Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
14
Favori
117.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sormak istedigim 3 4 soru var 1.si bu boletorian palace de dogduktan sonra hemen asagi ya inen bir kapi var orasi kilitli orayi nasil acicaz bir türlü bulmadim.2.sorum tower knight i oldurdum ancak oldurdukten sonra o sisli kapi acilmior ne yapmam gerekiyor acilmasi icin.3. Su butun yuzuklerin ne ise yaradigini kisaca aciklarsaniz cok sevinirim itemler ne ise yariyor kafam karisior neyi neyde kullnicam diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso950 H kullanıcısına yanıt
    1. o kapıyı açmak için world tandency denilen şeyi pure black ya da pure white yapman lazım. o ne dersen uzun hikaye bu başlıkta anlatılmıştır önceki sayfalarda bakabilirsin.
    2. tower knight' dan sonraki kapıyı açmak için diğer 4 dünyanın herhangi birinin en sonundaki bossu kesmen gerekiyor. ondan sonra kalkıyor ordaki sis.
    3. çok fazla yüzük var, hangi birini yazayım. ruh modunda dolaşıyosan cling ring mi neydi onu tak işte kesin health' ini arttırıyor. gerisi sana kalmış. oynayışına göre hangisi işine geliyosa.
  • VEZ1R kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğin icin tesekkur ederim deneyip gorucez bakalim 1. Soruyada diger sayfalardan birgoz gezdiririm eyvallah

• Knight olarak başladım kaç senelik oyun ama hala harika, diablo vb oyunlardan çok daha iyi bir aksiyon rpg. Yakın dövüş zor geldi uzaktan oklamak daha kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üç dört kez oynadım hepsinde de kılıç kalkan gittim sonuçta büyü ve ok da kullanabilıyorsun bu yönü güzel ve hala güzel ilk oyundan daha çok zevk almıştım ben

• Yeni baslayan arkadaslar icin bir yol buldum cokk ilerlediniz artik olseniz tekrar baslamak delirtecek tam oldugunuz anda makinayi kople.kapatin geri actiginizda kaldiginiz yerden devam ediceksiniz bu yol mukemmel bir yol save olayini bole cozmus olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Ben üç dört kez oynadım hepsinde de kılıç kalkan gittim sonuçta büyü ve ok da kullanabilıyorsun bu yönü güzel ve hala güzel ilk oyundan daha çok zevk almıştım ben

2.oynanista yeni oyunmu actiniz yoksa devammi ettiniz

• Arakadaslar en iyi kilic hangisidir hangisini gelistirmek lazim

• Kimse oynamiyor sanirim oyunu artik

• quote:

Orijinalden alıntı: huso950

Kimse oynamiyor sanirim oyunu artik

Ehem ehem

• Arkadaslar oyunu 53 saatte bitirdim hilesiz bir sekilde.yok bole oyun ya bu souls serilerinin tadi bir baska valla bn demons souls ve dark soulsu oynamis birisi olarak soyluyorum dark souls cok daha zor bir oyun demons souls tam oyannabilir kivamda yapilmis.dsrk soulsu hala bitirwmedim sahsen cunku darkk souls taki bosslar demons soulsun boslarina gore 5 kat daha zor

• quote:

Orijinalden alıntı: huso950

Arkadaslar oyunu 53 saatte bitirdim hilesiz bir sekilde.yok bole oyun ya bu souls serilerinin tadi bir baska valla bn demons souls ve dark soulsu oynamis birisi olarak soyluyorum dark souls cok daha zor bir oyun demons souls tam oyannabilir kivamda yapilmis.dsrk soulsu hala bitirwmedim sahsen cunku darkk souls taki bosslar demons soulsun boslarina gore 5 kat daha zor

Dark souls bossları daha kolay aslında her boss'dan önce yardım çağırabilyorsun işleri çok kolaylaştırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam long swordu nerede bulabilirim
    Benim meret çok güçsüz
    Bir de benim otlar bitti nasıl bulabilirim otları
    İlk bölümü tekrar oynasam toplar mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Hocam long swordu nerede bulabilirim
    Benim meret çok güçsüz

Long sword'u, ilk bölümdeki merchant'tan alıyorsun. Tipi düşmanlara benziyor, 1-1, 1-2, 1-3'te çıkıyor:http://demonssouls.wikidot.com/dregling-merchant
    Şu an 1-2'de, surun alt katındaki yerde olması gerekiyor.

