Şimdi Ara

DemirDeküm Nepto anormal şekilde basınç düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haziran 2018 yılında taşındığım evde Demir Döküm Nepto Kombi vardı.

kullandığım dönem içerisinde 2018 Aralık ayında ilk arızayı verdi servis baktı eşanjörler tıkanmış dedi, temizledi.

2019 Mayıs ayında 2. arızayı verdi tuğlalar kırılmış dendi, tuğlalar değişti.

yaklaşık 10 günden beri sürekli f10 uyarısı veriyordu kombi su verip 1,5 bar'a ayarlayıp geçiyordum.

Dün gece saat 23:00 sularında kombiye baktığımda BAR 1.7 de idi. Isıyı 50 Dereceye ayarladım ve yattık.

sabah kalktığımda petekler buz gibiydi kombiye yöneldim yine f10 uyarısı vardı. basıncı kontrol ettim BAR 0.0

8 saatte bu şekilde basınç kaybı normal midir?

• tesisatta kaçak yok ise eşanjör delinmiş cihazın kronik valmex marka eşanjör delinmesidir
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

tesisatta kaçak yok ona eminim. zaten dün gece soğuğa rağmen biraz bekledim kombinin başında ve kombinin su damlattığını fark ettim. musluk damlatması gibi damlatıyor, sızdırma gibi değil.

belirttiğim gibi eşanjörü geçen sene temizletmiştim, tıkanmış demişlerdi, ilaçlı suya yatırıcaz, delinme de yapabilir, şanslıysanız sağlam çıkar gelir takarız demişlerdi. dediğim gibi bu durum 1 yıl önce olmuştu.

ben tanktan şüpheleniyordum ama eşanjör ile daha önce yaşadığım durum ve belirttiğiniz kronik ibaresi sanırım sorunu açıklıyor, ama tabi ustaya göstermem gerekir.

eğer eşanjör ise değişim şart mıdır? alternatif yolları var mıdır?
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    eşanjör ise cihazdan kurtul
  • tek eşanjörlü kombi. eşanjör deliniyor kronik sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombinin basıncı çok yükseldi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.