< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir kız ile nasıl yol yürünmeli?
-
-
Eğer ki seviyorsan devam...
Ha amaç takılmaksa başına gereksiz dert alma. Ailesinden yana vs herhangi sana Bi sorun olacağını sanmam fakat kız sana aşırı bağlanıp başına bela olabilir. Buna eğilimi var belli ki. Tadında birakmissin vazgeç.
Bu arada neden hemen ananla tanıştırdın? Sen de az değilsin :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belalı veya yobaz aileden gelen kızlar sorunludur çoğu ve dışarıda sevgiyi ararlar.
Çok seviyorsan her şeyi kaldırabilirim diyorsan zaten bu ilişkiye başlamış olman lazımdı ama ben kaldıramam edemem diyorsan niye başladın o zaman?
Boş yere kızın duygularıyla oynamak olmuş bu.
Sorun şu dostum bunları biz beraber olduktan sonra anlattı iyice tanımadan hareket etmekti sorun ve ben hatalıyım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kadını tanımadan asla ilişkiye girmem. Tanımadan ilişki yapıyorsan zaten rus ruleti oynamaya benzer.
Sanırım bi anda herşey düzgün olur sandım :d nedense olay ve konu kapanalı bayağı süre geçti o yüzden artık bir bağımız yok zaten mutluyum
Tecrübe olmuş oldu diyelim birdahakine dikkatli ve mantıksal davranmak gerekir görmüş olduk.
malesef sadece kızla değil ailesiyle de evlenirsin. belki bugün yarın sorun çıkmaz ama 20 yıl sonra karşına sorun çıkacaktır. pişman olma ihtimalin yüksek. yol yakınken dön bence hayır gelmez bu aileden.
-
Teşekkür ederim 2-3 ay önce kurtuldum zaten kızdan ne selam ne ses seda koptuk iyide oldu yinede içimi dökmek istedim buraya yanlış veya doğrumu yapıyorum diye.
Yaş 18 bu tür ciddi ilişkileri düşünmek için çok erken zaten.
Ayrıca kızın tarzı da komple red-flag. Kapalı, muhafazakar, erkeklerle hiç iletişimi yok ama Snapchat'ten 1 ay önce tanıştığı erkekle bu kadar samimi oluyor. Sanki bana evden kaçmak için bahane arıyor gibi geldi. Kapağı birine atayım, bu aileden kurtulayım...
Son olarak da, aile ilişkileri partner seçiminde çok önemli. Evde nasıl sevgi gördüğü, sevgisini nasıl göstereceğini belirliyor. Gördüğü şiddet, travmaları tetikliyor atıyorum. Bunları yaşamamış insan bulmak zor, herkesin bir sorunu var, ama bunların üzerinde çalışmamış, terapiye gidip çözmemiş insanlarla ilişki yürümüyor.
Kısacası, bir sorun olduğunu düşünmekte haklıymışsın derim ben. Belki tam olarak nedenini bilmesen de, kızın davranışları sana yanlış gelmiş.
-
Kurtulduğum için sevinmeliyim diye düşünüyorum
bak kardeşim ben 33 yaşındayım. ve bu 33 yılda şunu çok iyi anladım ki KADINLARA ASLA AMA ASLA GÜVENME.
aşkından geberiyor mu? güvenme. senin için ölüp bitiyor mu? güvenme. gerçekten intihar etse bile güvenme.
kadınlar aklının hayalinin alamayacağı kadar şeytandır (en azından bizim tc kızları diyim), ve öyle usta oyunculardır ki en usta hollywood yıldızları bunların getir götürünü yapar. benim bu gözlerim neler gördü, bu kulaklarım neler duydu.
eğer kızla devam edersen başın çok ağrıyacak bin pişman olacaksın. kadınlar asla sevmez, değer vermez. seni bir sığınak, bir korunak ya da bir çıkış noktası olarak görürler. kadınlar için sevgi aşk yoktur, maddi manevi çıkar vardır.
sakın bu kızla devam etme. bundan sonrası için de hiçbir kızla ciddi düşünme. işini gör geç. dediklerimi yapmazsan ciddi manada üzülürsün benden söylemesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X