Şimdi Ara

Demetevlerde Bir Yaşam Mücadelesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler.Ankara,Demetevleri birçoğunuz biliyorsunuzdur ben 1. caddenin altında İl Jandarma Lojmanlarında oturuyorum ve tam karşımızda efsane SSK Blokları var.
    SSK belalılarıyla meşhurdur.Kürt,çinçin,serseri ne ararsan var.Basketbol oynamaya gitmiştik hatta geçen en efendileri sessiz dediğimiz çocuk cebinden silah çıkardı.Bu gece bakkala gitmek için geçerken teke tekte tek elimle alacağım ama arkası amerikan ordusu gibi adı Erolmuş sanırım.Siz Askeriden mi geliyorsunuz deyip diklendi felan.Arkadaşımın Onur diye bir tanıdığı varmış SSK'nın büyüklerinden o bile ona bulaşmayın bizden bile büyükler dedi.
    Yani beyler sanırım başıma büyük bela aldım ne yapmalıyım?

• Çıkar vur masaya sonra çavuşla onları tokatla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk sana ciddi ciddi silah çektiyse durumu ailene söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: okestik

Çocuk sana ciddi ciddi silah çektiyse durumu ailene söyle

Yok hocam o başka bir mesele.Basketbol oynarken çocuk geldi.Sonra öbür keko tim geldi tam kapışcaklardı çocuk silah çekti tabi mahallenin büyükleri hemen toplanmaya başlayınca biz tüydük.
    Ne tip adam ararsan var.Çinçinler ile kavgaya girseler yüzyıllar sürecek bir savaş başlar öyle söyliyeyim.
  • Demetevler'i görünce zıpladım konuya

Çamlıca Mahallesinde oturuyorum ben. Olay olursa çağır
  • San andreastaki morlu çeteler gibi

• ooo demetevler ben de orda oturuyorum görmedim hiç onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aww demetevler zorlu bölge.Valla ne diyeceğimi bilemedim ailene söyle olmadı Ülkü Ocağı'na git ama ilk olarak ailene söyle

• demetevlerde dukkanimiz var ismini yazsam bi cogunuzun bildigi bir dukkan ama ifsa olmamak icin yazmiycam sonuc olarak dukkan olmasa adim atacagim son yer demetevler.bu aralar acayip derecede suriyeli ve irakli geldi iyice cekilmez oldu. turkceden cok arapca kurtce konusuluyor.

• yanlış anlamayın ama demetevler yaşanıcak bir yer değil
  • Bende 1. cadde ye yakın bir yerde oturuyorum demetevler pişmanlık oturmayın oturtmayın kimseyi.

Not:Doğma büyüme demette yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminens

yanlış anlamayın ama demetevler yaşanıcak bir yer değil

En azından okulunda okumuyorum hocam.Ben çok eskiden 7. sınıfken Mehmet Emin Yurdakulda liseli biri diğer arkadaşını peçete vermedi diye bıçaklamıştı.
  • ASKERİ LOJMAN da oturuyorsun arkanda ordu var daha korkuyorsun biz napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Çıkar vur masaya sonra çavuşla onları tokatla.

Bunu söyleyerek mutlu oldun mu?
    Çünkü komik değilde. Yani sana komik gelip seni güldürmüş olabilir ama bizi güldürmedi harbiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

ASKERİ LOJMAN da oturuyorsun arkanda ordu var daha korkuyorsun biz napalım

Korkuyorum demedim ki çevresi kötü dedim sadece.
    Ordu derken?Ben genelkurmay başkanı felanmıyımda ordu benim arkamda olsun.
  • Pangerr kullanıcısına yanıt
    en kısa sürede kurtulmanız dileğiyle, ben de demetevlerde yaşadım 7 yıl şimdi her geçtiğimde nasıl yaşadım diye hayret ediyorum, gürültüsü, kalabalığı, değindiğiniz gibi ortamının bozukluğu vs vs
  • Duvardan nightwatcher topla birkaçtane.Halledersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pangerr

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

ASKERİ LOJMAN da oturuyorsun arkanda ordu var daha korkuyorsun biz napalım

Korkuyorum demedim ki çevresi kötü dedim sadece.
    Ordu derken?Ben genelkurmay başkanı felanmıyımda ordu benim arkamda olsun.

o espiriydi ayrıca bal gibi korkuyorsun işte neyse daha fazla uzamasın bunun üstüne ne dersen haklısın cevap vermeyeceğim.
  • Kardeş bende demetevlerde oturuyorum jandarmanın karşı tarafında bağdat caddesi tarafında erol dedigin adamı da tanıyorum %90 ihtimalle ve eğer benim tanıdığım kişiyse pek bulasmani tavsiye etmem

Not:10 senedir demetevlerde oturuyorum bana daha hic garip gelmiyor anlattigin şeyler adamı alistiriyor demekki semt

• quote:

Orijinalden alıntı: hlldmr

Kardeş bende demetevlerde oturuyorum jandarmanın karşı tarafında bağdat caddesi tarafında erol dedigin adamı da tanıyorum %90 ihtimalle ve eğer benim tanıdığım kişiyse pek bulasmani tavsiye etmem

Not:10 senedir demetevlerde oturuyorum bana daha hic garip gelmiyor anlattigin şeyler adamı alistiriyor demekki semt

Hobbit boyunda küpeli ve sakallı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.