Bildirim
DEMİRDÖKÜM nitron condense genel konular çözümler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
varsa bi sorununuz çözmeye yardımcı olabilirim.Benim suan için yok -
memnunmusunuz ? fazla yakıyor gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende condese degil plus var yoguşmalı olmayandan yaıt olarakta gayet iyi suan için fazladan kastınız nedir acaba -
tuketim fazla gibi geliyorda bana eski oyurduğum evde viessmann vardı bence daha az yakıyordu.
eski oturdugum evde diyosun evden eve degişir o işte -
Aynen şimdi bu evde pencerelerden kapi altlarından soguk giriyodur oda termostatin varsa o isiyi yakalamak icin daha fazla enerji harcıyor dur internette kapi altliklari satılıyor kullanışlı öneririm
sizler memnunmusunuz yada memnun olmadığınız nokta nedir ?
oda termıstatı kaç derecede çalıştırmalı ?
ben memnunum dostum.Oda termostatının kaç derecede çalıştırılması gerektiği kesinlikle kişiden kişiye degişir.Ben 21 de kullanıyorum ve coluk çocuk hanım herkes memnun bize gayet iyi geliyor oda sıcaklığı.95 metrekare ev 2+1 ve en yüksek 160 tl fatura geldi bugune kadar.Ayrıca peteklerin reglaj ayarını yapmalısın.Yoğuşmalı oldugu için 50 C üstüne çıkartma su sıcaklığını -
Fiyat nedir acaba
yoğuşmayı en iyi kaç derecede yapıyor
Nitron Condense ye ml 300 rf bağlarken, kombi içindeki bağlantıyı nadıl yapacağım arkadaşlar?
Allah rızası için bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim
Saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X