Şimdi Ara

demir döküm grill tava tavsiyesi- hecha mı lava mı? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
36
Favori
280.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lava Döküm Demir Izgara Tava Hibrit Metal Kulplu 26x32 cm Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lava-dokum-demir-izgara-tava-hibrit-metal-kulplu-26x32-cm-p-HBV000002QG8C

Bu tavayı tavsiye eder misiniz? Tek kişi kullanacak o nedenle büyük mü ısıtma pişirme süresi uzar mı? Fiyat olarak 75 TL ye alacağım tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok ilginç konu üstlerde yer almamasına rağmen epey kişi giriyor.

Tava satın almak isteyen, sağlıklı bir ürün almak için benim gibi herkes girecek bu başlığa sanırım.

• colsart kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Güncel tavsiye ve bilgisi olan var mı?

Fiyatlar uçmuş gitmiş. Staub bakıyorum ama çok pahalılaşmış.

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    lodge 10,25 inç (26cm) olanı amazon.com dan aldım. bir defaya mahsus kargoyu iptal ettiler ve 5 günde geldi.
  • Bu markayı araştırayım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde Staub markasında indirimler mevcut. İndirim derken fiyatlar zaten çok yüksek ama mevcut fiyatlarda indirim görünüyor. Marka zaten en iyilerden biri olarak lanse ediliyor, güncel modeller hakkında fiyat/bilgi/performans paylaşabilecek veya kendi deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: High_ToweR

https://www.hepsiburada.com/lava-dokum-demir-izgara-tava-hibrit-metal-kulplu-26x32-cm-p-HBV000002QG8C

Bu tavayı tavsiye eder misiniz? Tek kişi kullanacak o nedenle büyük mü ısıtma pişirme süresi uzar mı? Fiyat olarak 75 TL ye alacağım tavsiye eder misiniz
    2 sene önce aldım. evde mutfakta en fazla 2-3 defa kullanmışızdır.

1. havalandırma sisteminizin çok iyi olması gerekir. ( ocak başı havalandırma gibi. davlunbazlı. çok iyi hava atıcı.)

2. evde hem eti hazırlamaya hemde mutfağı temizlemeye yardımcı olmalısınız , çok yağ atmakta.

3. önce ısıtmak gerekiyor tavayı. ayrıca çok gaz gitmete.

nacizane tavsiye.. bu tip demirdökümler mangal veya odun ateşinde dışarıda tam randuman alınır.

• Arkadaşlar lava döküm tavalar emaye kaplamalı malumunuz. Kullanım kılavuzunda direkt bulaşık deterjanı ve süngerle yıkayıp kullanabilirsiniz diyor. Ilk kullanim oncesi veya sonrasinda Seasoning denen şey bu ürünler için geçerli değil diye anlıyorum.

Gerçi ben bi arkadaşın tavsiyesine uyup ilk kullanım öncesi yıkayıp çok az zeytinyağı ile kızdirdim tavayı ama buna gerek yok diye anlıyorum. Bir de kullanım sonrasi temizlik yine standart deterjan sünger ile mi olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: false6

Arkadaşlar lava döküm tavalar emaye kaplamalı malumunuz. Kullanım kılavuzunda direkt bulaşık deterjanı ve süngerle yıkayıp kullanabilirsiniz diyor. Ilk kullanim oncesi veya sonrasinda Seasoning denen şey bu ürünler için geçerli değil diye anlıyorum.

Gerçi ben bi arkadaşın tavsiyesine uyup ilk kullanım öncesi yıkayıp çok az zeytinyağı ile kızdirdim tavayı ama buna gerek yok diye anlıyorum. Bir de kullanım sonrasi temizlik yine standart deterjan sünger ile mi olmalı?
    Evet seasoning’e gerek yok. Kullanımdan sonra Su ve istediğiniz deterjan süngerle temizleyebilirsiniz. Bulaşık makinesinde bile yıkanabilir aslında ama uzun ömürlü olması açısından tavsiye edilmez.

• bu tavayı tavsiye eder misiniz arkadaşlar.Döküm tava kullanımına yeni başlayacağım.Sağlıklı aynı zamanda temizliği kolay bir ürün bakıyorum. Hecha Döküm Düz Yuvarlak Tava
  • quote:

Orijinalden alıntı: High_ToweR

lodge 10,25 inç (26cm) olanı amazon.com dan aldım. bir defaya mahsus kargoyu iptal ettiler ve 5 günde geldi.
    hocam kargoyu nasıl iptal ettiler bir defaya mahsus.

bende tenceresini almak istiyorum. kargo tencerenin iki katı neredeyse...

bir yöntemi mi var acaba...
  • ebuhira E kullanıcısına yanıt
    mesajla söyleyin aynen bu şekilde bende öyle yaptım çünkü.
  • kendi sitesinde 346 lira olan bu ürünü, hepsiburadadan 170 liraya sipariş verdim. 3 kat emaye kaplıymış. n11 de falan 245 lira. bayağ uygun gibi geldi.
    www.hepsiburada.com
    Lava Döküm Izgara Tava 26X32 Cm. Metal Saplı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lava-dokum-izgara-tava-26x32-cm-metal-sapli-p-MTLVPGT2632K0R?magaza=Tekzen

• High_ToweR kullanıcısına yanıt
    Önce siparişi vermek gerekiyor ama değil mi o zamanda kargoyu iptal etmezlerse sıkıntı.
  • Şöyle bir tava buldum ama nasıldır karar veremedim.bilgi sahibi olanlar yorumlar se sevinirim.
    sahibinden.com
    Kaplamasız Ham döküm tava 28 cm - Tava Fiyatları ve Mutfak Gereçleri sahibinden.com'da - 679461258
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mutfak-gerecleri-kaplamasiz-ham-dokum-tava-28-cm-679461258/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: nuthem

Şöyle bir tava buldum ama nasıldır karar veremedim.bilgi sahibi olanlar yorumlar se sevinirim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mutfak-gerecleri-kaplamasiz-ham-dokum-tava-28-cm-679461258/detay
    kendi üretimleri olduğu için ürün nasıldır bilemem...denemek lazım.

ham dökümün avantajı da var dezavantajıda. bu başlık altında her iki yönününden de bahsedilmişti daha önce.

zaten şu an TR'de emaye kaplaması olmayan, markalı, ham döküm bulmanız imkansıza yakın.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Tava ve sahan olarak bu verdiğim ilan dahil 5 üretici var ham demir olarak. Bunlardan ikisi tencere de yapıyor ve satıyor.
    Diğer firmalar emaye li üretim yapıyor.
    Lakin firma merkezi ile iletişim kurup rica edilirse belki emayesiz alınabilir.
    Benim link palaşmamdaki amaç fiyat çok uygun olması idi.
    Ama de pik demir döküm demiş satıcı, üretici gıda için uygunmu , uygun olan demir döküm özellikleri , kimyasal analizi vb vb neler neler aklımda deli sorular.

• Emayesiz şart mı yoksa emaye de olsa olur mu? Çelik tavada yumurta zor oluyor bu yüzden yormayan ve sağlıklı tava bakıyorum ama bu emaye işi karışık geldi. Dahası döküm tavalarda yemekler yapışıyor mu?
  • HORTTT

Beyler Dökümcü baba'dan ham döküm tava ya da sahan alıp kullanan var mı halen? Önerir misiniz?
    https://www.dokumcubaba.com/magaza/
  • Lava tavalarda çok iyi indirimler var, 70-80 TL'ye kadar düşüyor. Ben 2 tane aldım bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_1985 -- 16 Temmuz 2019; 22:23:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.