Knight Sword'u ise, 1-3/1-4'te alabileceksin, ama oraya şu an gidemezsin. Önce bir tane Archdemon kesmen lazım.
    Öncesinde muhtemelen Dragon Bone Smasher almış olacaksın. Başka silaha pek ihtiyacın olmaz

Otları da gene o merchant'tan alabiliyorsun(ilerde başka merchler de satacak). Ayrıca, blue ve red eye knight'lardan da farmlanıyor. Tower Knight'ı kestikten sonra, ordaki 2 knight'tan dilediğin kadar farmlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Kasım 2015; 2:21:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Benim meret çok güçsüz

Long sword'u, ilk bölümdeki merchant'tan alıyorsun. Düşman tiplere benziyor, 1-1, 1-2, 1-3'te çıkıyor:http://demonssouls.wikidot.com/dregling-merchant

Knight Sword'u ise, 1-3/1-4'te alabileceksin, ama oraya şu an gidemezsin. Önce bir tane Archdemon kesmen lazım.
    Öncesinde muhtemelen Dragon Bone Smasher almış olacaksın. Başka silaha pek ihtiyacın olmaz

Otları da gene o merchant'tan alabiliyorsun(ilerde başka merchler de satacak). Ayrıca, blue ve red eye knight'lardan da farmlanıyor. Tower Knight'ı kestikten sonra, ordaki 2 knight'tan dilediğin kadar farmlarsın.

iki merchantı da gördüm ama long sword hatırlamıyorum
    Kaç soul ister
    Red eye knight videosunu izledim
    Yere düşürerek öldürüyorlardı
    Onu denerim öyle biraz kasıp long swordu kaparım
    Bir de long sword mu daha iyi yoksa soldier sınıfının başlangıçtaki silahının +1i mi daha iyi
    Bir de şu world tendency olayı nedir
    İnternetten ne zaman baksam "internete yazın çıkar" yazıyor
    1-1deki ölüyjen can barını arttıran yüzük buldum

• Arkadaşlar elimde jelatinli koruma bantlı sıfır demons soul var, en sona bırakmıştım rahat oynarım diye ama zamansızlıktan oynayamadım bir türlü... piyasaya uzak kaldım baya, sahibinden de ilan açacağım ne kadar isteyeyim oyun için?

• quote:

quote:

quote:

Benim meret çok güçsüz

Long sword'u, ilk bölümdeki merchant'tan alıyorsun. Düşman tiplere benziyor, 1-1, 1-2, 1-3'te çıkıyor:http://demonssouls.wikidot.com/dregling-merchant

Kaç soul ister
    Bir de long sword mu daha iyi yoksa soldier sınıfının başlangıçtaki silahının +1i mi daha iyi

Hocam PM'de yazdıklarına cevap vereyim:

Long Sword'u Quality yaparsan, dexterity bonusu artar, strength bonusu sabit kalır. Base damage biraz düşer.
    Crushing yaparsan, dext bonus gider, base damage iyice düşer, ancak strength bonus devasa olur (S).

Şurda listede görülüyor:http://demonssouls.wikidot.com/long-sword

Strength'e çok puan vereceksen, crushing mantıklı olur. S bonus sayesinde, normal halinden bile fazla vuracaktır.
    Dexterity'e çok puan vereceksen, long sword'un kendisi mantıklı olmaz. Zira "sharp" yapılamıyor. Broad sword - spear/piercing sword veya katana tarzı bir silah mantıklı olur (uchigatana favorim).

-----------

World Tendency ve Character Tendency konusu biraz uzun. Nasıl white, nasıl black yapacağın ve neleri etkilediği, aşağı kısımda yazıyor:
    http://demonssouls.wikidot.com/world-tendency
    Bu da charecter tendency:http://demonssouls.wikidot.com/character-tendency
    Uzun olduğu için tek tek yazmıyorum. Wiki'yi okumaya üşeniyorum dersen yazarım.

Şimdilik şu kadarını diyeyim: 2-1'in boss'unu kesmeden önce tendency işini kavramış ol. Zira Dragon Bone Smasher önemli bir silah, onu almak için pure white world tendency ayarlaman gerekçek.
    Diğer world'lerde de önemli bonuslar var tabi. Mesela oyunun en güçlü zırhını almak ve birkaç önemli loot için 1. dünyada pure white/pure black tendency gerekecek. Ama o zırh çok ağır olduğu için, mantıklı olmayabiliyor.
    Veya Dragon Bone Smasher'ı upg ederken colorless demon soul lazım, bunu da en rahat olarak, primeval demonlardan sağlıyorsun. Onlar da, dünyayı black(pure black'in bir üstü) yaptığında çıkıyor.

