tmm arkadaslar bu oyuna gercekten cok fecı kaptıran olabılır kendını o aldırmaz ama ole eglencesıne asla oynıyamazsınız cooooook lag var dunya uzerınde hıc bır oyunda bole lag bulamazsınız yaa fecı bı lag adım atmak ıcın ılerı tusuna bastım ve sayımd 6,5 sanıye sora ılerledı yaa daha ne dıım bu sekıl nasıl kapısıcaksınız solermısınzı en gzuzelı ko gıbı eger cok lag olucaksa koy pre olsun bıtsın co kfazla kısı olamaaz bolece lagda olmaz cok kısı olursa cek pre sınırı asagı sora bı daha un-pre olan gıremez uzun sure lagda olamz bolece alın fıkır yooook bedava olacak yaa ılla cıvkı cıkacak yok arkadaslar harbı denedım olmuo yaa sımdı gırdım denedım cok zor bu oyunu oynamak coook zor
Sen bir de uzak doğuda avrupada oyna bakalım lag var mı? Sen TT'nin 512'lik hızını kullanırsan tabi lag olur bu yüzden oyuna suç atma.
tt ile alakali bi sorun yok cunku 2kb lik bi baglanti bile yeterli oluyor ancak serverlarda bi sorun var gibi gelior yada şöyle diyim KO oynayan bi vatandas icin bu oyun yawaş denbilir ..
charlar seri degil
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Sen bir de uzak doğuda avrupada oyna bakalım lag var mı? Sen TT'nin 512'lik hızını kullanırsan tabi lag olur bu yüzden oyuna suç atma.
Sadece merakimdan soruyorum baska hic bir art niyet yok Sen yurt disindan mi oynuyorsun yada baglantin 512nin üstünde mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Gingers
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Sadece merakimdan soruyorum baska hic bir art niyet yok Sen yurt disindan mi oynuyorsun yada baglantin 512nin üstünde mi?
Değil ben de TT kullanıyorum ne yazık ki.Peki bunları nerden hareketle söylüyon dersen oynarken biraz dikkat etmen yeterli hiç oyunda ikide birde geriye atılan birini gördünüz mü durup bakın nereli büyük ihtimalle Türk'tür. Ben yabancılarla kervan kuruyorum adamlar takır takır gidiyor ben ve clan arkadaşlarım ilerliyor pat geriye atıyor hem bu sunucuların kasıtlı yaptığı bişey yoksa lag dediğin böyle olmaz.
Bu arada oyundaki son yavaşlamaların nedeni evet sunucuda son birkaç gündür sorun var.Ama normalde yok genel bir sorun.
Ya arkadaşlar şu KO da lag yok konusuna bir sözüm var. İki tane yanyana makinada KO açtım oynayan iki arkadaşın karaterlerini aynı yerde denedim. Sizin o lag yok dediğiniz oyun tamamen sallamasyon. Bir karakterle diğerinin etrafında döner bir hareket yapıyorum. Benim ekranda adamın etrafında dönüyorum ama diğerinin ekranında adamın 15-20 mt. ilersinde kendi kendine dönüyor olarak görünüyor. Gidip adamın yanına oturuyorum diğer ekranda yine abuk bir yerde oturuyor olarak görünüyorum. Bu lag değilde nedir? Bu kadar sallama olmaz ama dimi?
quote:
Orjinalden alıntı: Torrasque
Ya arkadaşlar şu KO da lag yok konusuna bir sözüm var. İki tane yanyana makinada KO açtım oynayan iki arkadaşın karaterlerini aynı yerde denedim. Sizin o lag yok dediğiniz oyun tamamen sallamasyon. Bir karakterle diğerinin etrafında döner bir hareket yapıyorum. Benim ekranda adamın etrafında dönüyorum ama diğerinin ekranında adamın 15-20 mt. ilersinde kendi kendine dönüyor olarak görünüyor. Gidip adamın yanına oturuyorum diğer ekranda yine abuk bir yerde oturuyor olarak görünüyorum. Bu lag değilde nedir? Bu kadar sallama olmaz ama dimi?
katılıyorum ko oynayanlara soruyorum sizin 10 vuruşunuzdan kaçı isabet ediyor lag yoksa neden cogu iska oluyor ko dan fazla anlamam ama ıska yapan kişi elinde raptor vardı ve lvli 52 idi
TT ile ne alakası var anlamadım.Bir sürü oyun (kore serverleri dahil) oynadım hiçbirinde böyle bi lag görmedim hata onlarda lag yoktu.Bu lag ve oyuna girememe tamamen oyun serverlerinden kaynaklanıyor oraya buraya boşuna suç atmayın.Bende 1024 hat var şimdiye kadar pvp yaparken laga girmedigim olmadı.Pvpde laga girince pek anlamı olmuyor zaten.Zaten mob keserken devamlı lag var.Oyunun devamlı bu şekilde gidecegini varsayarsak ko gibi berbat bi oyun bile böylesinden iyidir. Topic acan arkadaşın yazdıkarına cevap olarak bi şirketin serverlerini bu halde tutması için öküz olması gerekir.Ben kendi adıma char kasıyorum serverleri nasıl olsa düzeltirler eğer 1-2 aya düzeltilmezse bende bırakırım.Ama ya belli bölgelere ip ban koyarak serverleri rahatlatırlar yada bandwith arttırıp yeni server eklerler.
KO kadar salak bir oyun yok beni burda konuşturma konuştuttuturma knightda bir bilgisayarda sabah iken diğerinde gece ne bu ha nebiçim mantıksızlık bu kngihtta lag olunca oynanmıor ama silkroadda oynanıor
Arkadaşalar TT ne yaf
Oyun aslında kore için yaratıldığı için doğal olarak bizim bilgisayarlar gumburduyor gerekli ozelliklere bakıldıgında adam 512 mb ekran kartı istiyor kaçtanenizde bu var soyleyin ben hangi turke sorduysam lag var ama mesela bi arkadaşımda super bir bilgisayar var lag nadir yeni bilgisayar lazım bu oyuna
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme