Şimdi Ara

Deneme öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fem 6 denemesi bitmek üzere .deneme almaya karar verdim sözelden hazırlanıyorum.bazıları fem kapsül al diyolar tr denemeleri bide sosyal denemelerimi ne.türkçem biraz zayıf 27 30 arası dalgalı bi şekilde.bana hangisini önerirsiniz karekök denemelerimi fem 10 lumu yoksa kapsülmü yoksa diğer yayınlarmı?

bide ygs türkçe soru bankası alıcam da ygs sorularına yakın bi soru bankası +ygs coğrafya soru bankası zor ve oda ygs ye en yakın öneribilirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puni -- 11 Ocak 2015; 2:05:01 >

• türkçede paragraftan çok yanlışın çıkıyorsa karekök bölüm denemesi al paragrafları sağlam dil bilgisinden çıkıyo diyosan fem kapsül al onunda dil bilgisi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayse_ozkayaa

türkçede paragraftan çok yanlışın çıkıyorsa karekök bölüm denemesi al paragrafları sağlam dil bilgisinden çıkıyo diyosan fem kapsül al onunda dil bilgisi iyi

bide ygs türkçe soru bankası alıcam da ygs
    sorularına yakın bi soru bankası +ygs coğrafya
    soru bankası zor ve oda ygs ye en yakın
    öneribilirseniz sevinirim :)
  • Puni kullanıcısına yanıt
    Türkçe için soru bankası gereksiz bende sözelciyim. Deneme çözmeni tavsiye ederim.

Karekök paragraf
    Fem 20'li Türkçe kapsül
    Fem 25'li sosyal kapsül
    Güvender 20'li tarih denemeleri çözümlü
    Bilfen 30'lü tarih ve coğrafya denemesi

Coğrafya için soru bankası istiyorsan karekök güzel, kaliteli soruları var. Ayrıca güvender yıldızlı yaprak testinide tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zor Türkçe soru bankası bilfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puni

arkadaşlar fem 6 denemesi bitmek üzere .deneme almaya karar verdim sözelden hazırlanıyorum.bazıları fem kapsül al diyolar tr denemeleri bide sosyal denemelerimi ne.türkçem biraz zayıf 27 30 arası dalgalı bi şekilde.bana hangisini önerirsiniz karekök denemelerimi fem 10 lumu yoksa kapsülmü yoksa diğer yayınlarmı?

bide ygs türkçe soru bankası alıcam da ygs sorularına yakın bi soru bankası +ygs coğrafya soru bankası zor ve oda ygs ye en yakın öneribilirseniz sevinirim :)

İkiside güzel bence karekök özellikle öneririm
    Soru bankası alma bence direk türkçe denemesi oluyor Onlardan almanı öneririm Karekök güzeldir zordur hemde çözümlü Femin var 25 tane orta seviyeler için iyi gider ama sınav formatının altında Bana göre en azından Güvender var fene değil Guzel soruları var Ama karekökü özellikle öneririm
    Coğrafya femin al bence en iyi femde oluyor ben kullanmadım ama güzeldir diye düşünüyorum karekökde olabilir ama fazla zor da olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün deneme çözülmeli mi
    2 yıl önce açıldı
    YKS Öneri/Tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.