Şimdi Ara

Delta varyantına yakalananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E nabızdan pdf dosyasını açıp bakabilirsiniz mutantlı olup olmadığına. İlaçları ben kullanmadım katarin(grip ilacı)+parol+nac(balgam söktürücü) boğaz spreyi (tanflex) içiyordum günde 2-3 tane ilk gün covid polikliniğe gittik biz orda yazdı bana doktor bunları. Babam covid ilacı kullandı ama faydasını görmedi ateşi çıktı 40’a parol verdik o iyi geldi. Bal tüketmenizi öneririm. İlaç kullanın ama covid ilacı mi başka ilaç mı size kalmış. covid ilacı tek başına bi işe yaramıyor ateş e karşı önlem alın kesinlikle.Aktarda karışım yapıyorlar o da iyi geliyor. Sirkeli su ile gargara da iyi geliyor. Şimdiden geçmiş olsun. Bol istiharat edin. Biz karantina boyu çok hareketsiz kaldık ve kalp krizi riskine karşıda asprin içtik . Belirtmek isterim bir de yaşım genç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lisarowe -- 25 Ağustos 2021; 5:37:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende koku kaybı oldu kolonyayı kokluyorum ve kokusunu alamıyorum. Tat kaybı da oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lisarowe

E nabızdan pdf dosyasını açıp bakabilirsiniz mutantlı olup olmadığına. İlaçları ben kullanmadım katarin(grip ilacı)+parol+nac(balgam söktürücü) boğaz spreyi (tanflex) içiyordum günde 2-3 tane ilk gün covid polikliniğe gittik biz orda yazdı bana doktor bunları. Babam covid ilacı kullandı ama faydasını görmedi ateşi çıktı 40’a parol verdik o iyi geldi. Bal tüketmenizi öneririm. İlaç kullanın ama covid ilacı mi başka ilaç mı size kalmış. covid ilacı tek başına bi işe yaramıyor ateş e karşı önlem alın kesinlikle.Aktarda karışım yapıyorlar o da iyi geliyor. Sirkeli su ile gargara da iyi geliyor. Şimdiden geçmiş olsun. Bol istiharat edin. Biz karantina boyu çok hareketsiz kaldık ve kalp krizi riskine karşıda asprin içtik . Belirtmek isterim bir de yaşım genç.

Doktor size favicovir yerine neden katarin vermiş acaba? ve bu arada katarin, bu ilaç gibi covidde işe yarıyor mu?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Covid testi olmaya gitmiştik çünkü sonucun pozitif çıkarsa ötekilere geç dedi ama o ilaçları içmeye devam ettim ve babamdan gözlemlediğimle doğru bi karar vermişim. Katarin normal bir grip ilacı benim bildiğim aferin gibi. Yanlış bilgi vermiyim eczacınıza danışın yine de. Bende işe yaradı.

• quote:

Covid testi olmaya gitmiştik çünkü sonucun pozitif çıkarsa ötekilere geç dedi ama o ilaçları içmeye devam ettim ve babamdan gözlemlediğimle doğru bi karar vermişim. Katarin normal bir grip ilacı benim bildiğim aferin gibi. Yanlış bilgi vermiyim eczacınıza danışın yine de. Bende işe yaradı.

Katarin günde kaç tablet alınacak?

Tok karnına 3 kez. Ben 3. Günden sonra 2 şer tane aldım.

• quote:

Tok karnına 3 kez. Ben 3. Günden sonra 2 şer tane aldım.

Teşekkürler .diğer ilaç bende çarpıntıya neden oluyordu... bu ilaç ise daha diğerinden daha masum bir ilaca benziyor. 1 kutu aldırdım

Rica ederim. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

• Ben. İlaç almıyorum. 2 doz biontech’im var. Diyetisyenin yazdığı diyetle besleniyorum. (Bolca çorba, meyve sebze var, kırmızı et yok, haşlanmış ve fırında tavuk var). Aşırı halsizlik var. Aşı sayesinde hafif ve ilaçsız atlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 25 Ağustos 2021; 17:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim delta olmus denge kaybi ve yogun bas agrisi ile atesi yukselmis 1 hafta cektim dedi

3 doz asili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

Anlaşılan kimse delta varyantına yakalanmamış ya da anlatmak istemiyor. Herkese acil şifalar.

hocam bende çift doz biontech ile yakalandım sürecim

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150132179

merhabalar tam bir açıklama yapayım Covid-19 sürecimi.

