Şimdi Ara

Demirdöküm ATRON kombim için Oda Termostatı tavsiyesi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablolo veya kablosuz hangi model markayı önerirsiniz.???

• KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Siemens, In-therm, Honeywell, Salus veya Cosa (internet varsa).
    Merhaba,

Çok geniş bir aralık belirtmişsiniz. Biraz daraltabildiniz mi? Ben markadan bağımsız olarak kablosuz almanızı tavsiye ederim. Hem montajı çok çok zahmetsiz, hem de bir yere sabitlemek zorunda kalmazsınız. Taşınma vb durumlarda kolayca götürebilirsiniz. Ayrıca evin içinde termostatı nereye koyalım konusu oldukça yaygın. Evden eve değişebiliyor. İlk sabitlediğiniz yerden memnun kalmazsanız kablolunun yerini değiştirmek sıkıntılı.

Arada fiyat farkı var gibi görünüyor ama kablolu montajını kendiniz yapmayacaksanız bunun da montaj maliyeti kablosuzdan daha yüksek olur genelde.

Zaman programı yapmanızı da tavsiye ederim. Özellikle gece saatleri kısabilmek vb tasarrufu ciddi derecede artırır ve cihaz kendini çok daha kısa zamanda amorti eder.

İnternet bağlantılı isterseniz alternatif azalıyor baya. Bunun için olan konu başlığına bakabilirsiniz.

Saygılarımla,

Hima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hima -- 9 Kasım 2015; 15:02:01 >

• hocam demirdöküm için dediğiniz marka modeller uygunmu örneğin in-therm ????
    veya bu nasıl Demirdöküm Exacontrol 7R Kablosuz ???

birde hocam cosa denen alet nasıl almaya değermi.birde bu ürün sanki karı koca memur için geçerli bir ürün gibi göüküyor.hyani evde olmayanlar için uzaktan bağlantı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hima

Merhaba,

Çok geniş bir aralık belirtmişsiniz. Biraz daraltabildiniz mi? Ben markadan bağımsız olarak kablosuz almanızı tavsiye ederim. Hem montajı çok çok zahmetsiz, hem de bir yere sabitlemek zorunda kalmazsınız. Taşınma vb durumlarda kolayca götürebilirsiniz. Ayrıca evin içinde termostatı nereye koyalım konusu oldukça yaygın. Evden eve değişebiliyor. İlk sabitlediğiniz yerden memnun kalmazsanız kablolunun yerini değiştirmek sıkıntılı.

Arada fiyat farkı var gibi görünüyor ama kablolu montajını kendiniz yapmayacaksanız bunun da montaj maliyeti kablosuzdan daha yüksek olur genelde.

Zaman programı yapmanızı da tavsiye ederim. Özellikle gece saatleri kısabilmek vb tasarrufu ciddi derecede artırır ve cihaz kendini çok daha kısa zamanda amorti eder.

İnternet bağlantılı isterseniz alternatif azalıyor baya. Bunun için olan konu başlığına bakabilirsiniz.

Saygılarımla,

Hima

hocam kablosuz düşünüyorum
    bütce 100-300 civarı

bu paraları vermeye değermi.işe yararmı

Exacontrol 7R aslında Salus RT-500 RF'dir cihazınızın garantisi devam ediyorsa gönül rahatlı ile alabilirsiniz. Cosa almak için illaki memur olmanız şart değil fakat şahsen 350 TL vermem onun yerine İn-therm MRL-300 veya Exacontrol 7R tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Exacontrol 7R aslında Salus RT-500 RF'dir cihazınızın garantisi devam ediyorsa gönül rahatlı ile alabilirsiniz. Cosa almak için illaki memur olmanız şart değil fakat şahsen 350 TL vermem onun yerine İn-therm MRL-300 veya Exacontrol 7R tercih ederim.

hocam 3 yıldır kullanıyorum.galiba garanti bitti
    cosa ya bukadar para vermek istemiyorum.şuan dediğiiniz gibi en makul ürün ın therm galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    F/P olarak en uygun In-therm MRL-300 RF.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.