Şimdi Ara

Demirdöküm 12 BTU A sınıfı Klima Isıtma Problemi - Şikayetçiyim !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
32.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah böyle firmalardan ve kişilerden korusun bütün Tüketicileri.
  • o kadar dedik sana unpop düzgün bi klima al diye,üçe beşe bakmıycan bu işlerde.ucuz etin yahnisi senin olayın....
    yazık şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz!!
  • demirdökümü müsteri destegi iyi diye soylendigi icin tercih etmistim ama fos çıktı. Ben yandım sizler yanmayın. A sınıfymıs .. ısıtmadıktan sonra A sınıfı olsa ne olacak, boşuna elektrik yakıyor alet.. ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

demirdökümü müsteri destegi iyi diye soylendigi icin tercih etmistim ama fos çıktı. Ben yandım sizler yanmayın. A sınıfymıs .. ısıtmadıktan sonra A sınıfı olsa ne olacak, boşuna elektrik yakıyor alet.. ..

şimdi bir japon kliması alsaydın çok iyi ısınırdın. cihazların başlangıç fiyatı yüksek ama elektrikten farkı kapatıyorsun zamanla.
  • Sayın unpop bu işene ne derler?Kendin ettin kendin buldun....Bu forumda bir seneden fazla klima araştırdın millete gına geldi.Kimsenin tavsiye etmediği DEMİRDÖKÜM klima aldın.Eeeeeeeee ucuz ettin suyu kara oluyor.Boşuna müşteri hizmetleri,tüketici hakları falan uğraşma demirdöküm klimaların kullanma klavuzlarını okursan ısıtma modu ek fonksiyon olarak geçer.Yani yasal olarak demirdöküm size ısıtma garantisi vermez.
  • aynı klima bendede var ısıtması gayet güzel benim şikayetim sadece dış ünite biraz sesli o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool82

Sayın unpop bu işene ne derler?Kendin ettin kendin buldun....Bu forumda bir seneden fazla klima araştırdın millete gına geldi.Kimsenin tavsiye etmediği DEMİRDÖKÜM klima aldın.Eeeeeeeee ucuz ettin suyu kara oluyor.Boşuna müşteri hizmetleri,tüketici hakları falan uğraşma demirdöküm klimaların kullanma klavuzlarını okursan ısıtma modu ek fonksiyon olarak geçer.Yani yasal olarak demirdöküm size ısıtma garantisi vermez.

nasılda harcadın koskaca Demirdökümü şu yukarıdaki yazınla, hiç mi elin titremedi , hiç mi vicdanın sızlamadı, hiç mi yüzün kızarmadı bunları yazarken?
    her malda kusur oranı olabilir ve vardır ama bu hepsininde kusurlu oldugu anlamına gelmez. senin çok sevdiğin o japon klimalarındanda memnun olmayan elbet vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 27 Aralık 2008; 13:16:10 >

• Bugun servisi tekrar getirdim, söyle bir açtılar baktılar , göstergeli aletlere kablo tuttular falan. Dedi 55 derece üflüyor gayet iyi. Ben de derdimi anlattım, dedim okey sıcak hava üflemesinden şikayetim yok ama 5 dakikada bir durup 2 dakika soguk hava vermesie karşıyım dedim. Onlar da o zaman termostatın yerini sola kaydıralım falan dediler , açtılar içini termostat dalgasının yerini değiştiridler. Klimacılar gittikten sonra 2-3 saat çalıştırdım, oda bu havada bile gayet guzel ısındı ve termostata girme süresi azaldı ve termostata girince de pek beklemiyor, 2 dakika sonra gene sıcak uflemeye devam ediyor
  • Arkadaşım niye yüzüm kızarsın, onların yüzü kızarsın millete a sınıfı diyerek kandırdıkları için.Adam gibi klima yapsınlar onu alalım ben çokmu meraklıyım japon almaya.Ayrıca demirdöküm firması türk değil alman vailant firmasına ait.Klimaların üretim yeride ÇİN (P.R.C.).Bu arada japon klimaların bir çoğuda çinde üretim yapmakta,yapmayanlarında bir çoğu klimanın parçalarını çinde üretim japonyada toplamaktadır.Ama klima kalitesinden bir şey kaybetmiyor.Az çok birşeyler izah etmeye çalıştım,kusurum varsa af ola....
  • Yüz kizaracak utanacak bir durum yok. Keske Türk malı olsa keske Türkiyede durmadan calisan fabrikalardan cikan klima-beyaz esya, araba v.s ürünler alsak alabilsek ama olmuyor. Neden olmuyor? Iste bu mantıkla olmuyor. Malı mümkün oldugunca ucuza mal edip sadece ve sadece satmak dusuncesi. Uretim yada imalatta yok disardan al parcayi yap montaji. Bence bu tür anlayistaki teknoloji, kalite ve musteri hizmetleri yoksun kendini yerli diye gosterip sadece montajcılık yapan firmalar utansın. Mal satarken aman efendim ne demek diyerek her turlu garantiyi verip sonra musteri hizmetleri vermeyen firmalar utansin. Nasilki Sony-Philips-Samsung Tv lerle diger kendini Turk mali diye gosterip montaj yapan Tv ler ayni degilse klimada da ayni degil. Maalesef biz tuketcilerde ucuz diye bu urunleri tuketerek halen prim veriyoruz. Ben japon klima alirken 7000 btu istedim adamlarda stokda yoktu telefon acip ayni fiyata 9000 btu taksak olurmu dediler. Bunu malum Turk markalari yaparmiydi hic sanmiyorum ya fark almaya yada bekletmek isterlerdi. Yada bir telefonla beyaz esyanin uzerinde parmak izi var bunu degistirin dedigimde hic usenmeden 5. kata yeni makina gönderen Alman firmasi.

