Şimdi Ara

Dell XPS 10.1 Win8 Tab 700TL (1000TL İndirim - N11 1732TL - Amazon £461.13)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
4.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir windows Tablete göre 700 TL fiyat oldukça uygun geldi bana. Stoklar bitebilir, ihtiyacı olan varsa.

N11 Fiyat 1732 TL
    www.n11.com
    Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/dell-xps-10-qualcomm-snapdragon-s4-2gb-32gb-101-6225s4rt32c-P14299335

Amazon yaklaşık 1200 TL

http://www.amazon.co.uk/6225-6467-Snapdragon-Multi-Touch-Windows-Office/dp/B00FZJ5ZWE

Tek dezavantajı Windows RT olması bence

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Ekran
    • 10 inç, 1366×768 piksel
    İşlemci
    • 1,51 GHz çift çekirdekli Snapdragon S4
    Grafik Birimi
    • Qualcomm Adreno 225
    İşletim sistemi
    • Windows RT
    Bellek
    • 2 GB
    Depolama
    • 32 GB
    Kamera
    • 2 MP ön kamera, 720p @30 fps video kayıt
    • 5 MP arka kamera
    Bağlantılar
    • 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, micro-USB, microSD kart okuyucu, 3,5 mm kulaklık
    • Klavye: 2 x USB 2.0, mini-HDMI
    Boyutlar / Ağırlık
    • 9,2 x 274,7 x 177,3mm
    • 635 gram (yalnızca tablet)
    • 1,31 kg (klavyeyle birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 15 Aralık 2013; 18:19:31 >

• Tam aradığım ürün w8 tablet ama elektrik yok PC açamıyorum, nasıl alınır mı yorumlar nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows rt olunca ne oluyor? Office programı yüklenebilir mi

• Sim kart girişi olmayışı büyük bir dezavantaj

• Allah razı olsun sevgili kardeşim
    Kaptım 1 adet

• quote:

Orijinalden alıntı: killikli

Sim kart girişi olmayışı büyük bir dezavantaj

3G windows tablet 2000 TL :) O çok fazla bir özellik şu an piyasada. Ben tabletimi 3g olmadığı halde 1200'e aldım bunu görseydim 500 TL cebimde kalacaktı. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Windows rt olunca ne oluyor? Office programı yüklenebilir mi

Hayal kırıklığı oluyor
    Vazgeçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    yalnız gözden kaçmasın
    tablet windows RT, yani .exe dosyalarını çalıştıramayan, "windows görünümlü" diye tabir edilen genelde kamuoyunda görünce kaçılan cinsten olan bir işletim sistemine sahip
  • yavuzdesign kullanıcısına yanıt
    Bu windows RT yi Windows'a dönüştürmenin bir yolu yok mudur acaba? Öyle olsa USB girişi de var, mükemmel olur. Bence vardır bir açığı yani olmalı.
  • Office olsa yeter, Oda mı yüklenmiyor

Word, Excel, PowerPoint ve OneNote ile daha fazlasını yapabilin diye Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 RT* ile birlikte gelir.

• Elektrik geldi kaldıysa alacam bir tane

• Güzel fiyat güzel cihaz bide 3g olaydı
  • boyutu 10.1 inç, ram'i 2 gb olan, wireless bağlantısı bulunan (802.11 b/g/n), 1.5 ghz çift çekirdek qualcomm snapdragon s4 işlemcili, windows 8 rt işletim sistemine sahip tablettir.

windows 8 rt ve windows 8 pro tablet farkını araştırarak almanız tavsiye olunur. zira ikisi farklı işletim sistemleridir.
    Alıntı: Ekşi sözlük.

işletim sistemi hakkında kısa bilgi.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Windows RT Nedir? Avantajları Neler? - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/windows-rt-nedir-windows-8-ile-farklari-neler-42970.html

Saygılarımla

• eklenebilecek farklı bir kampanya var mı indirim ,çek vs. şeklinde? (enpara hakkı kalmadı bu hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bu windows RT yi Windows'a dönüştürmenin bir yolu yok mudur acaba? Öyle olsa USB girişi de var, mükemmel olur. Bence vardır bir açığı yani olmalı.

Olsa da o donanımla verim alamazsınız yönelebilirsiniz.Şimdilik bir yol bulunamadı da zaten.

Sadece ofis için bakıyorsanız android ya da ipade yönelebilirsiniz.Hangisini seçeceğim diye sorarsanız özgürlük önemliyse android derim flaş bellek harici disk takıp işlemlerinizi halledebilirsiniz ki sizin aradığınız da bu sanırım.Diğer her şey için ipad.

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Olsa da o donanımla verim alamazsınız yönelebilirsiniz.Şimdilik bir yol bulunamadı da zaten.

Sadece ofis için bakıyorsanız android ya da ipade yönelebilirsiniz.Hangisini seçeceğim diye sorarsanız özgürlük önemliyse android derim flaş bellek harici disk takıp işlemlerinizi halledebilirsiniz ki sizin aradığınız da bu sanırım.Diğer her şey için ipad.

andoridde ofis yok, olan office programları da malum ne pratik ne hızlı. office derken microsoft office önemli olan, iş için almayı düşünüyorum, yani bu açıdan bakınca ekstra program yüklenememesi sorun değil benim için ama ileride ufak bir programa ihtiyaç olsa pişman olunur mu bilemedim işte,

Yani artık online programlar var, direk websitesi üzerinden çalışanlar. Bunlara ofis programları da dahil. Ama windows RT Ofis ile birlikte geliyor. Benim işimi görmez Windows RT ama sadece İnternet ve ofis kullananlar, maillerini kontrol edip Windows'un özellikleri ile yetinenler için ideal ve fiyat mükemmel. Çünkü bunu 1700 TL'ye alanlar vardı, hala var.
  • Arkadaşlar,

cihaz İnt Explorer çalıştımaktamıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Arkadaşlar,

cihaz İnt Explorer çalıştımaktamıdır.

Tabi ki, Normal Windows'ta olan her şey var, sadece dışardan program yüklenmiyor, bu virüsler ve benzeri zararlı şeylerden ömür boyu rahat olmanız anlamına da geliyor.

Sadece İnternet ve Ofis uygulamaları için kullananlar için çok güvenlidir Windows RT.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.