İlk olay Kayınpederim ve Kaynana (2+1 sinovac) pozitif çıktı ve hanım onlara kahvaltıya gitmişti 2 gün önce ..

ilk önce Hanım ve çocuklarda hafif burun akıntısı vs. oldu bende 2 gün sonra oldu ve işyerindeki arkadaşlarım sağlığı için teste gidince(normalde kayınpeder pozitif olmasa teste gitmezdim) pozitif çıktım ve Delta Varyantıymış. Bizi şu an için 14+6 karantinaya aldılar ( 14. gün test pozitif ise 6 gün daha karantina ) Ben Biontech 2 doz aşılıyım ve en son 2.dozu aşı 3 ay önce oldum, hanım sinovac çift doz ( sağlıkçı) bayağı uzun süre oldu ..

Bende belirtiler ve olanlar ; Nezle grip arasında bir salgı , göz yaşarması ,hafif ateş (37,5 C altı) 3 gün sürdü , 2 günü halsizdim , en kötü olay tat koku gitti ve şu an yüzdesel olarak Tat yüzde 20 koku yüzde 10 larda.. son 2 gündür sadece salgı ( balgam) çıkarma vs oluyor rahat rahat çalışacak durumdayım.

Hanımda olanlar 4-5 gün baş, kas ağrısı , halsizlik sürdü , çoğunlukla yattı , onda da koku tat gitti şu an benim gibi zayıf, benden ağır geçirdi coronoyı.

9 yaş olan çocukta başağrısı ateş (37-38,2 C civarı) vardı aman aman bir sıkıntı olmadan calpol + vitamin + bol su ile sıkıntı yaşamadı. 3 yaşında çocuğum orta ateş oldu (37,5-38,5) , öksürük çok olunca doktor tavsiyesi ile cortair verdik ve 2-3 güne öksürük vs. aman aman kalmadı hızlı topladı.

• Devletin vermiş olduğu favimol'u kullanmadık zaten bir çok kaynağa ve doktorlara göre etkisiz.

İlaç olarak hanım ve ben Grip ilacı kullandık ama fayda zarar oranı değerlendirmeden kullanma kararı önemli , ibucold c kullandık normalde kalp sorunları , inme vs yan etkileri olan bir ilaç ibuprofen den dolayı. takviye olarak wellcare immune , multivitamin, zeytinyaprağı, kekik, kuşburnu, ıhlamur çayları ve bol su içtik.

• Gecmis olsun.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Süreci çok güzel ozetlemissiniz. Bende tat ve koku kaybı sadece 1 gün sürmüştü. Ertesi gün geri geldi. Bugun karantinadan ciktim şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Süreci çok güzel ozetlemissiniz. Bende tat ve koku kaybı sadece 1 gün sürmüştü. Ertesi gün geri geldi. Bugun karantinadan ciktim şükür.

geçmiş olsun hocam size de.. tat koku yüzde 70-80 lerde bende şu an sanırım 1-2 aya normale döner.

• Vücudumuz yüzbinlerce yıldır grip ve benzeri rahatsızlıkları ilaçsız atlatıyordu zaten. İlaçsız atlatmayı aşı olmaya bağlamanız bu açıdan usbilime ters.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahiliye ve göğüs hastalıkları profesörü anne babası olan bir insan olarak sana sadece şunu söyleyeyim. Umarım özellikle bu delta varyantına aşısız bir şekilde yakalanmazsınız. Milyonlarca insan öldü. Mevsimsel ve nezle ile karşılaştırılamayacak kadar hızlı enfekte eden ve yapısal olarakta fazlasıyla güçlü bir virüs var karşında. Bir tane bile immünolog “yav ha gorona ha nezle” dememiş, bir tane virolog da "salla gitsin aşı maşı boş" diye zırvalamamış. Bu sosyal medya zırvalarını yaymayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 25 Ağustos 2021; 22:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

hocam bende çift doz biontech ile yakalandım sürecim

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150132179

merhabalar tam bir açıklama yapayım Covid-19 sürecimi.