Eeee niye aliyim ucuz diye basima bela.

quote:

Orjinalden alıntı: buraksaınsen

quote:

Sayın unpop bu işene ne derler?Kendin ettin kendin buldun....Bu forumda bir seneden fazla klima araştırdın millete gına geldi.Kimsenin tavsiye etmediği DEMİRDÖKÜM klima aldın.Eeeeeeeee ucuz ettin suyu kara oluyor.Boşuna müşteri hizmetleri,tüketici hakları falan uğraşma demirdöküm klimaların kullanma klavuzlarını okursan ısıtma modu ek fonksiyon olarak geçer.Yani yasal olarak demirdöküm size ısıtma garantisi vermez.

nasılda harcadın koskaca Demirdökümü şu yukarıdaki yazınla, hiç mi elin titremedi , hiç mi vicdanın sızlamadı, hiç mi yüzün kızarmadı bunları yazarken?
    her malda kusur oranı olabilir ve vardır ama bu hepsininde kusurlu oldugu anlamına gelmez. senin çok sevdiğin o japon klimalarındanda memnun olmayan elbet vardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Yüz kizaracak utanacak bir durum yok. Keske Türk malı olsa keske Türkiyede durmadan calisan fabrikalardan cikan klima-beyaz esya, araba v.s ürünler alsak alabilsek ama olmuyor. Neden olmuyor? Iste bu mantıkla olmuyor. Malı mümkün oldugunca ucuza mal edip sadece ve sadece satmak dusuncesi. Uretim yada imalatta yok disardan al parcayi yap montaji. Bence bu tür anlayistaki teknoloji, kalite ve musteri hizmetleri yoksun kendini yerli diye gosterip sadece montajcılık yapan firmalar utansın. Mal satarken aman efendim ne demek diyerek her turlu garantiyi verip sonra musteri hizmetleri vermeyen firmalar utansin. Nasilki Sony-Philips-Samsung Tv lerle diger kendini Turk mali diye gosterip montaj yapan Tv ler ayni degilse klimada da ayni degil. Maalesef biz tuketcilerde ucuz diye bu urunleri tuketerek halen prim veriyoruz. Ben japon klima alirken 7000 btu istedim adamlarda stokda yoktu telefon acip ayni fiyata 9000 btu taksak olurmu dediler. Bunu malum Turk markalari yaparmiydi hic sanmiyorum ya fark almaya yada bekletmek isterlerdi. Yada bir telefonla beyaz esyanin uzerinde parmak izi var bunu degistirin dedigimde hic usenmeden 5. kata yeni makina gönderen Alman firmasi.

Eeee niye aliyim ucuz diye basima bela.

quote:

quote:

sadece sızın konusmalarınızdan yola cıkıp bir örnek göstericem.
    çalışmayıp, üretmeyip sadece parçayı alıp montaj yapıp satan zihniyet ile, bir şekilde karşı tarafın zaafından istifade edip 7000 btu parasına 9000 btu taktırıp bundan hoşnut olup derin bir ohhhhhhhhhhhhhh çeken zihniyet bence aynı zihniyettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 29 Aralık 2008; 19:19:12 >