Birçok ince nokta var. Mesela Pure black yaptıktan sonra, özel black phantom'u kestiğinde, tendency +3 yükseliyor. Hemen ardından (nexus'a dönmeden) primeval demon'u da kesersen, +3 daha yükseliyor. Bunun da üstüne bir tane boss kestin mi, pure white'a ulaşmış oluyorsun.
    Yani pure black'ten pure white'a ulaşmak çok kolay. Pure black'e ulaşmak içinse, çok sayıda Stone of Ephemeral Eyes'a ihtiyacın olacak.

Son olarak: Eğer online oynuyorsan, oyundan çıkıp girdiğinde, world tendency resetlenir(server ortalamasına geçer). Tendency ile işin bitmediyse, oyuna girmeden önce PSN'den çıkmalısın.

-----------

Tower Knight'ta firebomb'a gerek yok. Kafasına birkaç kere vurmak için zamanın olacak.
    Turpentine tabi mantıklı olur. İyi bir silah + turpentine ile, 2 düşürüşte geçilebilir.

Zorlanırsan, yeterince ok alıp, surların üstünden öldürebiliyorsun. Ama oyunun zevki gider

-----------

Zırh dahil bütün ekipmanları tamir ettirmelisin. Durability 0'lanınca işlevi gider.

Ancak zırh tamiri çok maliyetli oluyordu. Durability kritik noktaya inmedikçe tamire gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Mayıs 2014; 10:45:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim meret çok güçsüz

Kaç soul ister

Hocam PM'de yazdıklarına cevap vereyim:

Long Sword'u Quality yaparsan, dexterity bonusu artar, strength bonusu sabit kalır. Base damage biraz düşer.
    Crushing yaparsan, dext bonus gider, base damage iyice düşer, ancak strength bonus devasa olur (S).

Şurda listede görülüyor:http://demonssouls.wikidot.com/long-sword

Strength'e çok puan vereceksen, crushing mantıklı olur. S bonus sayesinde, normal halinden bile fazla vuracaktır.
    Dexterity'e çok puan vereceksen, long sword'un kendisi mantıklı olmaz. Zira "sharp" yapılamıyor. Broad sword - spear/piercing sword veya katana tarzı bir silah mantıklı olur (uchigatana favorim).

-----------

World Tendency ve Character Tendency konusu biraz uzun. Nasıl white, nasıl black yapacağın ve neleri etkilediği, aşağı kısımda yazıyor:
    http://demonssouls.wikidot.com/world-tendency
    Bu da charecter tendency:http://demonssouls.wikidot.com/character-tendency
    Uzun olduğu için tek tek yazmıyorum. Wiki'yi okumaya üşeniyorum dersen yazarım.

Şimdilik şu kadarını diyeyim: 2-1'in boss'unu kesmeden önce tendency işini kavramış ol. Zira Dragon Bone Smasher önemli bir silah, onu almak için pure white world tendency ayarlaman gerekçek.
    Diğer world'lerde de önemli bonuslar var tabi. Mesela oyunun en güçlü zırhını almak ve birkaç önemli loot için 1. dünyada pure white/pure black tendency gerekecek. Ama o zırh çok ağır olduğu için, mantıklı olmayabiliyor.
    Veya Dragon Bone Smasher'ı upg ederken colorless demon soul lazım, bunu da en rahat olarak, primeval demonlardan sağlıyorsun. Onlar da, dünyayı black(pure black'in bir üstü) yaptığında çıkıyor.

Birçok ince nokta var. Mesela Pure black yaptıktan sonra, özel black phantom'u kestiğinde, tendency +3 yükseliyor. Hemen ardından (nexus'a dönmeden) primeval demon'u da kesersen, +3 daha yükseliyor. Bunun da üstüne bir tane boss kestin mi, pure white'a ulaşmış oluyorsun.
    Yani pure black'ten pure white'a ulaşmak çok kolay. Pure black'e ulaşmak içinse, çok sayıda Stone of Ephemeral Eyes'a ihtiyacın olacak.

