Arkadaşlar Merhaba; Bende Nitromix P 28 kombi tercihinde bulundum kurumlum yapılacak ve önümüzdeki hafta sonu kullanmaya başlayacağız insallah!!! Siz Nitromix deneyimini sahip arkadaşlar, Ben bu kombi için oda termostatı kullanmayı düşünüyorum Siemens Rev 17 veya 24. Bu kombide oda termostatı kullanan var mı aranızda kullananlar hangi marka model olanı kullanıyor. Bu kombide optimum verimi kaç derece kazan sıcaklığında yakaladınız? Kombiyle ilgili diğer deneyimlerinizi paylaşırsanız hepimize yol göstermiş olursunuz. Bol verimli/tasarruflu günler
quote:Orijinalden alıntı: gokhan198 Arkadaşlar Merhaba; Bende Nitromix P 28 kombi tercihinde bulundum kurumlum yapılacak ve önümüzdeki hafta sonu kullanmaya başlayacağız insallah!!! Siz Nitromix deneyimini sahip arkadaşlar, Ben bu kombi için oda termostatı kullanmayı düşünüyorum Siemens Rev 17 veya 24. Bu kombide oda termostatı kullanan var mı aranızda kullananlar hangi marka model olanı kullanıyor. Bu kombide optimum verimi kaç derece kazan sıcaklığında yakaladınız? Kombiyle ilgili diğer deneyimlerinizi paylaşırsanız hepimize yol göstermiş olursunuz. Bol verimli/tasarruflu günler cihazı maksimum 50 ye set et arkana bakma dostum