Şimdi Ara

DEMİRELLER BAYİ AFYON REZİLLİĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu konum renault almayı düşünen herkese ışık tutması dileğiyle...
    Uzunca süredir c sınıfı hb araç arıyorum arkadaşlar.Araçları kıyaslarken f/p ve yakıt özelliğine göre kendimce ayrım yapıp kafamda bir araç netleştirmeyi planlıyorum.
    Kendi aracım 2011 fiesta dizel.
    Renault sayfasında gezerken bir baktım takas'a 3000 tl indirim,kendimce hesap yaptım ve aracı görmek için afyon demireller otomotiv'e gittim.
    Satış danışmanları o kadar ilgisiz ki ilk gittiğim gün aracın km,ve değişen,motor,boya durumunu söyledim 29-30 bin tl civarı fiyat verdi bayi araca bakmadan.
    bende kendimce dedim ki pazarlıkla bu fiyatı yükseltirim.o gün geri döndük net fiyat alamadığımız için.
    Diğer gün tekrar arandım ve bayiye gittim.aracın motor,kaporta durumuna bakıldı araç full boyalı denildi.
    elimde expertiz raporu var tam 3 tane ayrı expertiz hiçbirinde araç full boyalı geçmiyor 3 parça boya görünüyor araçta ki ben bunu kendimde biliyorum.
    Neyse dedim siz bi fiyatlandırın bana dönüş yapın.Daha sonra aracı aldığım galeriye gittim adam yemin ediyor.Ben sattığım aracın ardındayım gidelim tekrar expertize koyalım dedi bu kadar güveniyor adam kendine,yok dedim eyvallah.Bu arada ben aracımı alalı 1 seneyi geçti.
    Neyse araya haftasonu girdi,bekliyoruma arayan yok eden yok.Dün yani pazartesi günü renault'tan arandım gelin görüşelim.Dedim salı günü geleyim randevulaştık.
    Bugün gittim araca tekrar baktılar.Dedim takas indirimi var ondan faydanalacağım.
    Aracıma 22.000 tl fiyat biçtiler.Değişensiz,motor aksamı sorunsuz, aracıma bu fiyatı biçtiler.Ben tabi kafayı yedim.Yanımda validede var.Dedim verin aracın anahtarını,yok efendim falan filan vermiyolarda anahtarı gideyim.Araç hala full boyalı diye diretiyor adam,Dedim ki bu araç velev ki full boyalı bunun turbo arızası olsa ford 5 bin tl ye yapıyor.
    2 bin tl motorunda hasar olsa 2 bin tl'de kaportada hasar olsa bu arac alacağınız fiyat 13 bin tl mi dedim ?Sustu kaldı adam,dalga mı geçiyorsunuz siz benimle dedim.
    İşte efendim şöyle böyle galericimiz bu fiyatı verdi falan fıstık,ya dedim yürüyün binelim bütün galericileri dolaşalım şu arabaya 22.000 tl veren galerici olursa ben orada aracı bırakacağım.Ki ben geçen hafta 5-6 tane galeri dolaştım en düşük verilen fiyat aracıma 30.000 tl ki bu da adamla pazarlık etmeden.
    bunlar tekrar müdür gibi bişeyin yanına gittiler 26.000 tl fiyat verdiler benim yemediğimi görünce diyor ki birde 3000 tl de takas indirimi var 29.000 tl gibi bir rakama denk gelir aracınız.Ya dedim kardeşim 3000 tl indirimi sen bayi olarak yapmıyorsun ki şirket yapıyor sen benim takasta getirdiğim araca bu indirimi zaten yapmak zorundasın.
    Ben bu takas avantajını görmesem renault'a bakmayacağım belki,cazip geldiği için baktım renault'a.
    Dedim aç sahibinden.com benim aracım klasmanında ki arabalara bakalım, tabi ki açamadı.
    Aklı sıra benim aracımı kötüleyip renault'un yaptığı kampanyadan beni faydalandırmadan çıkacak işin içinden.
    bir hışımla anahtarımı aldım çıktım bayiden.
    renault maceramız başlamadan bitti,bir daha renault bayisine uğramak mı allah korusun...
    Siz siz olun bu renault firmasına,çakal bayilerine,kendilerini akıllı zanneden satış danışmanlarına prim vermeyin.
    Bunu yapan bayii 'DEMİRELLER OTOMOTİV AFYON''

• ustat bu sistem zaten böyle işliyor.
    sen hangi bayiye gidersen git
    30 binlik aracı 20 bine sayarlar
    antalyada da bu böyle.

adam yanımda arıyor bir galericiyi
    soruyor. tabi bu işten bayide komisyonunu alıyor.
    galeride 5-6 bin tl kazanıyor.

ayrıca fiyatı beyenmediysen oraya satmak zorunda değilsin ki.
    o 3000 tl indirimi takasa versen de vermesen de yapıyorlar.

sahibinden koy kendin sat. nakit para ile git daha fazla pazarlık şansın olur.
  • Her bayi aynı muameleyi yapmayabilir...Ya da farklı bir markaya yönelmek de bir çözüm olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa orhangazi de expertiz
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.