Şimdi Ara

Delta varyantına yakalananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O boğaz ağrısı bende de oldu ama geçti sonradan konuşamiyordum bile. Sprey sıktım bol bol, bal yedim. Ben ilk gün test vermeye gittiğimde bayıldım o zaman bana serum taktılar. Şikayetinize göre takmak gerekliyse takarlar zaten. Hastaneye gidebilirsiniz, çünkü negatif çıkmış ama belirtiler var eşinizde,çocukta test yaptırmalı. Genelde nefes darlığı ve oksijen değerleri düşmüşse hastaneye yatırıyorlar zaten.Ha bu arada mutant içeren varyantlardan biri yazmıyorsa normal covidsiniz. Eve gelip bakılıp serum veriliyor mu bilgim yok maalesef, aile hekiminizi de arayabilirsiniz. Ben kendi tedavi sürecimi anlattim sadece. Dün test yaptırdık annem babam ben negatif çıktık çok şükür. 14. Günde. Size de çok geçmiş olsun iyileşeceksinizdir umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivaanc

sizede geçmiş olsun pdf de pozitif yazıyor sadece

faviral 1 günü içmedim ama 2 günü başladım

büğün 4.günüm hanım test negatif çıkmıştı ben başka odaya yerleştimdi büğün eklem ağrısı ondada başladı kızım 11 yaşında gözüm başım ağrıyor diyor onunda odası ayrı 112 aradım aracınız varsa hastaneye gelin dedi ilerlerse gidecem eve gelip baksalar serum vs bişe verseler olmazmı ? tüm eklemlerim ağrıyor ağrıdan yatamıyorum boğazımda sanki kazma kürekle çalışma var gibi su bol içiyorum ama zor gidiyor

paracitamol burun boğaz sipreyi taylod sandoz normal aspirin et yemeye çalışıyorum sarımsaklı sıcak çorba içmeye çalışıyorum ama gitmiyor boğazdan

Alıntıları Göster

Hocam hayat eve sığar uygulamasına bakin, hızla yayılan mutasyona ait türe ait pozitif diyorsa delta varyant corona siniz. Yoksa diğer Corona varyantlari..

Hocam ben boğaz spreyi kullanmadım ( mantıklı görmüyorum çünkü boğazın doğal dengesini bozuyor ve virüse etkisiz). Ada çayı, ve az tuzlu su ile gargara yapın biraz rahatlama olabilir.

Kalp sorunu vs. yoksa doktora sorarak ibucold c kullanabilirsiniz , mrhs üstünden doktorla görüntülü konuşabilirsiniz. Çok gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

Hafif atlatıyorum şükür. Aşının süreci kolaylaştırdığı ve hızlandırdığı kanaatindeyim. Normalde 2 doz aşı olanlar karantinaya girmiyordu. Ama delta olunca 14 gün karantinaya alıyorlar.

Alıntıları Göster

ikinci dozu olalı kaç gün oldu

• çok teşekkür ederim

hes de sadece riskli yazıyor iyi yanından bakmak lazım şükür delta değil demek delta olsa bizi alıp götürecek büğüne kadar hastaneye bile gitmedim 41 yaşındayım artık midem bişe almıyor ALLAH ın izni ile atlatacam kızım eşim de belirtiler başladı onlar içinde üzülüyorum hava kararınca daha ağırlaşıyorum

• quote:

çok teşekkür ederim

hes de sadece riskli yazıyor iyi yanından bakmak lazım şükür delta değil demek delta olsa bizi alıp götürecek büğüne kadar hastaneye bile gitmedim 41 yaşındayım artık midem bişe almıyor ALLAH ın izni ile atlatacam kızım eşim de belirtiler başladı onlar içinde üzülüyorum hava kararınca daha ağırlaşıyorum

Aşı olmuşmuydunuz

• "Sosyal medya zırvalarını yaymayın" demişsiniz iyi de ben sosyal medyayı izlemiyorum bile, oradaki zırvaları nasıl yayabilirim ki :)

"Umarım bu delta varyantına aşısız bir şekilde yakalanmazsınız" demişsiniz. Fakat delta varyantı medyanın yaydıgı bir zırvalık.

Bana diyorsunuz fakat medya zırvalıklarını siz yayıyor gibisiniz:)

Bu arada anne babanız prof olunca gerçek sağlığı bilmiş olmuyorsunuz :)

"güçlü bir virüs var karşında" demişsiniz iyi de ben 10+ yıldır hastalanmıyorum hatta öksürmüyorum bile. Tam olarak nerede oluyor bu virüs, anlatabilir misiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşıların %40 - %50 kadarı Plasebo sıvısı deniliyor. Bu sava göre aşı olanların yarıya yakını gerçek aşı olmadı, sadece Plasebo sıvısı verildi. Bu sav doğru ise aşı oldunuz mu diye sormak anlamsız cunku gerçek aşı mı Plasebo sıvısı mı olduğu belli değil.

• quote:

çok teşekkür ederim

Aşı olmuşmuydunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Aşıların %40 - %50 kadarı Plasebo sıvısı deniliyor. Bu sava göre aşı olanların yarıya yakını gerçek aşı olmadı, sadece Plasebo sıvısı verildi. Bu sav doğru ise aşı oldunuz mu diye sormak anlamsız cunku gerçek aşı mı Plasebo sıvısı mı olduğu belli değil.

hocam delta varyantının yüksek öldürücülüğü hakkında ne düşünüyorsun

• Medya gazlaması olduğunu düşünüyorum. Neymiş Covid'e göre 50 kat bulaşıcıymış, 20 kat öldürücüymüş. Yersen!