İlk olay Kayınpederim ve Kaynana (2+1 sinovac) pozitif çıktı ve hanım onlara kahvaltıya gitmişti 2 gün önce ..

ilk önce Hanım ve çocuklarda hafif burun akıntısı vs. oldu bende 2 gün sonra oldu ve işyerindeki arkadaşlarım sağlığı için teste gidince(normalde kayınpeder pozitif olmasa teste gitmezdim) pozitif çıktım ve Delta Varyantıymış. Bizi şu an için 14+6 karantinaya aldılar ( 14. gün test pozitif ise 6 gün daha karantina ) Ben Biontech 2 doz aşılıyım ve en son 2.dozu aşı 3 ay önce oldum, hanım sinovac çift doz ( sağlıkçı) bayağı uzun süre oldu ..

Bende belirtiler ve olanlar ; Nezle grip arasında bir salgı , göz yaşarması ,hafif ateş (37,5 C altı) 3 gün sürdü , 2 günü halsizdim , en kötü olay tat koku gitti ve şu an yüzdesel olarak Tat yüzde 20 koku yüzde 10 larda.. son 2 gündür sadece salgı ( balgam) çıkarma vs oluyor rahat rahat çalışacak durumdayım.

Hanımda olanlar 4-5 gün baş, kas ağrısı , halsizlik sürdü , çoğunlukla yattı , onda da koku tat gitti şu an benim gibi zayıf, benden ağır geçirdi coronoyı.

9 yaş olan çocukta başağrısı ateş (37-38,2 C civarı) vardı aman aman bir sıkıntı olmadan calpol + vitamin + bol su ile sıkıntı yaşamadı. 3 yaşında çocuğum orta ateş oldu (37,5-38,5) , öksürük çok olunca doktor tavsiyesi ile cortair verdik ve 2-3 güne öksürük vs. aman aman kalmadı hızlı topladı.

• Devletin vermiş olduğu favimol'u kullanmadık zaten bir çok kaynağa ve doktorlara göre etkisiz.

İlaç olarak hanım ve ben Grip ilacı kullandık ama fayda zarar oranı değerlendirmeden kullanma kararı önemli , ibucold c kullandık normalde kalp sorunları , inme vs yan etkileri olan bir ilaç ibuprofen den dolayı. takviye olarak wellcare immune , multivitamin, zeytinyaprağı, kekik, kuşburnu, ıhlamur çayları ve bol su içtik.

Alıntıları Göster

bulaştırdınızmı kimseye

• Valla kayınpeder benden önce pozitif çıkmasa teste gitmezdim , teste erken gitmem sayesinde ne işyerinde ne de çevremde kimseye bulaşmadi çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

Valla kayınpeder benden önce pozitif çıkmasa teste gitmezdim , teste erken gitmem sayesinde ne işyerinde ne de çevremde kimseye bulaşmadi çok şükür.

hocam benim bildiğim 2 doz biontechlilerden pek kimseye bulaşmıyor virüs olsa bile onu öğrenmeye çalışıyorum sizden

• quote:

sizede geçmiş olsun pdf de pozitif yazıyor sadece

faviral 1 günü içmedim ama 2 günü başladım

büğün 4.günüm hanım test negatif çıkmıştı ben başka odaya yerleştimdi büğün eklem ağrısı ondada başladı kızım 11 yaşında gözüm başım ağrıyor diyor onunda odası ayrı 112 aradım aracınız varsa hastaneye gelin dedi ilerlerse gidecem eve gelip baksalar serum vs bişe verseler olmazmı ? tüm eklemlerim ağrıyor ağrıdan yatamıyorum boğazımda sanki kazma kürekle çalışma var gibi su bol içiyorum ama zor gidiyor

paracitamol burun boğaz sipreyi taylod sandoz normal aspirin et yemeye çalışıyorum sarımsaklı sıcak çorba içmeye çalışıyorum ama gitmiyor boğazdan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.