Şimdi Ara

DELL XPS M1710, Amerika'dan siparis etmek isteyen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar, burasi tam yerimi bilmiyorum, eger degilse, tasiyayim. Kesin bir makine olmadigi icin ikinciele yazmadim.

Eger Dell XPS'in en son modelini isteyen varsa, bu ayin sonunda getirebilirim. Ama bana 2 gun icinde kesin haber verilmesi gerekli. Ozellikleri istege gore ayalayacagim, fiyat dawww.dell.com sitesindekine yakin olacak.

Ortalama ozellikler
    17"Ultrasharp Truelife ekran, 1920x1200 cozunurlukte
    1.83 GHz Intel Core Duo T2400 islemci
    1GB DDR2 667MHz DDr2 cift kanal Ram
    256MB NVidia GeForce 7900 GS ekran karti
    80 GB 7200 RPM SATA harddisc
    DVD cift tarafli yazici
    Wireless
    9-cell 80WHr batarya

Ve 3yil Uluslararasi garanti

Diger opsiyonlara

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs

adresinden bakabilirsiniz. Fiyat karsilastirirken %6 vergiyi eklemeyi unutmayin. Bu konfigurasyon sanirim vergi ile 2850 dolar falan ediyor, ben 3000 dolara getirebilirim.
    Ilgilenen arkadaslar PM ile bana ulasirlarsa ve varsa msn adreslerini verirlerse ordan konusabiliriz.
    Acele edilirse iyi olur, 2-3 gun icinde almayi planliyorum.

Iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembo -- 3 Temmuz 2006; 7:15:57 >

• millet neden senden alsin ki, zaten dell internet uzerinden satis yapiyor, eger amerikada magzadan alacagim diyorsan unut gittsin burda magzalarda satilmiyor.

bende NEW YORK tayim suan
  • Merhabalar,

Oncelikle Turkiye'de satilmiyor makine, bence almak isteyen arkadaslar icin bir firsat olabilir.Ayrica urunun normal satis fiyatina yakin bir fiyattan satiyorum, benim avantajim indirim alma ihtimalim var. Normalde bu makinelerde indirim olmuyor. Dell'in sitesinden alacagim zaten, isteyene de Dell'den gelen emailleri gonderebilirim. Ayrica Dell'in magazada satilmadigini kim soyledi size? Dell cogu eyalet de magazada satiliyor. XPS modeli yoktur muhtemelen ama bazi modelleri satiliyor. Eger online aldiginiz zaman bu urunu vergi oduyorsaniz kesin bu o eyaletde biryerlerde o makinenin magazada satildigi anlamina gelir. Ama cok az yerde satiliyor, genelde online satis yapiyorlar.

Ilgilenen arkadaslar Pm ile temasa gecerse sevinirim.

Bu arada Parayi makineyi elden teslim alirken alacagim, onceden degil.

Iyi gunler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembo -- 3 Temmuz 2006; 17:26:31 >
  • daha once cembo yla konşmuştuk bence oldukça iyi fiyattan satıyor
    100 dolar kar koymuş bunda ne varki yardımcı olmak istemiş
  • bence bu yurd dısında bır tanıdıgı ve akrabası olmayanlar ıcın bır avantaj zaten cembo da cok
    koymmıs fıyatlar mantıklı.umarım para bırıktırıp bende alabılırım bu makınedenn...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.