Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
14
Favori
117.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tower Knight'ı kestikten sonra bir bakarsın.

Ancak öncelikle archdemon kesmek gerekebilir. Zira, blue dragon 1-4'e gidecek ve orası, archdemon kesince aktif oluyor.

Archdemon dediğim de, final boss'lar. Mesela 2. dünyanınki Dragon God.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Mayıs 2014; 16:48:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Hatırlamıyorum.
    Tower Knight'ı kestikten sonra bir bakarsın.

Ancak öncelikle archdemon kesmek gerekebilir. Zira, blue dragon 1-4'e gidecek ve orası, archdemon kesince aktif oluyor.

Archdemon dediğim de, final boss'lar. Mesela 2. dünyanınki Dragon God.

Kendi canımı feda ederek aldım kalkanı
    Ama strength yetmiyor
    22 felan istiyor benimki 13
    Ne sinir bi oyunmuş bu ya
    Keşke vitality'e yüklenmeseydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı vitality'ye baya yüklenmişsin anlaşılan
    İstersen sıfırdan karakter aç. Ya da soul farm yapıp strength yükseltmen lazım.

O kalkan olmadan, özellikle flamelurker'a bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Mayıs 2014; 17:30:11 >
  • quote:

Hacı vitality'ye baya yüklenmişsin anlaşılan
    İstersen sıfırdan karakter aç. Ya da soul farm yapıp strength yükseltmen lazım.

O kalkan olmadan, özellikle flamelurker'a bulaşma

Bana baştan başla deme
    Red eye knightı öldüremedim bir türlü
    Evet vitality'e bayaa yüklendim hatta dark souls 2 konusuna fotosunu attım can barının
    Hikayesini okusam mı yav bıkkınlık geldi

• Red eye'ı zaten şu halinle öldüremezsin, çok zor.
    Kuleye çekip aşağı düşürme taktiği var, ama o da vakit alıyor.

Tower Knight'ı geçince, orda 2 tane blue knight olcak. Onlardan baya farm yapılıyor.

İstersen Tower'ı okla geç, yeter ki bu güzel oyunu bırakma
  • quote:

Red eye'ı zaten şu halinle öldüremezsin, çok zor.
    Kuleye çekip aşağı düşürme taktiği var, ama o da vakit alıyor.

Tower Knight'ı geçince, orda 2 tane blue knight olcak. Onlardan baya farm yapılıyor.

İstersen Tower'ı okla geç, yeter ki bu güzel oyunu bırakma

Zaten towerı geçmeden bırakmam
    Kuleden düşürme taktiğini denedim ama videolardaki gibi olmadı
    Varillerin kenarından geçti şerefsiz
    Keşke orada bi firebomb atsaydım

• Şu korkulukların olmadığı köşenin çaprazında durunca düşüyordu. Ama uğraşmaya değmez, ilk seferde ölmeyebiliyor.
  • quote:

Şu korkulukların olmadığı köşenin çaprazında durunca düşüyordu. Ama uğraşmaya değmez, ilk seferde ölmeyebiliyor.

dün 2. archstoneu oynadım
    1.'den çok daha zevkliydi minerlara piercing atak olayını sevdim ama o ateş fırlatan adamlara karşı kalkanım zayıf kalıyordu onun için purple flame shield lazım onun için strength lazım onun için zibilyon tane soul lazım
    artık yavaş yavaş toplarım
    bu eşya satma felan yok mu ya 1000 tane mail breaker var ben de
    +4 veya +5'e çıkarınca tower knight'ı kesip biraz soul alırım herhalde iron demon soul düşürüyor herhalde onu silaha çevirmek yerine soula çevirip strength basarım
    3 ve 4. dünyalar çok zor geldi 5. dünyada da kollaydı sanki ama hep düşüyordum
    ostrava of boletaria'yı bir şey için kullanabilir miyim 1-1 ve 1-2'de hayatını kurtardım artık hıyrımıza bir şey yapsın
    bir de o boletariana giden archstonun önündeki mavili bir işe yarıyor mu iki tokatlık canı var herifin iki tane geçirecem suratına
    oyunun başındaki tutorialde blue eye knightlara çok rahat parry ripsote yapıyordum şimdi hiç yapamıyorum
    tuşlara ne zaman basmalıyım
    parryledikten sonra bi ses geliyor orada r1'e bascam ama parry'leme kısmını beceremiyorum

