Şimdi Ara

deneme programlarını yeniden kurunca sıfırlama olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.benim merak ettiğim bir konu var.

hani bu 30 günlük 40 günluk v.s. deneme programları olurya.programı kullandıktan sonra silip yeniden kurunca gene program kaldığı yerden devam ediyor.yani sayaç sıfırlanmıyor. bunun bi çaresi varmıydı.
    daha önce biyerde okumuştum ama nerde olduğunu hatırlayamadım.

windowsun biyerine giriptemi yoksa regedit e giripte o programın bir dosyasını silince yeniden kurup bir 30 gündaha kullanabiliyormusşun.
    bu konuda uzman olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.saygılar....

• Format Atarsan tekrar baştan kullanırsın çünkü programlar kendilerini registiry dene yere kayıt ettiyorlar.....Bütün sorun burda...
  • creak kullan kardeş napıcan regedit megedit
  • selam

kullandığım programın cracki yok . ticari bir program.

ben xp yi kurmadan o programın registry denen yerden silememmi bu mümkün olduğunu tahmin ediyorum ama nasıl registry bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.saygılar.....
  • o halde önce programı kaldırıcan ardından program files ve Documents and Settings te kullanıcı adı altında o programa ait bütün dosyaları silicen
    regeditte aynı şekilde arama kutucuğuna programın adını yaz bulduğu anahtarları tek tek temizle Registry Mechanic diye bi program var onunlada güzel bi tarat olmassa mecburen format atıcan
  • program çok önemliyse senin için bilgisayarının tarihini geri al.
  • selam

program tarihle değilde açma kapama sayısı ile sınırlı.

saygılar...
  • tarihi geri alma işlemi işe yaramaz. registry silen programlarla silmen lazım elle tek tek olmaz. ya da format.
  • " system mechanic" programını systm snapshot özelliğivar onu kullanarak yazılımı zaman ve kullanma sayısı ve iğer her türlü korumasını aşabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.