Son olarak: Eğer online oynuyorsan, oyundan çıkıp girdiğinde, world tendency resetlenir(server ortalamasına geçer). Tendency ile işin bitmediyse, oyuna girmeden önce PSN'den çıkmalısın.

-----------

Tower Knight'ta firebomb'a gerek yok. Kafasına birkaç kere vurmak için zamanın olacak.
    Turpentine tabi mantıklı olur. İyi bir silah + turpentine ile, 2 düşürüşte geçilebilir.

Zorlanırsan, yeterince ok alıp, surların üstünden öldürebiliyorsun. Ama oyunun zevki gider

-----------

Zırh dahil bütün ekipmanları tamir ettirmelisin. Durability 0'lanınca işlevi gider.

Ancak zırh tamiri çok maliyetli oluyordu. Durability kritik noktaya inmedikçe tamire gerek yok.

Pure white soul tendencyi nasıl ayarlayacağım
    Long swordu düz upgrade edeceğim +4'e çıkaracağım
    Zırhlarımı tamir ettim
    Bugün Allahın izniyle keseceğim ama önce gusül abdesti
    Purple flame shieldle 2. Archstonu bitirmeyi düşünüyorum ve o da kırmızı ejderin ağzını diktiği yerde nasıl alacağım
    Şimdiden armor spider için taktik verebilirsin

• Pure white ayarlamak için, bölüm boss'larını kesmen gerekiyor.
    Tendency'nin tekrar düşmemesi için de, human formdayken ölmemen ve oyunu açarken PSN'de olmaman gerekiyor. Eğer şu an human formdaysan, nexus'ta intihar et, soul form'da devam edersin.

Normalde, tendency şu an neutral ise, pure white'a ulaşmak için 3 tane boss kesmen lazım. Ancak, eğer neutral'ın altına düştüyse, üstte bahsettiğim black phantom ve primeval demon olayına girmen gerekiyor.

----

O 2 dragon'un birkaç yolu var. En kolayı, 1-1'de red dragon'un saldırı yaptığı köprüde yapılıyor. Red dragon tam saldırısına başlarken, blue dragon'un oraya koş. Red dragon geri dönemeden eşyaları toplayabiliyorsun. Ancak blue dragon'un kuyruğuna dikkat etmen gerekecek.
    İkinci seçenek, red dragon'u 1-2'de oklayarak öldürmek. Böylece, acele etmeden eşyaları toplarsın.
    Ya da, yeterince ilerlediğin zaman, dragonlar orayı terk edecek. Tam ne zaman terk ediyorlar, hatırlamıyorum.

----

PurpleFlame shield'lı alırsan, armor spider için pek taktik gerekmicek Ağını attığında yuvarlanıp kaçınman iyi olur, ama yakalansan da o shield'la problemsiz geçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Mayıs 2014; 15:07:28 >

• quote:

Pure white ayarlamak için, bölüm boss'larını kesmen gerekiyor.
    Tendency'nin tekrar düşmemesi için de, human formdayken ölmemen ve oyunu açarken PSN'de olmaman gerekiyor. Eğer şu an human formdaysan, nexus'ta intihar et, soul form'da devam edersin.

Normalde, tendency şu an neutral ise, pure white'a ulaşmak için 3 tane boss kesmen lazım. Ancak, eğer neutral'ın altına düştüyse, üstte bahsettiğim black phantom ve primeval demon olayına girmen gerekiyor.

----

O 2 dragon'un birkaç yolu var. En kolayı, 1-1'de red dragon'un saldırı yaptığı köprüde yapılıyor. Red dragon tam saldırısına başlarken, blue dragon'un oraya koş. Red dragon geri dönemeden eşyaları toplayabiliyorsun. Ancak blue dragon'un kuyruğuna dikkat etmen gerekecek.
    İkinci seçenek, red dragon'u 1-2'de oklayarak öldürmek. Böylece, acele etmeden eşyaları toplarsın.
    Ya da, yeterince ilerlediğin zaman, dragonlar orayı terk edecek. Tam ne zaman terk ediyorlar, hatırlamıyorum.

----

PurpleFlame shield'lı alırsan, armor spider için pek taktik gerekmicek Ağını attığında yuvarlanıp kaçınman iyi olur, ama yakalansan da o shield'la problemsiz geçiliyor.

O merchanttan geri dönersem terketmiş olur mu ejderha

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.