• Şu anki kalkanın neydi? Parry sadece küçük-orta kalkanlarla yapılıyor, ağır kalkanla ise bash yapılabiliyor (düşmana vurup sendeletiyorsun).
    http://demonssouls.wikidot.com/shield
    ----
    Eşya satma yok. Ya stockpile thomas'e vercen ya da yere atçan.
    ----
    Ostrava'yı kurtarmaya devam et* 1-4'e gelince mausoleum key verecek, o key'le 1-1'de old king'e ulaşıyorsun. Old king'ten northern regelia parçası, stamina regen'i hızlandıran ring gibi önemli şeyler çıkacak.
    Mausoleum key'i ostrava'yı öldürerek de alabilirsin; ancak öldürünce character tendency düşer(düşmanlar öldürürse düşmüyor tabi). Ayrıca, kurtarmaya devam edince pure clearstone falan veriyor.
    Bu arada, Ostrava, Mephistopheles'in suikast hedeflerinden birisi. ng+'da ona da bakarsın.

* 1-3'te kurtarırken pusuya düşme riski var, baştan söliyim.
    ----
    Mavili tam nerdeki? Çıkaramadım.
    ----
    5-1 nispeten kolay olsa da, 5-2 sıkıntılıdır
    3-1'de, büyücü tipler sıkıntı. Ya roll yapıp durcan ya da max 2-3 seferde öldüren silahın olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Mayıs 2014; 7:13:25 >

• quote:

Şu anki kalkanın neydi? Parry sadece küçük-orta kalkanlarla yapılıyor, ağır kalkanla ise bash yapılabiliyor (düşmana vurup sendeletiyorsun).
    http://demonssouls.wikidot.com/shield
    ----
    Eşya satma yok. Ya stockpile thomas'e vercen ya da yere atçan.
    ----
    Ostrava'yı kurtarmaya devam et* 1-4'e gelince mausoleum key verecek, o key'le 1-1'de old king'e ulaşıyorsun. Old king'ten northern regelia parçası, stamina regen'i hızlandıran ring gibi önemli şeyler çıkacak.
    Mausoleum key'i ostrava'yı öldürerek de alabilirsin; ancak öldürünce character tendency düşer(düşmanlar öldürürse düşmüyor tabi). Ayrıca, kurtarmaya devam edince pure clearstone falan veriyor.
    Bu arada, Ostrava, Mephistopheles'in suikast hedeflerinden birisi. ng+'da ona da bakarsın.

* 1-3'te kurtarırken pusuya düşme riski var, baştan söliyim.
    ----
    Mavili tam nerdeki? Çıkaramadım.
    ----
    5-1 nispeten kolay olsa da, 5-2 sıkıntılıdır
    3-1'de, büyücü tipler sıkıntı. Ya roll yapıp durcan ya da max 2-3 seferde öldüren silahın olcak.

Soldiers shield var başlangıçtaki kalkan
    Bu mephistopheles Loading ekranında çıkıyor nerede buluyorum onu
    Mavili derken yanlış oldu herhalde
    "You came for demon souls or to save this land and be remembered as a hero? Bah it's all the same. You're just another prisoner of the nexus." diyen adamı diyorum

• Ha o, crestfallen warrior. Tower Knight'ı kestikten sonra bütün diyologlarını dinlediysen, kayboluyor. Bir olayı yok.
    Diyaloglarını dinlemezsen oyun boyunca kalır. İlerde kesmek için bekletebilirsin, zira kesince character tendency'yi düşürüyor.
    --
    Mephistopheles'in çıkması için, black character tendency gerekiyor. Nexus'ta çıkacak.
    --
    O shield'la parry'nin problem olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Mayıs 2014; 11:13:07 >
  • En sonunda tower knightı kestim
    Bayaa bi hazırlandım long swordu +4'e getirdim (hardstone toplarken kafayı yiyecektim :( )
    Her şeyi tamir ettim
    100 küsür ot topladım
    Neyse anlatıyorum :)
    X Enter Fog
    -eûzü billahi mine'ş-şeytani'r-racim Bismillahirrahmanirrahim
    Bu sefer ilk hamlesinde ıskaladı
    Kuleye çıktım ilk çıkışımda 2 vuruşta indiruyordum şimdi 1'incil atakla tek vuruşta indirdim
    Sıra geldi bizimkine
    Crossbow denedim 7 taneden tek 1 tanesi isabet etti o da 25 tek götürdü
    Vazgeçtim
    Vur kaç taktiği uyguladım ama öleceğimi düşündüm ve stone of ephmeral eyes kullandım (pişmanım )
    Ayağının arkasına bi 2-3 dakika vurunca yere düştü (bu arada kalkan kullanmıyordum iki elle kılıç kullanıyordum çünkü kalkanla ona karşı bir şey yapamıyordu)
    Turpentine kullandım
    Kafasına herhalde 4 kere geçirdim çok az canı kaldı
    Hiç kaçmadan ayağına 2 tane vurdum öldü
    Iron demon's soulsu kullandım strengthe yüklendim sadece ama anca 18'e kadar çıktı
    Armored spiderı soldiers shield ile yenebilir miyim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 25 Mayıs 2014; 13:29:40 >

• Yanlış metod kullanmıssın dostum. o boss un en kolay yolu sis kapısından geçer gecmez sağ yada soldaki merdivenlerden cıkıp ilk önce okcuları oldurmek ve sonra o yukardan buyu veya ok atmak

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Yanlış metod kullanmıssın dostum. o boss un en kolay yolu sis kapısından geçer gecmez sağ yada soldaki merdivenlerden cıkıp ilk önce okcuları oldurmek ve sonra o yukardan buyu veya ok atmak

Ok yapamadım büyü de yoktu

• oyunu hala oynayanların olduğunu görmek güzel.
  • ilk oyunun hafası başka bir güzel. bence oyna kale çok hoşuma gitmişti benim. tower knight dan sonraki bölüm.
  • ps3ten yazıyoru,m ben böyle oyunu gormedım sonlara doğru zorlaştı statüleri yanlıs gıdım ve sıcrite 6 bastım çarı silicem yada banana biri bugu anlatsın
    orumceğe kadar kestim gerisi yok
  • Arkadaslar birsey sorucam simdi tutarialin sonunda bir devasa dombik yaratık beni tek vuruşta öldürdü gecemedim sonra nexus diye merdivenlo bir yerde uyandım ama bana buradan kacamazsin diyor burasi neresi ne ise yarıyor nasil cikacam ben buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaslar birsey sorucam simdi tutarialin sonunda bir devasa dombik yaratık beni tek vuruşta öldürdü gecemedim sonra nexus diye merdivenlo bir yerde uyandım ama bana buradan kacamazsin diyor burasi neresi ne ise yarıyor nasil cikacam ben buradan

Hacı orada zaten ölmen gerekiyordu.
    Şimdi Nexus'ta Archstone'lar var.

Şu tarz 5 tane Archstone var fakat bir tanesi yıkılmış.
    Mavili oturan bir asker olması lazım Nexus'ta. Arkasındaki Archston'a gel. Orada X tuşuna basmanı isteyecek seçenek menüsü gibi bir şey çıkacak tekrar X de.
    İyi ölümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 12 Temmuz 2014; 5:27:47 >

• Ben uzun zamandır oynamadım bu oyunu. Açtım biraz Tower Of Latria'da biraz Soul topladım ve strength'i yükselttim. Artık Purple Flame Shield kullanabiliyorum.
    +1'e bastım shield'i.
    Sırada magic basmayı düşünüyorum. Şu anki magic seviyem 8 ve büyü yapmak için herhalde 10'a çıkarmak gerekiyor onu yapıp Armor Spider ve Flamelurker'a Soul Arrow ile saldırmayı planlıyorum.
    Başka önerisi olan varsa buyursun gelsin.
    Bu arada Soul formundayım ve 2 tane stone of ephmeral eyes'a sahibim.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.