Şimdi Ara

Denediğiniz kıyafetler üstünüze yakışmıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun sizde değil , bugün bildiğiniz basit fermuarlı polar hırka denedim hepsi kötü durdu , sonra intersporta fiyatına bakmadan 2 hırka denedim hırka sanki üstüme özel dikilmişti fiyatı ise 256 tl idi.yani sorun cüzdanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende kot pantolon bulamıyorum. Fermuarın kapanmamasını geçtim bacaklarım geçmiyor giyerken. Parası neyse vericem bana düzgün kot bulun.

• Süperim

• quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Bende kot pantolon bulamıyorum. Fermuarın kapanmamasını geçtim bacaklarım geçmiyor giyerken. Parası neyse vericem bana düzgün kot bulun.

Orada çalışanlardan yardım alıyor musun? Farklı kesimler var, kaç beden olduğun kadar sana uyan kesim de önemli. Ben mesela doğru olanı seçmezsem bacaklar darken bel bol oluyor, saçma bir durum ortaya çıkıyor.

• Marmara park mı?

Polar arıyorsan Tchibo'ya git. Ben 80 tl'ye almıştım. Ayrıca Columbia'nın sitesinde kampanya var. 90 tl polar

• Yakismama nedeni ayrica balkon gibi bir gobek ve bagimsizligini ilan etmis popo da olabilir. Cunku buyuk beden gomlek tshirt vs veya salvar gibi pantolon alinca istemeden kotu duruyor.

• kapitalist sistem hocam herkes sanki dar kalıp giymek zorundaymış gibi dar üretiyorlar ben de zar zor normal bir kot buluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Bende kot pantolon bulamıyorum. Fermuarın kapanmamasını geçtim bacaklarım geçmiyor giyerken. Parası neyse vericem bana düzgün kot bulun.

Orada çalışanlardan yardım alıyor musun? Farklı kesimler var, kaç beden olduğun kadar sana uyan kesim de önemli. Ben mesela doğru olanı seçmezsem bacaklar darken bel bol oluyor, saçma bir durum ortaya çıkıyor.

Maviden örnek vereyim. Gidiyorum bedenimi söylüyorum. Normal bel istiyorum. (Düşük bel falan getiriyorlar yoksa.) 3-5 çeşit model getiriyor hepsi likralı. Biraz kilolu birisiyim. Onları giydiğim gibi bacaklar meydana çıkıyor. Bana hiç uygun değil ama sürekli o tür pantolonlardan var. Pull and bear zara jack jones koton gibi yerlere zaten artık hiç uğramıyorum. Hepsi çok dar Sadece C&A da bana uygun kotlar var ama onlarda çok iyi değil.

@LKJ6

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 23 Eylül 2015; 20:27:29 >

• Yakışıyor, tek sorun biraz göbek ve yanlardaki yağlar. Onlar dışında cidden güzel duruyor kıyafetler.

• quote:

Maviden 180 liraya kot almıştım indirimli fiyatı.allah nazarlardan korusun hem tam oturdu hem sağlam hala.

• Manken gibi adamim ne giysem yakisiyor. Gomlegin guzelmis, ceketin guzelmis vs laflarini cok duyarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Maviden örnek vereyim. Gidiyorum bedenimi söylüyorum. Normal bel istiyorum. (Düşük bel falan getiriyorlar yoksa.) 3-5 çeşit model getiriyor hepsi likralı. Biraz kilolu birisiyim. Onları giydiğim gibi bacaklar meydana çıkıyor. Bana hiç uygun değil ama sürekli o tür pantolonlardan var. Pull and bear zara jack jones koton gibi yerlere zaten artık hiç uğramıyorum. Hepsi çok dar Sadece C&A da bana uygun kotlar var ama onlarda çok iyi değil.

@LKJ6

+1

Şimdi azalttım biraz ama hayatımın çoğunluğunda kilo fazlam oldu benim de. Likralı olanları ben de sevmiyorum ama olmayanı da var, ben de 3-4 tane var maviden, ama asıl bir tane lofttan var, o çok güzel oturuyor. Bir bakmanı öneririm. Kilo genelde karnımın alt kısımlarında ve basende birikiyor benim, öyleyse aynıdır muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.