• quote:

Medya gazlaması olduğunu düşünüyorum. Neymiş Covid'e göre 50 kat bulaşıcıymış, 20 kat öldürücüymüş. Yersen!

hocam keşke seni dinleseydim diyorum zamanında çünkü 1.doz aşıdan sonra ciddi yan etki yaşadım o sırada dedimki aşılar çıkmadan önce mutasyon vs yoktu aşılar çıktı ve medya sürekli ölümle insanları korkutuyor ama kimse aşı yüzünden yan etki yaşayanlara yardımcı olmuyor istediğin hastaneye git aşıdan şu bu oldu diyosun napayım diyor doktorlar ee niye korku pompaladınız ozaman

hele delta mutasyonu 40 kat öldürücü diyolar fakat bu virüs ilk mart 2020 de çıktığında hepimiz öleceğiz diye evlere kapatılmadıkmı ? virüse yakalananları inceliyorum senin dediğin gibi bağışıklığı çok çok güçlü olan vitaminleri tam ve sağlam olanlar virüsü hiç hissetmiyor adam maske bile takmıyor öyle arkadaşlarım var 500 kişiyle görüşüyor temas halinde ama virüs bulaşmıyor ama bağışıklığı düşük adamı tutup yatağa indiriyor

DELTA mutasyonu varmı hocam sence medyayı bi açıyorum yoğun bakımdan insanlar paylaşılıyor sürekli ama sokağa bakıyorum maskesiz 20 kişiyle temas halinde insanlar 3-5 öksürükle bu işi atlatıyor ve bi geçiren bidaha yakalanmıyor garip ve ilginç

• aşılar, ilaçlar, hastanedeki tedaviler, kemo, radyo terapiler... bunların zararlı olduğu onlarca yıldır biliniyordu. ancak şu anda sadece zararlı olmaktan öte "HES kodu" "aşı pasaportu" gibi başka açılımlar da var: Aşı olunca bu siciline işleniyor. Fakat siciline aynı zamanda en derin özel bilgilerin de işleniyor. Çin'deki "sosyal puan" uygulaması gibi, Bu bağlamda olay sadece sağlık, yan etki vs ile ilgili değil. Ki bunu da en başından beri söylüyordum. Bu bağlamda olayın yasaları çiğnemesi gibi açılımları da var. Almanya'da avukat Markus Heintz, sağlıkcı değil, bilimci değil, sadece yasaların çiğnenmesi üzerine Covid olayına karşı halkı bilgilendirdi. Türkiye'de bir Markus Heintz yok. Olayın sağlık ve bilim açısına girersek yapılan uygulamalar gerçek sağlığımız için değil. Bilim açısına girersek, bilimse geçerliliği de tartışmalı ve bilinmezliklerle dolu. Covid olayına neresinden bakarsan bak olayın arkasında başka bişeyler olduğunu en aptal kişi bile sezebilmeli. Avustralya NSW valilik hükümeti yeni açıkladı: Karantina Kampları inşa edilecek! Yine NSW polisi açıkladı: Evinize 5km den uzaga gitmeniz yasak! Avustralya bu, Kore Çin değil. Olayı bu açılardan incelemenizi de öneririm.

• quote:

"Sosyal medya zırvalarını yaymayın" demişsiniz iyi de ben sosyal medyayı izlemiyorum bile, oradaki zırvaları nasıl yayabilirim ki :)

"Umarım bu delta varyantına aşısız bir şekilde yakalanmazsınız" demişsiniz. Fakat delta varyantı medyanın yaydıgı bir zırvalık.

Bana diyorsunuz fakat medya zırvalıklarını siz yayıyor gibisiniz:)

Bu arada anne babanız prof olunca gerçek sağlığı bilmiş olmuyorsunuz :)

"güçlü bir virüs var karşında" demişsiniz iyi de ben 10+ yıldır hastalanmıyorum hatta öksürmüyorum bile. Tam olarak nerede oluyor bu virüs, anlatabilir misiniz :)

Kardeş sen nerede oturuyorsun gel seni covid servisine çıkaralım bakalım hastalanacak misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Aşı olmuşmuydunuz

Alıntıları Göster

aşı oldumdu

büğün 5. günün favıra bu akşam bitecek ama artık dayanamıyorum gece kızımda nefes alamadı ambulans çagırdık devlete götürdüler sadece serum verdiler hastenede eşimde test yaptırdı oda pozitif çıktı hastede bi bakın dedim favira ve parol devam dedi bi serum dışarda ücret ile alıp bağlatamazmıyız

• quote:

aşı oldumdu

büğün 5. günün favıra bu akşam bitecek ama artık dayanamıyorum gece kızımda nefes alamadı ambulans çagırdık devlete götürdüler sadece serum verdiler hastenede eşimde test yaptırdı oda pozitif çıktı hastede bi bakın dedim favira ve parol devam dedi bi serum dışarda ücret ile alıp bağlatamazmıyız

Alıntıları Göster

Hangi aşıydı ?

• biontech

• konuda amma çok aşılı-hasta var.

TV'ye çıkıp "hep aşısızlar hasta oluyor" diyen "doktorumsu"lara bu konunun linkini atmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 1 Eylül 2021; 0:27:27 >
  • haci senin derdin ne ya, adam bir yerden duymus yazmis iste. butun mesajlarinda bos bos konusup bos sorular sormussun

• nucro kullanıcısına yanıt

kendi kendini çürütmüşsün be birader. hem çip takılacak haberi paylaşmışsın hem de aşı da çip var diye savunuyorsun. aşı da çip varsa bir daha ne diye açık açık çip takacağız diye söylüyorlar? demek ki komplo teorisi falan yok. adamlar çip takmak istiyorsa bak ne güzel haberini bile yapmışlar böyle bir çip ürettik diye. ister taktırırsın ister taktırmazsın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.