Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DeLonghi Manuel Espresso Makinesi ve Fakir Kahve Öğütücü Satın Al 27 Aralık 2024 16:23 1 1 DeLonghi Manuel Espresso Makinesi ve Fakir Kahve Öğütücü Fiyat sadece espresso makinesi ve kutu içeriği & Fakir kahve öğütücü için geçerlidir. Diğer aksesuarlar ekstradir.. Espresso makinesi Delonghi'nin en çok tutulan manuel modellerinden biridir. Kullanım videolarını izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Hala dünyanın her yerinde en çok kullanılan fiyat-performans urunudur..Süt kopurtme & buhar fonksiyonu gayet iyi performans veriyor. Ayrıca diğer sıcak içecekleriniz için sıcak su da alabiliyorsunuz birkaç saniyede..Tamamen barista calismalarima gore, gunde 2 kere kullandim. Tek & çift doz basincli kahve sepeti ve kahve podu sepeti var orijinal iceriginde. Tr'de kahve podu bulmak pek mumkun degil. Almanya'dan kahve podu getirtip onu da denedim. Gayet saglikli calisiyor ve lezzetli kahveler veriyor.. Makinenin herhangi bir problemi yok. Sadece leke tutan bir malzeme oldugu icin cabuk kirleniyor.. Kahve öğütücüyu sadece espresso ve filtre kahve öğütümünde kullandim. O da sorunsuz. Ikisinin de faturalari ve kutulari duruyor. Alıp direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.. Onun dışında makineleri ayrı ayrı da verebilirim. Aktif olarak kullanıyorum, model yükseltmek için ilana koydum. Alacağım makine satılırsa ilanı kaldırırım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeLonghi Manuel Espresso Makinesi ve Fakir Kahve Öğütücü World of Warcraft Mists of Pandaria Collector's Edition Olympus OM-D E-M10 & Lumix Leica DG Summilux 25mm Lens