 işlemsi
    4gb ram
    2 adet usb 3.0
    3g yok

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/exper-e2d-330-e2d-330-ikisi-bir-arada-notebook-core-i3-18ghz-4gb-64gbssd-116-intel-w8/productdetails.aspx?I_ID=67954

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

bu nasıl beyler

1200 e ıyı
    i3 işlemsi
    4gb ram
    2 adet usb 3.0
    3g yok

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-e2d-330-e2d-330-ikisi-bir-arada-notebook-core-i3-18ghz-4gb-64gbssd-116-intel-w8/productdetails.aspx?I_ID=67954

Bunu alana kadar samsung ativ tab xe500t1c a10tr veya k01tr modelini oneririm. teknosada 1299 .intel atom 1.8 islemci, 2 gb ram 8mp kamera 64gb ssd klavyede 2 usb cihazda 1 usb mevcut. s pen kalem cok cok kullanisli. Ben ders calisirken cok kullaniyordum. mesela e kitap okurken parmakla sayfalari gecerken kalemle aninda not tutabiliyorsun.daha zarif hafif cihaz.

Not:Experde performans biraz daha iyiyken. tasarim berbat.samsung da performans dusukken kullanislilik cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

bu nasıl beyler

1200 e ıyı
    i3 işlemsi
    4gb ram
    2 adet usb 3.0
    3g yok

Bunu alana kadar samsung ativ tab xe500t1c a10tr veya k01tr modelini oneririm. teknosada 1299 .intel atom 1.8 islemci, 2 gb ram 8mp kamera 64gb ssd klavyede 2 usb cihazda 1 usb mevcut. s pen kalem cok cok kullanisli. Ben ders calisirken cok kullaniyordum. mesela e kitap okurken parmakla sayfalari gecerken kalemle aninda not tutabiliyorsun.daha zarif hafif cihaz.

Not:Experde performans biraz daha iyiyken. tasarim berbat.samsung da performans dusukken kullanislilik cok iyi

Evet ben şimdi bahsi geçen tabletten yazıyorum. 1200 TL'ye İstanbulbilisim'den aldım. Yalnız klavyesiz aldım, ben aldığımda klavyeli 1500 Liraydı, klavyede ekstra pil olmadığı için almaya gerek yok bence çünkü tabletin üzerinde zaten Usb girişi var.

Spen çok kullanışlı gerçekten, bir usb çoklayıcı bağlayarak klavye, fare ve kablosuz kulaklık kullanmak onu bir diz üstü veya masa üstü bilgisayar haline bile getirebiliyor. Windows 8.1 ile gerçekten çok verimli bir tablet.

Samsun Ativ Tab xe500t1c hakkını gerçekten veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

arkadaşlar windows rt'li cihaz asla önermem. fiyatta da fırsat görmüyorum şahsen. abd fiyatları vs genelde win rt ler indirimde.

doğru düzgün program yok. android mi windows rt mi sizce? android derim şahsen. bu fiyata ipad alınır zatende...
    win 8li olsa eyvallah derdim ayrı.

Fazla söze gerek yok. Windows RT zaten ölü yatırım. Cihazın donanımına bakınca da çok cazip gelmiyor. Sıcak fırsat filan değil.
  • O halde beyler x500 değil de 700 g02 kovalamaya devam haklisin spen kullanslilk çok önemlioözelliklede ders anlatırken soru dahi cozabikirin projeksiyona bağlayarak 2100 TL 1500 e iner diye düşünüyorum subaya doğru inmese bile çekle banka puani ile biz inddrz o fiyatlara :)

• RT alınmaz diyen arkadaşlar halen aynı fiyata alternatif ürün gösterememişler, bekliyoruz bakalım!
  • quote:

O halde beyler x500 değil de 700 g02 kovalamaya devam haklisin spen kullanslilk çok önemlioözelliklede ders anlatırken soru dahi cozabikirin projeksiyona bağlayarak 2100 TL 1500 e iner diye düşünüyorum subaya doğru inmese bile çekle banka puani ile biz inddrz o fiyatlara :)

hangi mobil cihazdan yazdınız?
    merak ettim.
  • laider kullanıcısına yanıt
    hocam samsung note dan yazdım klavye cok yakın ve hızlı yazarken kelımeler karısıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.