Şimdi Ara

Deneme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazıkçı Bursa Ataevler Pazarı'ndan 3,5liraya aldım dün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levyeman

Bim de 5.99 tl ye chiquita muz olabiliyor

Dün File Markette nasıl yazıldığı önemli değil çikita muz 4.99 du. Aldım 1 kilo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Sadece muzdami gecerli kod ?
    Bebegime doktor tavsiyesi sadece yerli muz kullandik ithal muz almiyoruz

Hocam sizin doktor işi bilmiyormuş kusura bakmayın da ülkemiz toprak ve iklim olarak muz yetiştiriciliği uygun olmadığından dolayı paso hormon ve gübre desteğine ihtiyaç duymaktadır. Ona rağmen bir cikita muz iriligine ve tadina ulaşamamaktadır. Siz bilirsiniz ama cikitadan şaşmayin inanın o doktorun evine gitseniz arabasi dahil hiçbirşeyi yerli değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçları yeşil, sapsarı muzlar pek iyi olmaz.En tatlı yerli muz siyah lekeli,içi görünenler oluyor.Bu şekilde aldığım birçok muzun tadıda güzel oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo kodu işleyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

quote:

Hocam sizin doktor işi bilmiyormuş kusura bakmayın da ülkemiz toprak ve iklim olarak muz yetiştiriciliği uygun olmadığından dolayı paso hormon ve gübre desteğine ihtiyaç duymaktadır. Ona rağmen bir cikita muz iriligine ve tadina ulaşamamaktadır. Siz bilirsiniz ama cikitadan şaşmayin inanın o doktorun evine gitseniz arabasi dahil hiçbirşeyi yerli değildir

http://m.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/11/12/ithal_muzlar_gdolu

Ithal muz 90 gun bir sure ile geliyor ve paketlemede mantar olasin diye kimyasal kullaniliyor meyvede artik kotunun iyisi diye tercih edebiliyoruz amasya elmasi haric digerlerindede parafin var kabuklarinda hangi meyve 4 4 luk saglikli artik

• O muzların bizim süper! kargolarda muzluğu kalmaz, marmelat haline falan gelir ya da aynı gün teslim denmesine rağmen 3-4 günde gelir, bu sayede içi geçer...vs

Ayrıca bircok yerde zaman zaman bu fiyatlara zaten iniyor. Bu tür bir meyveyi internetten almak niye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir ürün alayım dedim kod calismadi

• site ile yapmış olduğum görüşmeyi paylaşıyorum:

Ben:

- muz ithal sarı mı mav mi acaba ?

MemlekettenGelsin:

-doğal muz ne sarı ne mavi :)

Ben

- muzun fiyatı 4.90 ancak kargo ücreti 6.45.... rica etsem zeytin kampanyasındaki fiyaskodaki yaptığınız gibi kotayı 15 e çıkarır mısınız? verdiğimiz kargo ücretine acımamış oluruz böylece... ayrıca kazıklanmaya doymuyoruz zaten gıda maddesi dimi iadesi de yok oh elimizde patlar ne güzel
    aksi durumda 6.45 kargo ücreti gerçekten çok... pek bir esprisi kalmıyor.

MemlekettenGelsin

- kampanya kurgusu 5 adet sınırlaması olduğundan 5 adet alım olarak belirlenmiştir
    talebinizi ilgili departmanlara iletilecektir

Ben

- zeytin kampanyasında da kurgu o şekildeydi fakat talep neticesinde 15 e çıkarılmıştı... muz için de böyle bir uygulama yapılabilirse çok seviniriz.
    forum.donanımhaber.com ailesi olarak memlekettengelsin fırsatlarını değerlendirmek istiyoruz. böyle bir durumda ben ve arkadaşlarım alım yapacaklardır.

MemlekettenGelsin

- yoğun istek üzerine talepler değerlendirip 15 adet olarak güncellemesi yapaılacaktır :)))

Ben

- bugünkü kampanyayı arkadaşlar ile tartışmaya başladık bile :) hatta 2 kişi daha ayarladım 20-30 mesajla coşturacağız konuyu
    http://forum.donanimhaber.com/m_114297885/tm.htm

MemlekettenGelsin

-15 adet olacak :)çevrenize iletebilirsiniz :)

ps: yukarıda yazılanlar zeytin kampanyasındaki gibi "kurgudur".

• Arkadas muz bu. Nasil rahat kargoyla aliyorsunuz. Dogal diyo ya musteri hiz. Ne sari be mavi diye. Kargoda o kapkara olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

Arkadas muz bu. Nasil rahat kargoyla aliyorsunuz. Dogal diyo ya musteri hiz. Ne sari be mavi diye. Kargoda o kapkara olur.

o kısım geyik sanırım :)

siteden geçen senelerde salam almışım, artık salamı bozulmasın diye nasıl dondurdularsa pişirmemize rağmen salamdaki sertlik gitmedi, tatsız tuzsuz bişey oldu. muzda da benzeri olabilir belki, dayansın diye dondurup o şekilde gönderiyor olabilirler, çözüldükten sonra da ye yiyebilirsen :)
  • kişi başı limiti 15'e çıkardılar :)

Deneme

(bu mesaj doğru değildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi publicengineer -- 8 Şubat 2016; 19:48:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

quote:

http://m.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/11/12/ithal_muzlar_gdolu

Ithal muz 90 gun bir sure ile geliyor ve paketlemede mantar olasin diye kimyasal kullaniliyor meyvede artik kotunun iyisi diye tercih edebiliyoruz amasya elmasi haric digerlerindede parafin var kabuklarinda hangi meyve 4 4 luk saglikli artik

hocam haberin kaynağı :))bunun yaptığı araştırmadan başka sonuç çıkar mı sence:)) bozacının şahidi hikayesi tam

Antalya'nın Alanya ilçesi Muz Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Güney, yaptıkları araştırmaya göre Türkiye genelinde satılan ithal muzlarda GDO bulunduğunu söyledi.

http://www.anamurunsesi.com/anamur/turizm/bitkiturleri/muz.htm
    bakın bu site anamurluların sitesi muzun yetişmesi için gerekenler yazıyor toprak,nem,sıcaklık vs anamurda hepsi suni olarak yapılıyor. elin ülkesinde ormanda yetişen ağaç bizde seralarda,ilaçlarla,hormonlarla randıman artırılmaya çalışılıyor,boyutu büyütülmeye uğraşılıyor. bu iş biraz arabistanda çay yetiştirmek gibi birşey. anamur muzu neden ufak çünkü iklimi normal şartlarda ancak ona izin veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 8 Şubat 2016; 20:04:24 >

• ben hep 5TLlik muz aldığım için çok fazla etkilemiyor yerliymiş ithalmiş, ekvadormuş, yeşilmiş, sarıymış..(!)

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    muz dayansın diye içine hormon enjekte ediyorlar hocam dondursalar iyi
    http://www.haber7.com/saglikli-yasam/haber/1151723-meyvedeki-ilaclarla-ilgili-sok-tespitler
  • gider marketten 5 tl'ye alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintFaithless

ithal muzun memleketten gelmesi enteresan olmuş :)

Ya memleket Ekvatorsa

• Buram buram reklam diye girdim cikiyorum

• Bu saçma konu..

• Markette pahalıysa seyyardan alın sizde.Önceden bolca olan seyyar satıcıların kökü mü kurudu memleketinizde? Ucuz satıyor seyyarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.