• Lafı karıştırma bana cevap ver.Bir dahada bilgi sahibi olmadan yorum yapma............................
  • bugün bizde demirdöküm a sınıfı 12000 lik modeli alalım diye düşündük fiyatı ucuz geldi diye ama şimdi gözüm korktu ne diyorsunuz almayım mı?
    fiyat 800 dediler
  • Arkadasim sen paranla rezil olmayi tercih ediyorsun sonra cikip 7000 yerine 9000 verdiler hosnut oldun diyorsun. Ben senin gibip karambola urun almiyorum. Daikin almak istedim ama 2 klima lazimdi ve butcemi asti. Simdi olsa yine Daikin almaya calisirim. Sonra arastir arastir mitsibushi electrik aldim adamlar geldi kesif yapti 12000 btu ve 7000 btu kapasite cikardilar. Sonra klimaplus ta 7000 btu nun stokda olmadigini ya beklememi yada 9000 btu tercih edebilecegimi soylediler. Fazla kapasite olsunda bu olsun mantigi yanlistir. Kucuk yeri 7000 btu ile sogutup isitman farkli maliyet ve konfordur 18000 btu ile yapman farkli maliyet ve konfordur. Ben 7000 btu olmasini tercih ederdim 9000 btu yu kabul etmem ise beklemek istememem ve 7000 btu ile arasinda fazla fark olmamasidir. zaten 7000 btu ve 9000 btu urun arasinda 150 ytl fark vardi eger 9000 btu lazim olsaydi onu alirdim. Bence sende kaliteden sasma arastir ve butcene gore en iyisini al Ucuz etin yahnisi eksi olur diye atalar bosa soylememis etrafina bir bak hangi markalardan ve servislerden sikayet geliyor.

sadece sızın konusmalarınızdan yola cıkıp bir örnek göstericem.
    çalışmayıp, üretmeyip sadece parçayı alıp montaj yapıp satan zihniyet ile, bir şekilde karşı tarafın zaafından istifade edip 7000 btu parasına 9000 btu taktırıp bundan hoşnut olup derin bir ohhhhhhhhhhhhhh çeken zihniyet bence aynı zihniyettir.

• Karar senin forum burda en azindan birak yapilan yorumlari onlari dikkate alma sadece hangi markalarda sikayet cok geliyor hangilerinde sikayet yok buna göre bile tercih yapsan cokda yanilmis olmassin bence. Ama butcem bu kadar diyorsanda ve bahsettigin urunu alacaksanda ben yerinde olsam bu forumda bu urun uzerinde belirtilen problemleri bir kagida not eder firmayada bak bu tarz problemler yasarsam urunu iade eder parami geri alirim garantisi alirdim.

quote:

Orjinalden alıntı: stillfeelthepain

bugün bizde demirdöküm a sınıfı 12000 lik modeli alalım diye düşündük fiyatı ucuz geldi diye ama şimdi gözüm korktu ne diyorsunuz almayım mı?
    fiyat 800 dediler

• bemde de bir zamanlar demir döküm pasifik line vardı yazın soğutmasına bakınca kışında ısıtır dedim ama ne gezer +5 dereceye düştümü dış hava sıcaklığı bitiyor.daha sonra gitiim aklı başında bir klima aldımda kurtuldum ne diyelim başa gelen çekilir.
  • arkadaşlar benimde vestel markalı bir klimam var bende de klima ısıtma sorunu oluşturmaktadır. ısıtma bölümüne aldığımda üfleme çalışmamakta sadece pervane çok ağır dönmekte dış ünitenin fanıda çalışmamaktadır ama soğutma canavar gibi çalışıyor bu konuda bilgisi olandan yardım bekliyorum...
  • ısıtma problemi servis çağırarak çözdüm arkdaşlar benim problem basitmiş, dış ünitenin içindeki silindir bobinle normal bobin arasındaki bağlantılar karışmış bundan dolayı ısıtma yapmıyordu şuan sorun halloldu
  • yerli klima ile japon klima arasinda soyle bi tecrubem oldu;

japon klimanin -2 derecede verdigi performansi yerli klima +6 derecede veremiyordu. yer: istanbul.

sonuc olarak soguk iklimli bolgelerde yerli klimaya cok guvenmeyin. havanin en soguk oldugu gunlerde ufo ya muhtac kalirsiniz.

cok soguk iklimi bolgelerde de hicbir klimaya guvenmeyin.

not: japon klima mitsubishi elektrik 9000 btu inverter.
    yerli klima arcelik 9000 btu okonomik seri.
  • mitsubishi elektrik -25 derece ısıtma yaparım diyor o ne peki sizce

quote:

Orijinalden alıntı: semihekim

yerli klima ile japon klima arasinda soyle bi tecrubem oldu;

japon klimanin -2 derecede verdigi performansi yerli klima +6 derecede veremiyordu. yer: istanbul.

sonuc olarak soguk iklimli bolgelerde yerli klimaya cok guvenmeyin. havanin en soguk oldugu gunlerde ufo ya muhtac kalirsiniz.

cok soguk iklimi bolgelerde de hicbir klimaya guvenmeyin.

not: japon klima mitsubishi elektrik 9000 btu inverter.
    yerli klima arcelik 9000 btu okonomik seri.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.