Şimdi Ara

denayerin gelmiş geçmiş en büyük balon olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denayer gelmiş geçmiş en büyük balondur. Ne hava topuna çıkar ne hamle yapar sırf hızlı diye adamı iyi stoper ilan ettiler. Bu adam taraftarca neden bu kadar seviliyor aklım almıyor.
    Serdarı beğenmem fakat o denayerin yanında ramos gibi oluyor. denayer macerasından acilen vazgeçilip serdar aziz 11 e dönmeli. Kiralaması bitince de postalanmalı. Ulan bu adam ne zaman oynasa her zaman duran toptan gol yiyoruz. Serdar ve maicon oynadı mı daha az tehlikeli oluyor rakip duran topları.
    Denayer saatli bomba danyden cok daha düsük kalibreli bir adam. Mcity bu heriften adam olmaz dedi ve gözden çıkaracaktır. Bizim yönetim 7-8 gibi bir rakam ödeyip satın alırsa tarihin en büyük kazığı olur.

• +

taraftarın yine her zamanki cahilliği işte.. yok havaalanında saatlerce beklemiş, bu camianın evladıymış.. ne geliyorsa başımıza bu camia evladı lafından geliyor. bu kadar parayı bi Gs veriyor işin doğrusu bu
  • Konuya ve özellikle ilk yoruma katılıyorum.
  • Serdarda ikidebir sakatlanıyor.Nasıl bir lanet aldıysa birinden artık.Serdar denayerden daha iyi.Bak feghouli olmayacak bu maçta.Sağ kanadı rodrigues ve mariano yardıracak.Aslında feghoulide bozuyor düzeni.Ceza bitince tolga yedeğe feghouli sola alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum kardeşim adı Jason Denayer değil de Yasin Dertliyar falan olsaydı oynayamazdı

• Umudum vardı hic kötü yorum yapmadim ama son mavta bende bu kaniya vardım her topu sektirdi, muslerayi çıldırtyi her topu geri pas yaparak. Oyundan kopuyor konsantre eksikliği var Serdari kabul eserim hu oynayacagina

• Denayersporlular gelir birazdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle demeyin gs için gözyaşı döktü real madrid barcelona gibi kulupleri reddetti de geldi

Serdarla kıyaslamam zaten de bu adam Ahmet Calikin yedegi olur anca.

• Bir Gs evladi asla balon olamaz.Gs evlatlarinin icinde her zaman gizli yetenekler yatar.Ornek olarak sabri.

• Yav yapmayın ya ama GS evla... oh wait.
  • Takım düşüşe geçince defoları ortaya çıkıyor; ben bize ilk geldiği sezonda çok fazla beğenmemiştim. Toplam 305 dakika sahada kalmış yerin dibine gömmek için daha erken.
  • Ben bunları daha gelmeden söylediğimde küfür yemiştim bu forumda..

Ligedeki en iyi stoper diyenler bile vardı.. Hayallerini, kafalarındaki tasavvurları gerçek zannediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtrameBOY27 -- 1 Kasım 2017; 11:46:54 >
  • Adama hızlı diyolardı
    O saçla ne hızı ya saçı keserse belki düzelir
  • 2 sene once demistik bunu.

https://forum.donanimhaber.com/denayer-balon--113646750

Sneijder konusunda cogunuz yola geldiniz.

Muslera konusunda da yavas yavas geliyorsunuz. Isyan sesleri yukseliyor.

Harika bir futbol bilgim var dediklerimi 3-4 sonra olsa da algilayabiliyorsunux.

• Henüz 22 yaşındadır ve iyi bir yedektir.

Neymiş bize gelme sebebi paraymış. Ulan adamın kontratı belli, maaşı belli. Nereye giderse gitsin aynı parayı kazanacak.

Gelmeden önce de kimse geleceğin Ramos'u demedi, yedek olur diye geldi. Şimdi yerden yere vuran tipler büyük ihtimalle 2 hafta önce 11'e yazıyorlardı. Ahmet Çalık daha iyi diyen var mesela Ahmet çıkıp bir maç oynasa "Ahmet çöp Koray'ın yedeği olur anca" der.

Kendisi stoper ve sağ bek bölgelerinde ilk alternatif konumundadır. Ortasaha için de 3.alternatif falan olabilir.

• Trabzon maçında çok çok kötü oynadı. İdeal stoperler Maicon-Serdar ama Serdar'ın da şu sakatlığı olmasa iyice alışacaklar birbirlerine.
  • Serdar zaten ligin en iyi stoperi olabilecek potansiyele sahip.

Ama 3 mac oynayip 2 mac sakatlaniyor. Stoper tandemini boyle kagittan bir adamla kurmaktansa denayerle maiconu birbirine alistirmak daha mantikli.

Ayrica adam daha dogru duzgun 2 maca cikti.

Acin serdarla maiconun ilk 2 macinda osterdunds tarafindan delik desik edilisini izleyin.

• Ben seviyorum
  • Belcikali, city topcusu ve saclari yuzunden iyi topcu saniliyor belcikali olmasa city'e de gidemezdi burdasporli ertugrul bundan bin kat daha iyi stoper denayer stoperligin gerektirdigi hic bir fundamentala sahip degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denayer güven vermeyen dağınık bir stoper eyvallah ama gelişme gösterebilir yani balon demek yanlış olur.

Pozisyon alma,liderlik ve topsuz alanda iyi bir stoperle oynarsa iyi performans gösterebilir.

Sen adamı fazla oynatma direk Trabzon maçına sahaya sür, takımca iyi performans göstermeyelim sonra Denayer çöp.

Rakip sahada oynanan oyunda rakip kontra kovalıyorsa Denayer olur yoksa forma giymesin.

Maicon ve Serdar harici forma giymesi en iyi isim Koray olur bu takımda ama geldiğinden beri oynatılmamaya yeminli herkes.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.