Kullanıyorum , kaliteli ve ek kartları geniş seçenekli bir geliştirme kartı. Sorun olursa p.m. atabilirsin.
bu cihazı nerden temin edebiliriz?
birde opsiyonel olan ekipmanları da istersek fiyat farkı ne kadar oluyor??
quote:
Orjinalden alıntı: taka8604
bu cihazı nerden temin edebiliriz?
birde opsiyonel olan ekipmanları da istersek fiyat farkı ne kadar oluyor??
Fiyat vermemeleri çok kötü olmuş.Çok güzel ürünler var ama fiyay yok. Güncel olmasa bile tahmini bir fiyat versler çok güzel olurdu. Acaba fiyat kataloğuna nerden ulaşabiliriz???
buradan üretici firmanın yurtdışı fiyatlarına bakabilirsiniz
tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, gercektende guzel bir alet fakat bir cok parcasi opsiyonel sanirim. ben internette soyle bir deneme karti buldum fiyati 150 lira. ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: polaris
tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, gercektende guzel bir alet fakat bir cok parcasi opsiyonel sanirim. ben internette soyle bir deneme karti buldum fiyati 150 lira. ne dersiniz
Ben o deneme kartını kullandım.2 yıl önce 120ytl'ye almıştım.Eğer 150ytl'yi gözden çıkaracaksan BETİ deki setler güzel.Opsiyonel olan sadece LCD'ler. Ama Delabınki de kaliteli.Ama BETİ kadar fonksiyonu yok.
aynı setten bende de var. çok memnunum. betidekileri bilmiyorum denemedim ama bu çok iyi. sanırım beti de grafik lcd var o + bi avantaj. ama fiyat arkadaşların dediği gibiyse bunu al derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme